Potřebuji pomoc!

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
haitaur
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Potřebuji pomoc!

Příspěvek od haitaur »

Mám toyotu celicu 1.8 16v 2002 a koupil jsem si sportovní vzduchový filtr ale narazil jsem na problém součástí originálního vzduchového filtru je taková menší krabyčka ze které vedou hadičky jedna jde přímo do sání a ta další nevím. Ale problém je ten že nevím jak to na sportovní filtr přidělat :?: slyšel jsem že jsou na to redukce nebo něco takového kdo se s tím už setkal nebo ví jak nato tak dejte vědět. mám také icq 255761787
za pomoc předem děkuju.
ombre
Věčnej rejpal

Re: Potřebuji pomoc!

Příspěvek od ombre »

haitaur píše:Mám toyotu celicu 1.8 16v 2002 a koupil jsem si sportovní vzduchový filtr ale narazil jsem na problém součástí originálního vzduchového filtru je taková menší krabyčka ze které vedou hadičky jedna jde přímo do sání a ta další nevím. Ale problém je ten že nevím jak to na sportovní filtr přidělat :?: slyšel jsem že jsou na to redukce nebo něco takového kdo se s tím už setkal nebo ví jak nato tak dejte vědět. mám také icq 255761787
za pomoc předem děkuju.
A z té krabičky vedou opravdu jen hadičky, nebo i kablík?
Napíši, co tam obecně bývá, tuto celicu neznám.
Pod filtr vede výdech z mazacího okruhu, podtlakové hadičky různých regulátorů (otáček, předstihu, přídavné trysky a nevímještějakýchdalších) Také tam je čidlo teploty nasávaného vzduchu, od kterého vede kablík. To vše patří až za filtrační vložku, tedy směrem k motoru.
Ale sehnat nějakou kulisu, která by se připevnila na vnitřní stranu pouzdra filtru? Nevím. Provrtat to budeš muset tak jako tak, a pokud, jak říkáš, je to vše v jedné krabičce, byl by velký problém ji připevnit dovnitř pouzdra, tzn. přilepit nebo přitmelit?
Obrázek
haitaur
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od haitaur »

Z té krabyčky vedou opravdu jen dvě hadičky myslím 6ky ale jedna z nich mě tam chybý a v té jedné znich je něco na elektryku je tam konektor na zapojení a od toho jdou další dvě hadičky a jena z těch co vede od té elektryky tak nejspiš vedla do sání.
a co se týče čidla teploty vzduchu to už mám vyřešený s tím problém nebyl. Mám tady i fotky té krabyčky ale nejdou mě sem přidat.
Toyota Celica 1.8 16v VVT-I 7.g
haitaur
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: Re: Potřebuji pomoc!

Příspěvek od haitaur »

A dnes jsem ještě zjistil že je to vacuové čidlo to co je na té hadičce jak je tam ten konektor.
Toyota Celica 1.8 16v VVT-I 7.g
mephis
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mephis »

Ahoj Koukni sem, je tady návod na instalaci přímího sání K&N.

http://www.kandn.com/instructions/57I-9000.pdf
Odpovědět

Zpět na „Celica“