Mohlo by se hodit třeba Dokymu

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=15645
Taky jdou a zadní máš plasty,...TomasGT20 píše:Skoda jen, ze celica ma svetla sklenene a ty vylestit nejdou
jj zadni to je pravda, ale ty predky podkavacky sviti tragicky, na netu jsem teda nenasel nic o tom jak vylestit sklo, ale jestli vis sem s timArnieGT píše:Taky jdou a zadní máš plasty,...TomasGT20 píše:Skoda jen, ze celica ma svetla sklenene a ty vylestit nejdou
No nevěřím že by jsi je měl tak poškrábané že by přes ně už nešlo ani světlo, každopádně to zkus koupit lepší žárovky,...kdysi jsem zkoušel od Osramu myslím se jmenovaly CoolBlue a fakt to pomohlo.TomasGT20 píše:jj zadni to je pravda, ale ty predky podkavacky sviti tragicky, na netu jsem teda nenasel nic o tom jak vylestit sklo, ale jestli vis sem s timArnieGT píše:Taky jdou a zadní máš plasty,...TomasGT20 píše:Skoda jen, ze celica ma svetla sklenene a ty vylestit nejdouJedine co jsem nasel tak to zanest nejakemu sklenarovi ?vic nic
Ja toho nazkouselArnieGT píše:No nevěřím že by jsi je měl tak poškrábané že by přes ně už nešlo ani světlo, každopádně to zkus koupit lepší žárovky,...kdysi jsem zkoušel od Osramu myslím se jmenovaly CoolBlue a fakt to pomohlo.TomasGT20 píše:jj zadni to je pravda, ale ty predky podkavacky sviti tragicky, na netu jsem teda nenasel nic o tom jak vylestit sklo, ale jestli vis sem s timArnieGT píše: Taky jdou a zadní máš plasty,...Jedine co jsem nasel tak to zanest nejakemu sklenarovi ?vic nic