Už je doma!

nová modelová řada - nástupce Corolly
Joshuaboy
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joshuaboy »

Také mi sem tam nejde zařadit jednička. Řekl jsem to v servisu, kontrola dopadla tak, že je vše OK. Teoreticky by mělo stačit, když vyšlápnete spojku, pak znovu sešlápnete, a mělo by jít zařadit. Ozubená kolečka se pohnout, a lze řadit.
Toyota Auris 1.6 Valvematic, Super White 2, výbava Luna VSC+TRC, převzato 6. 10. 2011
MrafceK
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrafceK »

rewerz píše:s tou spateckou mam problem tiez. ale stava sa to len obcas. a neviem ci to s tym suvisi, ale ked s ami to nedari aj na 5-6 krat zaradit tak odbrzdim auto (ak nestojim na rovine), na neutrale sa pohnem o 5-10cm tak potom uz ide zaradit bez problemov. zatial to vzdy pomohlo
pozeram, ze mame asi fakt rovnake kary :-D
ak nejde zaradit, uvolnim brzdu, auto popojde kusok dopredu/dozadu a je to :-)
Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 12/2010
Obrázek
Milan SE
Řidič

Příspěvek od Milan SE »

Možno trochu odbočím od témy.

ako je to s automatmi, dá sa objednať? je to velmi drahé?, totiž ja nedám na automat dopustiť, dal by som to povinne do aut,kvoli bezpečnosti, radenie rýchlostí odoberá naozaj vela pozornosti,hlavne slabším vodičom.Ja mám v hybride planetovú prevodovku a to je ešte lepšie,tá ani neradí a ide stále plynulo.
Dav
Člen Týmu

Příspěvek od Dav »

Milan SE píše:Možno trochu odbočím od témy.

ako je to s automatmi, dá sa objednať? je to velmi drahé?, totiž ja nedám na automat dopustiť, dal by som to povinne do aut,kvoli bezpečnosti, radenie rýchlostí odoberá naozaj vela pozornosti,hlavne slabším vodičom.Ja mám v hybride planetovú prevodovku a to je ešte lepšie,tá ani neradí a ide stále plynulo.
Odbočuj :roll: , mrkni na stránky Toyoty a řadit, je přeci to nejlepší pro potěšení z řízení a ještě skvělého vozu jako je Auris :lol: :lol: :lol:
Auris 1.6 Valvematic 6 M/T Terra Cool, VSC + TRC, od 2.5.2011
Skarjuu
Člen Týmu

Příspěvek od Skarjuu »

K automatům. V květnu, když jsem Aurisa kupoval, tak příplatek za automat byl rovných 20 tisíc korun. Není to klasický automat, ale robotizovaná převodovka. Moc se mi to líbilo, tak jsem si ho koupil. Nelituju toho. Řadit lze nechat automat, nebo vychýlit volič do sekvence a řadit pohybem dozadu, podřazovat pohybem dopředu. Nebo, což mě baví asi nejvíc pádly pod volantem.
Auris Luna 1.6 Valvematic 2011 MMT Black
Odpovědět

Zpět na „Auris“