Celica Meeting 2012

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Celica Meeting 2012

Příspěvek od czmk5 »

Ahojte chystá se letos nějaký celorepublikový sraz???
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
MungoR
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MungoR »

přesně můj dotaz, trochu mě znervózňuje že se ještě nic nechystá když je teď celi v nejlepší kondici za pár posledních let :)
Celica VVT-I, 2001
Status: pomalu dojíždíme
GammaRay
Věčnej rejpal

Celorepublikový sraz

Příspěvek od GammaRay »

Pokud byste sraz rozšířili na všechny modely Toyoty (což by zajistilo bohatší účast), tak bych se rád přidal :wink:
Carina E T19 2,0 liftback 1997
GammaRay
Věčnej rejpal

Příspěvek od GammaRay »

biscuit píše:..... osobne mi jde o to, videt hezky auta, videt i nektery lidi, spolecne se nekde projet, udelat par fotek nebo videi a stvrdit tim, ze toyota klub funguje. o spolecnou chlastacku, nebo celovikendove prebyvani s celdama v kempu mi moc nejde....
To mi mluví z duše :) a i vše ostatní včetně toho nápadu: "se domluvit nejak nezavazne, bez vetsi organizace". Ono totiž dát dohromady srazík s desítkama Celd je skoro utopie a tak i kdyby se vám podařilo dát dohromady jen "několik kusů" s tím, že ostatní modely jsou též vítány jako "hosté", tak by se těch aut mohlo sejít i dostatečný množství a mohlo by to být zajímavé a bylo by co fotit.
Jde vlastně jen o to vymyslet místo a pak zvolit nějaký termín (asi nějakou sobotu). Kdysi dávno jsme byli na Řípu a kolem jsou krásné okrsky a přímo pod Řípem je docela prostorné parkoviště... to je jen takový prvotní nápad...
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

Já bych se taky přidal.... :wink:
MungoR
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MungoR »

Největší problém u těchhle srazů, i lokálních, je najít nějaký datum na kterém se shodne co nejvíc lidí, tady by navíc šlo i o to dojet 100+ km a to se na jedno odpoledne nevyplatí. Ten víkend už je něco jiného, vejde se tam prohlídka spřežení, chlastačka, spanilá jízda okolím atp. To by mi všechno docela chybělo :)
Celica VVT-I, 2001
Status: pomalu dojíždíme
ondrik
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondrik »

9.6. na SK na pezinskej babe, páni...
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
GammaRay
Věčnej rejpal

Kdy a kde

Příspěvek od GammaRay »

Pro meryz.07: to je slovo do pranice! :D

Pro MungoR: vrcholem umění bude vůbec něco domluvit, ptát se komu se to kdy hodí a z toho vybrat nejvhodnější datum je podle mého nezrealizovatelná utopie. Kdo jste někdy organizoval něco většího jistě víte, že je potřeba stanovit nějaké datum. Konec tečka. Žádná demokracie, jen diktátorství je řešení :D. Samozřejmě vždy budou nějací, kterým se to hodit nebude. Datum bych neviděl jako problém - to může být dejme tomu sobota 26.5.2012 :wink:. Horší to bude s místem. Ideální by bylo asi okolí Prahy a to spíš východně od Prahy kvůli Moravákům. Kdyby někdo z vás měl třeba nějaký kemp s malým letišťátkem, tak by to bylo ideální :)

Pro biscuit: promiň, ale co to je to "tts"?
Jinak s tím "vyplatí-nevyplatí" je to opravdu dost relativní. Vlastně se nevyplatí žádná zábava, protože je prodělečná. "Vyplatí" se jen vydělávat prachy, nic jiného :D

Pro ondrik: paráda, jen pro nás se severozápadu Čech už to dál být nemůže :cry:
destabilizator
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od destabilizator »

Nekde napul cesty Praha - Brno, at je to uprostred republiky :)
(¨ `v´ ¨)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ Toyota Celica T23 TS Lambo Style Door
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

Pro Košičany ten Pezinok taky není zrovna blízko :) Bohužel na 9.6. už mám jinou akci, ale někdy mi to snad vyjde.

