Mno tak bude míň mafiánů

stejně těch škodovek začouzených jezdí až moc a to mafoši nebyli, nejsou a nebudou

Na druhou stranu je to totálně trapnej pokus, ba přímo atakování soukromí... asi tak jako by někdo najednou nařídil, že každej kdo má žaluzie na oknech je musí neprodleně sundat... a záclony taky... aby se nám všichni mohli dívat až do prdelí a my navzájem.

trapnost velebnosti...
Je pár magorů co maj boční tmavý až moc... jo ty ať si někdo podá... tim ale myslim totálně černý okna... kdy nevidíš do zrcátek ani ve dne. Při optimálním zatmavení, což nevim kdo a jakým způsobem stanovil přesnou hodnotu podle přístroje... kašlu na to, moje zatmavení je optimální... atest sem nikdy neřešil a už ani nemusim okej... ale prostě optimální znamená, že v noci do auta neni vidět, odrazuje to vysmahlý fetky, v létě se neudusim vedrem, interier neni vyšisovanej sluncem- je pořád jako novej a nepotřebuju klimu a navíc je lepší akustika v autě... auta mě neoslňujou v noci a jo vypadá to dobře a cejtim se příjemně, chráněnej, mam rád temnotu. tečka
Zajímavý bude STK... asi bude potřeba stáhnout okna jako vždy, ale navíc nastavit windows LOCK a přes zamáčklej čudlík natáhnout kus plastu, nebo odpojit elektriku

comedy central
Tmavý folie se daj přirovnat psychologicky k firewallu /anti spy-ware softwaru... a přijde mi to, jako by system útočil na mý pc... asi tak protože podle normy (to známe z komunismu) podle normy přístroje je muj firewall možná moc účinnej a kamery mě nezaznamenaj dokonale, jak microsoft potřebuje

taktak nějak, chyběj data.... mý data jsou mý data... ne systemový data... firewall zůstane
Co vim, tak v německu jsou totálně zakázaný folie na bočních oknech, (možná bych tam prošl jen díky kouzlu osobnosti celicy... ale) takže kopírujem je? No kdybysme kopírovali je, tak ale máme ovšem možnost mít miniaturní/micro přední spz... což nemáme... takže vo co tady go? jen o buzeraci a inkaso, což víme všichni

nein ich verstehe ništ diese šaizung system fatal error