Celica Meeting 2012
- czmk5
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Celica Meeting 2012
Ahojte chystá se letos nějaký celorepublikový sraz???
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
Celorepublikový sraz
Pokud byste sraz rozšířili na všechny modely Toyoty (což by zajistilo bohatší účast), tak bych se rád přidal 

Carina E T19 2,0 liftback 1997
To mi mluví z dušebiscuit píše:..... osobne mi jde o to, videt hezky auta, videt i nektery lidi, spolecne se nekde projet, udelat par fotek nebo videi a stvrdit tim, ze toyota klub funguje. o spolecnou chlastacku, nebo celovikendove prebyvani s celdama v kempu mi moc nejde....

Jde vlastně jen o to vymyslet místo a pak zvolit nějaký termín (asi nějakou sobotu). Kdysi dávno jsme byli na Řípu a kolem jsou krásné okrsky a přímo pod Řípem je docela prostorné parkoviště... to je jen takový prvotní nápad...
- MungoR
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Největší problém u těchhle srazů, i lokálních, je najít nějaký datum na kterém se shodne co nejvíc lidí, tady by navíc šlo i o to dojet 100+ km a to se na jedno odpoledne nevyplatí. Ten víkend už je něco jiného, vejde se tam prohlídka spřežení, chlastačka, spanilá jízda okolím atp. To by mi všechno docela chybělo 

Celica VVT-I, 2001
Status: pomalu dojíždíme
Status: pomalu dojíždíme
Kdy a kde
Pro meryz.07: to je slovo do pranice!
Pro MungoR: vrcholem umění bude vůbec něco domluvit, ptát se komu se to kdy hodí a z toho vybrat nejvhodnější datum je podle mého nezrealizovatelná utopie. Kdo jste někdy organizoval něco většího jistě víte, že je potřeba stanovit nějaké datum. Konec tečka. Žádná demokracie, jen diktátorství je řešení
. Samozřejmě vždy budou nějací, kterým se to hodit nebude. Datum bych neviděl jako problém - to může být dejme tomu sobota 26.5.2012
. Horší to bude s místem. Ideální by bylo asi okolí Prahy a to spíš východně od Prahy kvůli Moravákům. Kdyby někdo z vás měl třeba nějaký kemp s malým letišťátkem, tak by to bylo ideální
Pro biscuit: promiň, ale co to je to "tts"?
Jinak s tím "vyplatí-nevyplatí" je to opravdu dost relativní. Vlastně se nevyplatí žádná zábava, protože je prodělečná. "Vyplatí" se jen vydělávat prachy, nic jiného
Pro ondrik: paráda, jen pro nás se severozápadu Čech už to dál být nemůže

Pro MungoR: vrcholem umění bude vůbec něco domluvit, ptát se komu se to kdy hodí a z toho vybrat nejvhodnější datum je podle mého nezrealizovatelná utopie. Kdo jste někdy organizoval něco většího jistě víte, že je potřeba stanovit nějaké datum. Konec tečka. Žádná demokracie, jen diktátorství je řešení

Pro biscuit: promiň, ale co to je to "tts"?
Jinak s tím "vyplatí-nevyplatí" je to opravdu dost relativní. Vlastně se nevyplatí žádná zábava, protože je prodělečná. "Vyplatí" se jen vydělávat prachy, nic jiného

Pro ondrik: paráda, jen pro nás se severozápadu Čech už to dál být nemůže

- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Pro Košičany ten Pezinok taky není zrovna blízko
Bohužel na 9.6. už mám jinou akci, ale někdy mi to snad vyjde.
Jestli se to vyplatí nebo ne -- záleží, co za tím kdo vidí. Z čistě finančního pohledu se to samozřejmě nevyplatí, to má fakt smysl jen vydělávat, ale kdo žije jen pro prachy? V tomhle kontextu "vyplatí se" spíš znamená "stojí to za to".

