Ranní start
Ranní start
mám dotaz, jak Vám startuje auris 1,6 v zimních měsících? mám pocit, že když se ochladí k nule, musím automaticky držet klíček dvojnásobnou dobu a dnes se mi motor rozeběhl tak nějak velmi neochotně...
Asi bych prvně zkusil nechat změřit baterku, jestli není už špatná, nebo jen vybitá.
A taky záleží, jaký máš v autě olej. Já mám ještě ten první 0W20 - čím vyšší to první číslo, tím hůř motor v zimě startuje.
A taky záleží, jaký máš v autě olej. Já mám ještě ten první 0W20 - čím vyšší to první číslo, tím hůř motor v zimě startuje.
Corolla 1.6 Valcematic CVT Active Trend+ 2017
Auris 1.6 Valvematic Luna 2011
Škoda 125 L 1989
Auris 1.6 Valvematic Luna 2011
Škoda 125 L 1989
podla tvojej reakcie by som si dovolit tvrdit ze si pre aurisa vobec nebol rozhodnuti, pretoze inak by si netvrdil co si tvrdil. toto predsa nemoze byt vec co by oradzovala. auto co ma 4roky je jasne ze baterka nie je ako nova. a bez toho aby clovek , kt. ma problemy so startovanim, vedel kolko km nabeha. ak nabeha do roboty napr. 4km a potom 4km naspat-je jasne ze baterka nema sancu sa dobit.Zbyndas píše:To tedy nejsou moc potěšující zprávy...Jsem byl rozhodnutý, že ho koupím, ale toto mi trošku odrazuje