Jestli se to vyplatí nebo ne -- záleží, co za tím kdo vidí. Z čistě finančního pohledu se to samozřejmě nevyplatí, to má fakt smysl jen vydělávat, ale kdo žije jen pro prachy? V tomhle kontextu "vyplatí se" spíš znamená "stojí to za to".
ondrik
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondrik »

ist na zraz, ktory je raz za rok, nie je o tom ako to je daleko, ale o tom ci tam vlastne CHCEM alebo nechcem ist... (resp. nemozem :wink: )
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Pavel Liška
Věčnej rejpal

celica meeting 2012

Příspěvek od Pavel Liška »

je to přesně jak píše ondrik+jestli máte čím
GammaRay
Věčnej rejpal

tts

Příspěvek od GammaRay »

biscuit píše:rentgen: tts je toyota team slovakia, aneb jak odkazuje ondrik hore ;)
Aha, děkuji za osvětu s tím "tts"- to jsem si nevšiml :-). Nyní už jsem http://www.toyotateam.sk prozkoumal a jsem zase "chytřejší" :-)
camaro427
Člen Týmu

Příspěvek od camaro427 »

Ja bych jel celkem kamkoliv. Jen si myslim, ze nejlepší místo na srazy je nejaký opuštěný letiště nedaleko náky hospůdky (asi vetší hospůdky :P ) Pak přespávačka u aut. A kdo nechce spát pod stanem může spát v autě. Já si vemu pořádnou péřovou duchnu a budu spát jak miminko. :P :P :P
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

mnoooo nějak je to zatim seklý... ale neni kam spěchat... dal bych to třeba na září? v červenci musim na stk udělat show perfekcionistická podlaha :-) ale potřeboval bych vědět datum tak měsíc dopředu abych si udělal dovču... co konec srpna/ září... 8) víkendovka zase se nalejt, ubytovat se na jméno aaaa mi to vypadlo... aaa při odskočení si na wc sem si vzpomněl... heslo je DACAN :lol: zadejte jméno vaší rezervace: DACAN prosím 2 postele zdarma :-), to se platilo fakturou :lol:

Místo... no někde někde a co třeba taky jednou Praha? Tady máme taky campy u Vltavy... pívo a vůbec vlastně žádnej rozdíl... měl bych nápad kde, ale nemam gule na to to organizovat... jen můžu doporučit... každopádně bych moh pomoct... ale nejsem organizační typ, jen vim kde co je, že tu neni draho a že by se to dalo... + třeba (5-10 min chůze podle ožralosti) a 3 zastávky tram je klub s muzikou... resp. vícero klubů... pro pobavení... 5 min nonstop benzinka v případě že by se nevešly vozy, je vedle parking free... mimo civilizaci v přírodě, člověk absolutně netuší že je v Praze, romantika všude kolem

Camp je těsně u řeky a kousek je hospoda... výhled na Vyšehrad... vodní sporty, a další blboidní aktivity poblíž... komu nestačí půllitr že :-)

http://www.caravancamping.cz/
GPS: N 50°3'21'' E 14°24'49''
a pár metrů po 4....
http://cinda-restaurace.cz/
http://www.fun-island.cz/
+ celkem promenádní silnička.... jako v džungli a ostrov Celica...occupied, ano i v micronessii máme ostrovy od fucků julia fučíka, kde si budete připadat jak u moře a úplně mimo civilizaci i když je poblíž...

no jak už jsem řek, moh by to bejt CELICA ISLAND.... ale protože bydlim poblíž můžu pomoct, ale organizovat to, na to tu byl a snad i je?! Mr. F.... safra teď mi vypadla ta přezdívka... MR... od F..... noooo jejej :lol: aaaa FOOST mr. FOOST to je organizátor!!!!........ Tak buďto má něco jinýho a pořád to utajuje, a nebo by mu to mohlo ulehčit radost, zdravim Fooste čeče čečíno co ty a jak.... na totos? Máš něco v báglu? pane šéfe? :-) :bigups:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“