Auris po 1000 km
- Joshuaboy
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes garančka po 1000 km, řekl jsem i o tom tužším řazení, vše zkontrolovali, je to OK. Auto i hezky umyli. Vím, prkotina, ale potěší. Večer jsem jel, míjelo mne auto, a upadla mu poklice, prásk do mého názníku a někudy spodkem pod autem ven. Z nárazníku vycvaknutá ta černá plastová mřížka, nacvakl jsem ji zpět, vyjma jednoho čudlíku, který se nedá, no a na nárazníku jsou hluboké černé vrypy. Štve mne to pěkně. Myslíte, že to půjde rozleštit nebo zamastit tou korekční tužkou? Nárazník je z plastu, takže se nemusím bát, že by se po porušení laku rozlezla koroze, protože nemá co zkorodovat.
Toyota Auris 1.6 Valvematic, Super White 2, výbava Luna VSC+TRC, převzato 6. 10. 2011
-
- Člen Týmu
- Joshuaboy
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, je to akce mého dealera, ale mají to už tak dlouhá léta (povídal kolega, jejich dlouholetý zákazník). Přijedeš tam, řekneš jim, co a jak, třebas co tě štve nebo tak, povídáte si o autě, oni auto vezmou, prohlídnou kompletně, a jedeš. Nic neplatíš, prostě se Ti na to mrknou. Je to nepovinné, ale zdá se mi to dobrá služba, ne?
Toyota Auris 1.6 Valvematic, Super White 2, výbava Luna VSC+TRC, převzato 6. 10. 2011
-
- Člen Týmu
- Joshuaboy
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak toto je můj střet s poklicí z okoloprojíždějícího auta (asi s poklicí)... Sere mě to neskutečně 

Uploaded with ImageShack.us

Naposledy upravil(a) Joshuaboy dne stř 26.10.2011, 21:59, celkem upraveno 4 x.
návod na vkládání fotek http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=1877
Vím z vlastní zkušenosti, že první škrábanec bolí nejvíce.
Vím z vlastní zkušenosti, že první škrábanec bolí nejvíce.
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
- Joshuaboy
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Tomko, o dobrém ošetření nic nevím, neumím to. Moc to ničemu nevadí, jen se mi to nelíbí. Ale jinak ty vrypy v umělé hmotě nijak škodlivé nejsou. Po zimě to asi pořeším. Mohl bys mi, prosím, dát odkaz na ten spray? Anebo tedy od Toyoty to je?
Když Tě to tak bolíJoshuaboy píše:Tomko, o dobrém ošetření nic nevím, neumím to. Moc to ničemu nevadí, jen se mi to nelíbí. Ale jinak ty vrypy v umělé hmotě nijak škodlivé nejsou. Po zimě to asi pořeším. Mohl bys mi, prosím, dát odkaz na ten spray? Anebo tedy od Toyoty to je?

Auris 1.6 Valvematic 6 M/T Terra Cool, VSC + TRC, od 2.5.2011
To chce klídek,bud rád,že je to jen plast.Oprava je jednoduchá,udělá ti to každý autolakýrník.Přebrousit,zatmelit a stříknout.Pokud je to čistě bílá,nebude problém. Já jsem dopadl trochu hůř.Hned druhý den po koupení auta do mě nacouval machr řidič na parkovišti.To bylo na výměnu celého nárazníku.Dnes na autě nic nepoznáš.
- Joshuaboy
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak po nějakých 2000 km první věc, co mne rozčiluje: při přejezdu nerovností mi pořád cosi lupkalo vzadu. Pročetl jsem si forum, někdo říkal, že zadní plato, a že to vyřešil fleecovými podložkami pod nábytek, jiný říkal, že mu drnčí značka. Všecko jsem to vypolstroval podložkami, ale znělo to furt. Nebylo to drnčení, prostě takový nespecifikovatelný pazvuk... Zkoušel jsem vše, se vším jsem pohýbal, sedačky jsem trstoval, jestli nedrnčí, a nic. Pak jsem si jednou otevřel zadní okýnko... a bylo ticho. Zavřel jsem ho, a zase to podivné lupkání. Takže asi okno. Nedrnčí, ale jako kdyby se otíralo o těsnící gumu pořád, jako kdyby se ta na něj přilepovala a odlepovala, dotýkala. Takový podivný zvuk to je. Ach jo
Děje se to někomu z vás?