Auris po 1000 km

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
rkuzela
Navigátor

Příspěvek od rkuzela »

Joshuaboy píše:Báro, ve Zlíně je přeci jen jediný autorizovaný prodejce, a to T-MOTOR Zlín, s. r. o...
Autorizovaný prodejce jo, ale autorizovaný servis je i Zliner a je levnější, taky to budu řešit jestli T-Motor nebo Zliner

Joshuaboy mrkni se na stránky Zliner a uvidíš proč nejsou i prodejci!!
Toyota Auris 1,6 Valvematic Terra Cool,3R3, 03/2011
Roman Jašek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Roman Jašek »

ifasi píše:Tak děkuji,

snad to budou ty pneumatiky. Jsou nové, i disky, dávala jsem Continental Contiwinter TS 830 - 15" , na plechu.
Bára
No tak ty mám shodou náhod taky. Musím říct, že jsou na zimní gumy hooodně tichý...Takže teď jenom dávat pozor, zda se rušivý hluk od kol nebude zvyšovat a pokud ano, tak to nějak řešit !!!!!
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
Joshuaboy
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joshuaboy »

Když jsem se rozhodoval o koupi Toyoty, kamarád mi tvrdil, že to je špičková kvalita, nic nezavrže apod. A tak jsem koupil. Mé výhrady k povrzkávání nebo drnčení, neumím ten pazvuk označit, a myslím, že to jde odněkud z pravého zadního okna, jsem už popisoval. Dneska jsem řídil nového superba kombíka, stupeň výbavy opravdu velmi vysoký, 4x4, a vrzal jako stará máňa. Také ergonomie ovládačů, a to jak na středovém panelu, tak na volantu, anebo manipulace s ruční brzdou, to vše nemůže Aurisu konkurovat. Takže vrže i auto v ceně přes milion korun, a já se rozčiloval kvůli drobnému povrzávání Toyoty :D Samozřejmě motoricky i stabilitou (4x4), tím Aurise předčil, přeci jen jde o vyšší třídu.
Toyota Auris 1.6 Valvematic, Super White 2, výbava Luna VSC+TRC, převzato 6. 10. 2011
rkuzela
Navigátor

Příspěvek od rkuzela »

Každý si chce někdy vrznout! :D
Toyota Auris 1,6 Valvematic Terra Cool,3R3, 03/2011
Odpovědět

Zpět na „Auris“