T.Y.N.G. píše:to čert:
A pokud to skutečně nemůžeš "překousnout" a fakt tě to hrozně štve, tak si nech podovzek ošetřit antikorozním nátěrem.
Dlouho jsem přemýšlel, jak na něco tak u....., vůbec odpovědět!!!Ale každý jsme na tom s rozumem jinak!! Za tu dobu co se věnuji opravárenství sem už taky ledacos viděl a dělal a dokud jsem ještě mohl dělat karosařskou.

. Tudíž si dovolím tvrdit že to problém je.
Je tomu tak 3. týdny kdy sem měl na dílně Yarise 1.0 r.v.2006, na rozvody a prohlížel jsem si podvozek a nevypadal ani zdánlivě tak jako ten můj!!
Pro tvou informaci jsem čekal na posudek od soudního znalce. Že by by byl hloupější jak ty, takový odborník!?
Dle jeho posudku se opravdu nejedná o VLASTNOST karoserie zvláště ve spojích části podlahy a výztuh nárazníku! Není to otázkou roku, kdy dojde k poškození většího rozsahu na těchto místech. Ovšem já si nekupuju auto na rok či dva!!!! A za takovou cenu , bych již očekával jistou úroveň?
Na druhou stranu mi taky vysvětlil jak to v takových případech chodí, když
OBYČEJNÝ člověk se pustí do boje s tak obrovským nadnárodním gigantem, jako je TOYOTA!!!!!!Zjednodušeně a hodně zkráceně řečeno-
POKUD MATE HODNĚ PENĚZ A HODNĚ ČASU, tak se do toho můžeme pusti!Ovšem počítejte s tím že budou dělat
NESKUTEČNÉ průtahy a naschvály,
jen aby vás unavily a Fin. vyčerpaly. Tak nějak zněla jeho slova.(tento pán,pracuje v tomto oboru již více jak 25let.)A není to v žádném případě jen u Toyoty!!!!Dělají to tak úplně všechny značky!!Pokud se jedná o méně obvyklé vady a nebo ty z kterých by mohl vzniknou nebezpečný precedent.Znám to z vlastní praxe ode dvou značek ,jak je to se zárukama. Záruka 5. let, bez omezení-papír toho snese!!!

Jo kdo šetří má za ... a ty obyčejný človíčku ....................šupej nohama.
Jistou ukázkou byl i pokus Toyoty czech. jak mě "uchlácholit", tím že mě jako "projev dobré vůle", nikoliv záruku ,vyměnily zad. díl výfuku, u něj se projevila hloubková koroze držáku.
http://imageshack.us/content_round.php? ... ad&newlp=1#
http://img194.imageshack.us/content_rou ... 280805.jpg#