střední díl výfuku - docela problém

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Pivson
Člen Týmu

střední díl výfuku - docela problém

Příspěvek od Pivson »

Tak vyreznul výfuk v objímce kam se napojuje zadní díl.
Koukal jsem pod auto a překvapilo mě že je výfuk komplet od svodu az k zadnímu tlumiči. Ovšem da se koupit střed za katem a napasovat.

Jo da se koupit, v shopech je ale nikde není skladem a spousta ho ani nedělá. V jedny prodejně mě řekli dva měsíce :evil:
No zavařím objednám a je to.

Origo je zbytečně drahej, starej je blbost.
Tak kdyby někdo veděl kde sehnat sem s tím
Pivson
Člen Týmu

Příspěvek od Pivson »

Tak se bude vařit, nedá se sehnat.

Samozřejmě originál ano, ale pouze s spředním katem a to je cena uplně mimo
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Neptal ses náhodou kolik stojí originál. Už jsem se na to taky ptal, a třeba bosal dodává jen zadní díl. Kolega říkal že mi ještě mrkne na Walker, že prý bude nějaký nový katalog. Né že bych ten výfuk potřeboval, ale jen se tak poptat.
Pivson
Člen Týmu

Příspěvek od Pivson »

Mr. Yaris píše:Neptal ses náhodou kolik stojí originál. Už jsem se na to taky ptal, a třeba bosal dodává jen zadní díl. Kolega říkal že mi ještě mrkne na Walker, že prý bude nějaký nový katalog. Né že bych ten výfuk potřeboval, ale jen se tak poptat.
No na originál jsem se neptal, ale při ceně prutu anteny 1100 Kč je to asi zbytečné.
Zadní díl sehnat není problém. To maj.
Ten předek je v celku, ale firma ROSI (elit) dodava samostatně přední kat a na to se da napasovat střední díl - ten sa dá napasovat i na ten originál. Ale pstě není skladem a čekačka minimálně 2 měsíce

Ta příruba je hodně slabé místo a časem to tam prostě odejde. Ale zaroveň se to dá dobře vařit
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

No a nebo pak výfuk poskládat. Ten tvar zase tak složitý není. O tomto celkem uvažuju, protože mám výfuk pěkně zmršený. Ostraňoval jsem středový tlumič, a kolega co to pak vařil to pěkně zmršil. Teď na to prdím, ale asi přes zimu se do toho pustím.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“