To samozřejmě ani náhodou, ale mě stačí, že na tom něco bude vidětbiscuit píše:hotovej canon

Záleží jak která verze. To z toho odkazu co jsem dal skutečně nedělá nějakej resize 640x480 ale skutečné HD video. Jedinej problém co některý ty kamery od číňanů mají je ten, že formát videa bývá AVI bez nějaké větší komprese a relativně rychle to žere místo na kartě, takže buď si tam koupíš aspoň takových 16 GB kartu a nebo se smíříš s menší kartou a budeš počítat s tím, že to rekordér bude ve smyčce postupně přemazávat a z delší cesty nebudeš mít kompletní záznam. Alternativně je pak samozřejmě možný to rozlišení stáhnout směrem dolů a spořit kapacitu karty.Henry33 píše:nad tym carcam som rozmyslal ale ako hovorim toto jezse dalsia variacia interpolacie ak sa nemylim takze realne to ma 640x480 a ostatne je dopocitane.
Já to každopádně chci hlavně proto, abych měl záznam některých "expertů" na silnici, což by tohle zařízení mělo naprosto dostatečně zvládnout. Nemám potřebu vyplácnout několik tisíc za značkovější zařízení, který ve finále bude dělat to samý.