Jestli se to vyplatí nebo ne -- záleží, co za tím kdo vidí. Z čistě finančního pohledu se to samozřejmě nevyplatí, to má fakt smysl jen vydělávat, ale kdo žije jen pro prachy? V tomhle kontextu "vyplatí se" spíš znamená "stojí to za to".
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
celica meeting 2012
je to přesně jak píše ondrik+jestli máte čím
tts
Aha, děkuji za osvětu s tím "tts"- to jsem si nevšimlbiscuit píše:rentgen: tts je toyota team slovakia, aneb jak odkazuje ondrik hore

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
mnoooo nějak je to zatim seklý... ale neni kam spěchat... dal bych to třeba na září? v červenci musim na stk udělat show perfekcionistická podlaha
ale potřeboval bych vědět datum tak měsíc dopředu abych si udělal dovču... co konec srpna/ září...
víkendovka zase se nalejt, ubytovat se na jméno aaaa mi to vypadlo... aaa při odskočení si na wc sem si vzpomněl... heslo je DACAN
zadejte jméno vaší rezervace: DACAN prosím 2 postele zdarma
, to se platilo fakturou 
Místo... no někde někde a co třeba taky jednou Praha? Tady máme taky campy u Vltavy... pívo a vůbec vlastně žádnej rozdíl... měl bych nápad kde, ale nemam gule na to to organizovat... jen můžu doporučit... každopádně bych moh pomoct... ale nejsem organizační typ, jen vim kde co je, že tu neni draho a že by se to dalo... + třeba (5-10 min chůze podle ožralosti) a 3 zastávky tram je klub s muzikou... resp. vícero klubů... pro pobavení... 5 min nonstop benzinka v případě že by se nevešly vozy, je vedle parking free... mimo civilizaci v přírodě, člověk absolutně netuší že je v Praze, romantika všude kolem
Camp je těsně u řeky a kousek je hospoda... výhled na Vyšehrad... vodní sporty, a další blboidní aktivity poblíž... komu nestačí půllitr že
http://www.caravancamping.cz/
GPS: N 50°3'21'' E 14°24'49''
a pár metrů po 4....
http://cinda-restaurace.cz/
http://www.fun-island.cz/
+ celkem promenádní silnička.... jako v džungli a ostrov Celica...occupied, ano i v micronessii máme ostrovy od fucků julia fučíka, kde si budete připadat jak u moře a úplně mimo civilizaci i když je poblíž...
no jak už jsem řek, moh by to bejt CELICA ISLAND.... ale protože bydlim poblíž můžu pomoct, ale organizovat to, na to tu byl a snad i je?! Mr. F.... safra teď mi vypadla ta přezdívka... MR... od F..... noooo jejej
aaaa FOOST mr. FOOST to je organizátor!!!!........ Tak buďto má něco jinýho a pořád to utajuje, a nebo by mu to mohlo ulehčit radost, zdravim Fooste čeče čečíno co ty a jak.... na totos? Máš něco v báglu? pane šéfe?

Místo... no někde někde a co třeba taky jednou Praha? Tady máme taky campy u Vltavy... pívo a vůbec vlastně žádnej rozdíl... měl bych nápad kde, ale nemam gule na to to organizovat... jen můžu doporučit... každopádně bych moh pomoct... ale nejsem organizační typ, jen vim kde co je, že tu neni draho a že by se to dalo... + třeba (5-10 min chůze podle ožralosti) a 3 zastávky tram je klub s muzikou... resp. vícero klubů... pro pobavení... 5 min nonstop benzinka v případě že by se nevešly vozy, je vedle parking free... mimo civilizaci v přírodě, člověk absolutně netuší že je v Praze, romantika všude kolem
Camp je těsně u řeky a kousek je hospoda... výhled na Vyšehrad... vodní sporty, a další blboidní aktivity poblíž... komu nestačí půllitr že

http://www.caravancamping.cz/
GPS: N 50°3'21'' E 14°24'49''
a pár metrů po 4....
http://cinda-restaurace.cz/
http://www.fun-island.cz/
+ celkem promenádní silnička.... jako v džungli a ostrov Celica...occupied, ano i v micronessii máme ostrovy od fucků julia fučíka, kde si budete připadat jak u moře a úplně mimo civilizaci i když je poblíž...
no jak už jsem řek, moh by to bejt CELICA ISLAND.... ale protože bydlim poblíž můžu pomoct, ale organizovat to, na to tu byl a snad i je?! Mr. F.... safra teď mi vypadla ta přezdívka... MR... od F..... noooo jejej

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++