jaky znackovy servis
jaky znackovy servis
AHOJ MAM TOYOTU CELICU 2.0 16V GTI POTREBOVAL BYCH PORADIT NEJAKY DOBREJ ZNACKOVEJ SERVIS V PRAZE?POTREBOVAL BYCH KOMPLETNE SERIDIT MOTOR A VYCIST ZAVADY DIAGNOSTYKU MOTORU.DEKUJU ZA ODPOVED
jaky znackovy servis
Je tenhle servis dobrej?Jeste nejakej znate?
Tak servisů jsou hromady, ale v tenhle vede zakladatel tohoto fóra a pokud přijdeš, že jsi z Toyota klubu, máš celkem zajímavé slevy. Jo a lidi odsud co si tam nechávali něco dělat si vždycky chválili. Tož tak.
Jinak servisy v Praze třeba tady, ale je jich tu víc.
http://www.toyota.cz/dealers/index.asp? ... OneDealer=
Jinak servisy v Praze třeba tady, ale je jich tu víc.
http://www.toyota.cz/dealers/index.asp? ... OneDealer=
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja jsem prvni kdo si nechvali =) a vim ete o nekom, kdo by si taky rozhodne nepochvalil... rozmazavat to neci, proste jenom at vish, ze neni jenom chvala =) ale to spatny sem nikdo moc psat nece, pac pak by se na nej vsici oborili a ukamenovali ho =)))) No, asi tak =)))
P.S. Doufam, ze ty sutry nebudou moc velky =)))
P.S. Doufam, ze ty sutry nebudou moc velky =)))
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 

- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
No, 1) jsem holka
a za 2) s Toyotakem ja uz nikdy nechci nic mit... ty zkusenosti jsou natolik spatny, ze bych asi neumela bejt moc slusna a ja sem slusna holka =)))) a navic vedome lhal a pritom pusobil tak seriozne...no, dobre pouceni do budoucna...

Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 

Klidně to sem Artie napiš. Úroveň servisů v Česku je všeobecně velmi špatná (kdo to umí, staví "nová" auta z bouraček z Dojčlandu, kdo to neumí, dělá "značkový" servis spočívající ve výměně čehokoliv, jenom ne poškozeného dílu, o skutečné opravě nemluvě......)
Tenhle servis je ale jediný, který má cosi jako zpětnou vazbu. Když párkrát (=2x) do roka s Martinem zajdem na pivo, můžem si mu vylít naše srdíčka. Kromě toho, jestli jsem si naposledy dobře všiml, na holky docela bere
Myslím, že dost velká část jeho potenciálních zákazníků sem občas koukne, zbytek jezdí fiatem (jiné fórum) nebo není z Práglu.

Tenhle servis je ale jediný, který má cosi jako zpětnou vazbu. Když párkrát (=2x) do roka s Martinem zajdem na pivo, můžem si mu vylít naše srdíčka. Kromě toho, jestli jsem si naposledy dobře všiml, na holky docela bere

jaky znackovy servis
Jakej servis by jste mi teda doporucili kde tomu opravdu rozumej.Diky Artie
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
No nemash zac, Petre =)
A jaxem rekla, neci to rozmazavat...mozna sou "dobry" na "opravy" jako vymena oleje apod, ale zbytek asi skoda mluvit...nemluve o tom, ze obe auta (se kteryma mam v AutoTypu zkusenost) odjizdela bez funkcnich zadnich mlhovek =D (ze by servisni tradice ci "podpis"? =)) )
A jaxem rekla, neci to rozmazavat...mozna sou "dobry" na "opravy" jako vymena oleje apod, ale zbytek asi skoda mluvit...nemluve o tom, ze obe auta (se kteryma mam v AutoTypu zkusenost) odjizdela bez funkcnich zadnich mlhovek =D (ze by servisni tradice ci "podpis"? =)) )

jaky znackovy servis
Artie kam jezdis ty s celdou?Slysel jsem ze Autocentrum Duba na Praze 5 je dobrej co myslite?
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Zatim zadnej znackovej servis, pac musime resit nasledky Toyotakova "fer jednani" a to je ve znackovejch servisech tak drahy, ze tam to resit fakt chudy student nemuze....takze zatim tak po znamejch a jejich znamejch atd...no, znas to =) ale spokojenost s nima mozna i lepsi nez se znackovejma servisama =)))

- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
Mám dobrou zkušenost s Toyota Tsusho http://www.toyotapruhonice.cz. Švagr tam servisuje už třetí rok Yarise (opravovali mu tam už 2x žďuchance). Vždycky byl spokojený. Já jsem tam taky kupoval auto. Už jsem tam byl několikrát (zatím s blbostma), vždycky byli velice příjemní a vtřícní. Uvidíme v březnu na servisní prohlídce.
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Kdo je Toyotaman? Jaký je na něj kontakt?
BRunner píše:2 Artie: možná by jsi to sem měl napsat, nebo alespoň Toyotamanovi. Nevěřím, že by nějaký problém nechal jen tak být.