Autoadaptér v Yarisu
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Autoadaptér v Yarisu
Ahoj. Mám starýho Yarise (r.v. 1999). Včera sem sehnal od kámoše autoadaptér do rádia na pouštění MP3ojek. Funguje to na principu kazety, která je ukončená kabelem se sluchátkovým jackem. Zkusil sem to připojit na telefon (reaguje) a pak vrazit do kazetový mechaniky a šlus... Zkoušel jsem dát ten adaptér do normálního kazeťáku a tam to funguje. Jen prostě v Yarisu to tu kazetu vůbec nenačetlo. Nevíte někdo jak to zprovoznit? Jinač kazeťák v autě normálně funguje a přehrává klasický kazety. Díky, Kuba
zrovna dnes som myslel na tento transmitter ...
Prečo si myslíš,že sú to vyhodené peniaze?
Robí to nejaké voloviny,alebo je to kazové?
Aj ked ja mám aux vstup,čiže by som to riešil skôr tou cestou.
Prečo si myslíš,že sú to vyhodené peniaze?

Robí to nejaké voloviny,alebo je to kazové?
Aj ked ja mám aux vstup,čiže by som to riešil skôr tou cestou.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Transmitter jsem taky zkoušel, ale kvalita reprodukce je mizerná. Nakonec jsem si pořídil Xcarlink a kvalita zvuku je nesrovnatelná. Mám ho hozený za kastlíkem spolujezdce a uvažuji, že USB vyvedu někam do středového panelu. Nejlepší by bylo sehnat originál USB port, který by pasoval do některé ze čtyřech záslepek na středovém tunelu (za ruční brzdou
).

Yaris Selection Sapphire Smart 1,5 VVT-iE (111 k) 6 M/T
Yaris 1,3 Terra Cool (2008) GREEN M.M.
Nissan Almera 1.4
Škoda 110,105L,120LS
Yaris 1,3 Terra Cool (2008) GREEN M.M.
Nissan Almera 1.4
Škoda 110,105L,120LS
Ja tiež pouzivam MC-JACK adapter a funguje celkom dobre. Zašumeny je ale pri okolnom hluku to nevadi. Dokonca som ho vykuchal, boli v nom niake kolieska ozubene ktore dost rachotili. Nechal som tam len ten bazmek z ktoreho magnetofon "číta" a telo kazety kvázi.
Prečo to ale tebe nefunguje to netuším. Tam nemá velmi čo nefungovat.
Jedine zeby niak ten adapter od kamoša nebol kompatibilny s tym autokazetakom. Ze su velmi daleko odseba tie dve zariadenia kde sa uskutočnuje prenos. V normalnom radiu to je možno trošku inak poriešené a pritláča sa viac čítacie zariadenie k páske a tu v aute sa možno viac priťahuje páska k čítaciemu onemu....
Ono ten adapter stojí pár šupov, by som vyskúšal iný kúpiť a uvidíš.
Alebo potom skús aj iný zdroj hudby. Tým že tam nieje žiadne napájanie tak sa to deje len vdaka signalnemu prudu, ktorý nemusí stačiť uživiť ten prenos. A ešte, hlasitost zdroja mam vzdy naplno a regulujem pomocou kolečka na radiu - menej šumu.
Prečo to ale tebe nefunguje to netuším. Tam nemá velmi čo nefungovat.

Ono ten adapter stojí pár šupov, by som vyskúšal iný kúpiť a uvidíš.
Alebo potom skús aj iný zdroj hudby. Tým že tam nieje žiadne napájanie tak sa to deje len vdaka signalnemu prudu, ktorý nemusí stačiť uživiť ten prenos. A ešte, hlasitost zdroja mam vzdy naplno a regulujem pomocou kolečka na radiu - menej šumu.