mil píše:
Genio 50/50 ma neuverielne vysoku urokovu mieru- skoro 24percent ak ma pamat neklame. To je zlodejina ako vysita! V banke myslim daju uver lacnejsie.
Tak,tak...Ako píše Tomko !
Pravdepodobne si nepochopila úplne to "GENIO" - čo to vlastne je...
To Genio 50/50 je sice súčasť produktu daného leasingu,avšak prvý rok je to bez akéhokolvek splácania ! .To znamená,že 50% zaplatíš pri kúpe a ďalšiu polovičku zaplatíš po roku užívania BEZ NAVÝŠENIA ! Jediné čo som zaplatil navyše je ten vstupný poplatok z ceny "úveru".t.j.2%-teda v mojom prípade to bolo 100€.No na druhej strane-bez poplatku nedostaneš ani inú - obyčajnú bezúčelovú pôžičku z banky. ( Apropo: ked som bral pôžičku z Tatrabanky asi pred 4 rokmi ,stiahli mi 3% z branej pôžičky )
Inak- tu máš rozpísané to GENIO :
http://www.toyota.sk/cars/new_cars/yari ... promo.aspx
Rok platím mesačne len poistku-havarijnu a zákonnú,teda -dokopy 37€. A po tom roku doplatím tú zvyšnú časť kupnej ceny,kedy som to auto kupoval. Nič viac !
No ak by som sa však rozhodol pokračovať v splácaní ,vtedy nabehnem do toho leasingu v "pravom slova zmysle"-ale už aj s tými danými úrokami -ako si spomínala a príde mi splátkový kalendár . Alebo si zoberiem v hotovosti nejakú pôžičku,ktorá je samozrejme o nie malé percento menšie a auto vyplatím