Prva garancna prehliadka

nová modelová řada - nástupce Corolly
Dav
Člen Týmu

Příspěvek od Dav »

BJ píše:
MrafceK píše:zacal som sa ucit radit s meziplynom... aj pri radeni na vyzsi stupen...
:shock: Něco jsem si odjezdil se starými werky bez synchronů, ale o meziplynu při řazení nahoru teda slyším prvně. Dvojí spojka jo, ale meziplyn...
Jo :D doba se mění :lol: holt i řazení :P a náhodou nejsme mimo téma:?:
Auris 1.6 Valvematic 6 M/T Terra Cool, VSC + TRC, od 2.5.2011
tlumex
Navigátor

Příspěvek od tlumex »

Tak mam taky po :-)
Standardni prohlidka po roce ( najel jsem jen 10500km ) k tomu kabinovy filtr z uhlikovych vlaken. Puvodne jsem chtel vymenit i palivovy filter, ale bylo mi vysvetleno ze je to soucast bloku na nadrzi a ze to stoji 6700 bez prace. :shock:

Prostredi CK videnska uzasne, mila recepcni dostal jsem presso televize s CT24, wifi ( nefungoval Google Talk to by se meli polepsit :lol: )

Maximalni spokojenost. Budu jezdit tam, hlavne si splhli ze bez kecu vymenili ty ostrikovace ( hlavne pravy strika lepe )
Skoda 125L rv. 1989
Opel Omega 2,0 16V LPG rv. 1995
Toyota Auris 1,6 Luna rv.2011
BJ
Člen Týmu

Příspěvek od BJ »

Dav píše:Jo :D doba se mění :lol: holt i řazení :P a náhodou nejsme mimo téma:?:
Nesmysl, princip převodovky se nezměnil, takže ani princip řazení s manuálním vyrovnáním rychlostí hřídelí. Nahoru spojka-neutrál-spojka, dolu spojka-neutrál+plyn-spojka. To ale řazení jenom zpomalí. Rádoby závodníci navíc šlapu na plyn s rozepnutou spojkou, což dělá jenom kravál, ale jinak je to k ničemu. Kdyby šlo o udržování plnícího tlaku turba, to by byla jiná písnička, tam má dovednost ovládat dva pedály jednou nohou smysl, ale u atmosféry se synchronama... :lol: :roll: No nic, ať si každý se svým autem dělá, co chce. Jak říkáš, stejně to sem nepatří.
Toyota Auris 2.0 D-4D '08
MrafceK
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrafceK »

pardon za OT, reagoval som na Czertikov bod 1.
Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 12/2010
Obrázek
Dav
Člen Týmu

Příspěvek od Dav »

BJ píše:
Dav píše:Jo :D doba se mění :lol: holt i řazení :P a náhodou nejsme mimo téma:?:
Nesmysl, princip převodovky se nezměnil, takže ani princip řazení s manuálním vyrovnáním rychlostí hřídelí. Nahoru spojka-neutrál-spojka, dolu spojka-neutrál+plyn-spojka. To ale řazení jenom zpomalí. Rádoby závodníci navíc šlapu na plyn s rozepnutou spojkou, což dělá jenom kravál, ale jinak je to k ničemu. Kdyby šlo o udržování plnícího tlaku turba, to by byla jiná písnička, tam má dovednost ovládat dva pedály jednou nohou smysl, ale u atmosféry se synchronama... :lol: :roll: No nic, ať si každý se svým autem dělá, co chce. Jak říkáš, stejně to sem nepatří.
:lol: :lol: :lol: Jo, když někdo nepochopí :shock: :shock: :shock:
Auris 1.6 Valvematic 6 M/T Terra Cool, VSC + TRC, od 2.5.2011
Odpovědět

Zpět na „Auris“