jaky znackovy servis

využíváte je? Jaké máte zkušenosti?
Odpovědět
Petr 01
Manager Týmu

jaky znackovy servis

Příspěvek od Petr 01 »

AHOJ MAM TOYOTU CELICU 2.0 16V GTI POTREBOVAL BYCH PORADIT NEJAKY DOBREJ ZNACKOVEJ SERVIS V PRAZE?POTREBOVAL BYCH KOMPLETNE SERIDIT MOTOR A VYCIST ZAVADY DIAGNOSTYKU MOTORU.DEKUJU ZA ODPOVED
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Servis www.mojetoyota.cz.

PS: VYPNI SI CAPS LOCK :wink:
Petr 01
Manager Týmu

jaky znackovy servis

Příspěvek od Petr 01 »

Je tenhle servis dobrej?Jeste nejakej znate?
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Tak servisů jsou hromady, ale v tenhle vede zakladatel tohoto fóra a pokud přijdeš, že jsi z Toyota klubu, máš celkem zajímavé slevy. Jo a lidi odsud co si tam nechávali něco dělat si vždycky chválili. Tož tak.
Jinak servisy v Praze třeba tady, ale je jich tu víc.
http://www.toyota.cz/dealers/index.asp? ... OneDealer=
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Tak ja jsem prvni kdo si nechvali =) a vim ete o nekom, kdo by si taky rozhodne nepochvalil... rozmazavat to neci, proste jenom at vish, ze neni jenom chvala =) ale to spatny sem nikdo moc psat nece, pac pak by se na nej vsici oborili a ukamenovali ho =)))) No, asi tak =)))

P.S. Doufam, ze ty sutry nebudou moc velky =)))
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

2 Artie: možná by jsi to sem měl napsat, nebo alespoň Toyotamanovi. Nevěřím, že by nějaký problém nechal jen tak být.
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

No, 1) jsem holka ;) a za 2) s Toyotakem ja uz nikdy nechci nic mit... ty zkusenosti jsou natolik spatny, ze bych asi neumela bejt moc slusna a ja sem slusna holka =)))) a navic vedome lhal a pritom pusobil tak seriozne...no, dobre pouceni do budoucna...
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Klidně to sem Artie napiš. Úroveň servisů v Česku je všeobecně velmi špatná (kdo to umí, staví "nová" auta z bouraček z Dojčlandu, kdo to neumí, dělá "značkový" servis spočívající ve výměně čehokoliv, jenom ne poškozeného dílu, o skutečné opravě nemluvě......) :?

Tenhle servis je ale jediný, který má cosi jako zpětnou vazbu. Když párkrát (=2x) do roka s Martinem zajdem na pivo, můžem si mu vylít naše srdíčka. Kromě toho, jestli jsem si naposledy dobře všiml, na holky docela bere :wink: Myslím, že dost velká část jeho potenciálních zákazníků sem občas koukne, zbytek jezdí fiatem (jiné fórum) nebo není z Práglu.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Petr 01
Manager Týmu

jaky znackovy servis

Příspěvek od Petr 01 »

Jakej servis by jste mi teda doporucili kde tomu opravdu rozumej.Diky Artie
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

No nemash zac, Petre =)

A jaxem rekla, neci to rozmazavat...mozna sou "dobry" na "opravy" jako vymena oleje apod, ale zbytek asi skoda mluvit...nemluve o tom, ze obe auta (se kteryma mam v AutoTypu zkusenost) odjizdela bez funkcnich zadnich mlhovek =D (ze by servisni tradice ci "podpis"? =)) )
Petr 01
Manager Týmu

jaky znackovy servis

Příspěvek od Petr 01 »

Artie kam jezdis ty s celdou?Slysel jsem ze Autocentrum Duba na Praze 5 je dobrej co myslite?
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Zatim zadnej znackovej servis, pac musime resit nasledky Toyotakova "fer jednani" a to je ve znackovejch servisech tak drahy, ze tam to resit fakt chudy student nemuze....takze zatim tak po znamejch a jejich znamejch atd...no, znas to =) ale spokojenost s nima mozna i lepsi nez se znackovejma servisama =)))
T.Y.N.G.
Věčnej rejpal

Příspěvek od T.Y.N.G. »

Mám dobrou zkušenost s Toyota Tsusho http://www.toyotapruhonice.cz. Švagr tam servisuje už třetí rok Yarise (opravovali mu tam už 2x žďuchance). Vždycky byl spokojený. Já jsem tam taky kupoval auto. Už jsem tam byl několikrát (zatím s blbostma), vždycky byli velice příjemní a vtřícní. Uvidíme v březnu na servisní prohlídce.
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Jardaf
Člen Týmu

Kdo je Toyotaman? Jaký je na něj kontakt?

Příspěvek od Jardaf »

BRunner píše:2 Artie: možná by jsi to sem měl napsat, nebo alespoň Toyotamanovi. Nevěřím, že by nějaký problém nechal jen tak být.
Odpovědět

Zpět na „Značkové servisy Toyota“