kolko spravite km na jednu plnu nadrz?

Díky za názor. Musím říct, že i když jsem nenajel zatím moc km, tak s tou spotřebou je to fakt individuální, dnes sem jel dost po dálnici s různou rychlostí (110 - 135) a to už si Auris začal brát víc než po těch okreskách. Jinak auto lépe táhne než když jsem najel prvních 50 až 100 km. Jsem zvědav jak se auto bude chovat na těch letních hliníkových 16.PePe132 píše:Spotřeba by se měla ještě snížit. Auto zajetý po 600 km zdaleka není. Než si motor úplně sedne trvá to prý klidně 10tkm. Na mým předchozím Focusu jsem měl na zimu jako ty 195/15 a na léto 205/16 a rozdíl byl v jízdních vlastnostech znatelnej. Auto hlavně líp sedělo a líp reagovalo na pohyb volantu. Zase to víc drncalo
Já myslel, že se tu řeší spotřeba 1.33, tak jaképak tlačení. Tlačit si můžete v jiném tématumysiakmysiak píše:Dav píše:![]()
![]()
nechcete ty auta raději tlačit
.
Spotřeba by šla ještě více dolu![]()
![]()
-jóóó každý kôň navyše je dobrý![]()
![]()
![]()
Myslím, že opak je pravdou. Naopak jsem tady na foru zaregistroval jediného člověka, který tvrdil že PP spotřebu má nižší než je reálná. Samozřejmě, pokud si "sešteluješ" PP, tak to potom opravdu může tak být (pokud ho sešteluješ tak blbě).marty724 píše:Poprvé jsem natankoval plnou když počítač hlásil najeto 446km. Pak jsem tankoval 47,23l při celkových km 1181, tj. tedy 735 km. Reálná spotřeba 47,23\7,35 = 6,43 přitom PP mi ukazoval 6,7. Jsem asi jediný komu počítač ukazuje víc než reálně ?(při natankování jsem spotřebu restartoval)
Zajímavé, tady http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... c&start=15 jsi sám psal, že máš rozdíl 0,3 - 0,4 litru a že budeš muset PP přidat.pithy píše:Naopak jsem tady na foru zaregistroval jediného člověka, který tvrdil že PP spotřebu má nižší než je reálná.