Auris r.v. 2011
Kolik te stalo denni sviceni? V Pardubicich za to chteji nejakych 3500-4000 kc za obycejny relatko co zapne svetla ve dne, tak nevim, ale zas me stve to podsviceni a prenastavovat to:(pithy píše: Dokupoval jsem přední zástěrky, koberečky, ochranné pásy na dveře a spinač denního svícení.
Koberecky jsem vzal pres net, jsou levnejsi a rozhodne na omak lepsi material.
Auris 1,6 Valmetic Luna
Svícení - celkem 1500 Kč. A nic nepřenastavuji. Za světla to svítí naplno, po zapnutí světel se to samo ztlumí ( rozuměj displej)Skopek píše:Kolik te stalo denni sviceni? V Pardubicich za to chteji nejakych 3500-4000 kc za obycejny relatko co zapne svetla ve dne, tak nevim, ale zas me stve to podsviceni a prenastavovat to:(pithy píše: Dokupoval jsem přední zástěrky, koberečky, ochranné pásy na dveře a spinač denního svícení.
Koberecky jsem vzal pres net, jsou levnejsi a rozhodne na omak lepsi material.
A kde si to deni sviceni sehnal? Nebo to je jen zlodeska cena Toyota tsusho. Nechat si tam zavrtat nejaky neoriginlni dily se mi moc nechce.pithy píše:Svícení - celkem 1500 Kč. A nic nepřenastavuji. Za světla to svítí naplno, po zapnutí světel se to samo ztlumí ( rozuměj displej)
Auris 1,6 Valmetic Luna
Zdar chlapi, chci se Vás zeptat na takovou věc. Včera když jsem umýval krasavce, tak jsem nevěřil vlastním očím, co jsem zjistil. Jedná se mi o přední nárazník, když jsem ho umýval po straně před př. kolem, tak se mi zdál nějaký uvolněný, dost se třásl. Pak jsem se na něho podíval detailně, a tak lajdácky uchycený nárazník neměla ani moje stará Feliška. Jsou tam dva plastové úchyty, které jsou volné jako prase, když je zatlačíte, za chvilku jsou opět volné. Taky se Vám to tak někomu třepe nebo udělali soudruzi někde chybu?? Třepe se to jako "krávě ocas" i když ten jí taky ještě neupadl 

Toyota Auris 1,6 Valvematic Terra Cool,3R3, 03/2011
- Joshuaboy
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, jako nováček s ujetými asi 300 km se pořád snažím dopídit, jak vozidlo kvalitně "zajet". Prodejce radil hned od začátku točit (ne však až do červeného pole), klidně řadit vyšší stupeň až kolem 4000 otáček. Někdo zase zde na fóru říká, že to není dobře, že se má jet opatrně, řadit brzy, a rady uživatelské příručky jsou zase velmi obecné, tedy nemastné neslané. Dle mého prodejce si musím z vozu vychovat svižného rychlíka, takže točit. Kdybych nevytáčel, byla by to líná mrcha. Co vy na to? Díky.
Toyota Auris 1.6 Valvematic, Super White 2, výbava Luna VSC+TRC, převzato 6. 10. 2011
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
uz tady nekteri psali, ze motor je castecne zajety uz pri prodeji auta.
Mi bylo receno, ze tocit mam max do 2/3 - 3/4 maxima. Nema se na to slapat uplne naplno a nemaji se dlouho drzet stejne otacky...monotonni jizda...jinak myslim si, ze bez nejakych omezovani.
Mi bylo receno, ze tocit mam max do 2/3 - 3/4 maxima. Nema se na to slapat uplne naplno a nemaji se dlouho drzet stejne otacky...monotonni jizda...jinak myslim si, ze bez nejakych omezovani.
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox