televizor
kludne, este som to neinzeroval, ani sa nechystam.. je to zabalene, odlozene...Luke_Luke píše:Ahold: nemyslel jsem pres wifi, ale pres LAN, pres wifi totiz musis jeste za 1500 koupit vysilac do telky a navic, jestli mas doma Gčkovou sit, tak je to 54Mbps teoreticky a 25Mbps prakticky, filmy 8Gb+ maji klidne datovy tok 15-20Mbps, takze dokazu pochopit, ze kdyz neni router vzdaleny 1m, tak bude problem se sekanim.
Ja jsem urcite pocital s LAN.
Alliq: HDMI 1.4 ma podporu ethernetu a taky ho kazdy vyrobce nevyuziva, to je bezne no
gabko24: cena pekna, ale pro mne to zacne byt aktual nejdrive za 3 mesice, ale dik za info

ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen

IS 300
- Ahold
- Věčnej rejpal
Wifi mám přímo v telce. No jde o to, že sem se třeba díval na film a vše v phoodě a chcu se dívat druhý den a už se seká a seká se do ted, i když je PC po resetu a nic nestahuji. Normálně jsem se díval i na Transformery a ty měli něco okolo 12gb a vše ok. Jediné co jsem si našel po forech s IT tak že to dělá většina UE, nevím co je na tom pravdy, ale dokáže to nasrat. Jen říkám zkušenosti s TV, tot všeondrik píše:Ahold:
ked chces pustat HD filmy cez wifi, musis mat hlavne wifi "n" router a nepretazenu siet. Tam ide o to aky ma datovy tok (kolko kbps) samotne HD video a kolko mas priepustnost siete. Klasicka g-ckova ma realne cca 20-22 Mbps, a filmy co maju viac ako cca 8GB velkost, uz maju tok vyssi. Preto to seka.... Tiez mi 24GB fullHD film sekal a mrzol na klasickej "g"ckovej wifi, po zmene routera na "n"kovy to islo bez problemov. N-kova wifi ma realne okolo 100Mbps (aspon ta moja). Takze to nie je telkou, a uz vobec nie samsungom rady UE (ledky). Pokial mas n-kovu wifi, origo samsung adapter, a seka ti to, aktualizuj si firmware v tv...
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
specifikace 1.4 uz to umi...ondrik píše:Alliq:
pokial mi je zname, tak tieto TV podporuju HDMI zvuk ako vstupny signal, nie ako vystupny. Teda po prepojeni nejakeho zdroja s tv ti pojde zvuk zo zdroja cez hdmi do tv, ale nie ked pripojis nejaky externy zvukovy produkt (trebars receiver) aby ti siel zvuk napr. z HDD cez TV do receivera. Mozno som uz trochu pozadu, kedze sa tmu moc nevenujem, ale ozaj neviem o TV ktora ma aspon jeden cisto zvukovy vystup a okrem toho by posielala zvuk aj cez HDMI...
To ci podporuje HDMI 5.1 zvuk je tiez len o velkosti datoveho toku kabla. 1.3 je standard ktory ma priepustnost tolko ze uz zvlada preniest 5.1 zvuk. Ale vsetky novsie TV uz maju 1.4 HDMI, a kedze cenovy rozdiel je minimalny casto az nulovy medzi tymito kablami, nie je o com...

Kanál pro zpětnou komunikaci
Nové specifikace přidávají kanál pro zpětnou komunikaci. Ten má na starosti oboustranný datový přenos zvuku. Povoluje HDTV posílat audio stream do A/V receiveru přes HDMI kabel, čímž redukuje počet potřebných kabelů.
Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95
- ondrik
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
to ze to zvlada 1,4-kovy kabel viem, ale neviem zatial o tv ktora to vie... Teda, mala by mat HDMI out... tie co mi doteraz presli rukami mali iba IN vstupyondrik píše:Mozno som uz trochu pozadu, kedze sa tmu moc nevenujem, ale ozaj neviem o TV ktora ma aspon jeden cisto zvukovy vystup a okrem toho by posielala zvuk aj cez HDMI...
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
co tvrdili na skoleni, melo by stacit, pokud obe zarizeni podporuji HDMI ve verzi 1.4 a pouzije se 1.4 kabel, nic jako HDMI out TV nemaj, jelikoz je to vyuzity jen jeden pin z celyho kabelu, kterej to ma na starosti, a kdyz je to proto, aby se pouzilo mene kabelu u TV, tak by byl nesmysl, aby se tahal na tohle extra vystup...
Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95