No ja som sa ku rieseniu problemu tiez este nedostal

Zo zaciatku som mal z toho tiez napecene,ale uz som si na to tak nejako zvykol a mam vydrbat kopu penazi,ked auto normal facha,akurat preto,ze mi prestane svietit debilna kontrolka?!No nie nie.Ja som to vyriesil presne tak,ako tot kolega.Objednal som si pekne krasne kabel na diagnostiku za 30 ecok,ktory mi zhodou okolnosti prisiel prave dnes,chybu vymazem a serus.A ked naskoci znova,znova vymazem.A ak budem mat zvysnych 80 eur,tak kupim ten tiez spominany uni kat bosal a na jar si ho namontujem,spolu z udrzbou celeho vyfukoveho potrubia a podvozku po zime(drotena kefa,zakladna farba,gumoasfalt na podvozok,vypalovacia farba na vyfuk a budem dufam vysmiaty.Snad

A co sa tyka volby kupit benzinak 2,0 vvti,tak to ine ani nerozmyslaj kolego.Ja mam 1,8 vvti,2001 r.v.,po prvom maitelovi z rakuska,serviska ku tomu...Zvonku cukrik,zvnutra sice zadrbane,lebo mal psa,ale ziadna hrdza,pod kapotou krasny motorovy priestor,jak na 4rocnom aute ale...ale.Papa ten olejcek trosku no

Ale inak tutovica auto,krasny dizajn a este lepsie vlastnosti jazdne...no mega spokojnost.A to som ku nemu prisiel "jak slepy k houslim"

Som chcel strasne Hondu H-RV,aj som bol nejake pozerat,ale kazda mala svoje muchy,tak som zufaly listoval vsetky auta v mojej cenovej do 4500€ a zrazu tam bola!Za 4200 krasna tyrkysova modra metaliza,jak vcera z lakovne videna,toyota rav II.generacie,serviska...No hned som tam volal hoc bolo uz po 22.00 a rano som ju trielil pozriet,vyskusal a nebolo o com!Mam ju uz 3 mesiace a nedal by som ju uz za ziadne ine!Ani ked zere olej

Tolko moj pribeh