Vzduchový filtr
Vzduchový filtr
Tak jsem ho včera byl koupit stál v toyotě 600,-Kč original toyota od denso-made in poland
byl naposledy měněn v 56 tisících.Ted má auto najeto 107 tisíc km.A mohu říct,že byl totalně špinavej a možná i trochu propouštěl.

Toyota Yaris 1.0 2007 TS Face
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Na filtrech není prakticky co zkazit, tak že je z Polska ani nevadí. Třeba polský Filtron je taky docela použitelný - v autokelly koupíš za 450,-, když budeš mít někoho se slevami, tak klidně za mnohem méně. Jinak výměnu vzduchového filtru provádím nejpozději každou druhou výměnu oleje. Nejlépe s každou výměnou.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
Polsko asi nevadí, je to vlastně takový už standardní dodavatel toyotytelleke píše:Na filtrech není prakticky co zkazit, tak že je z Polska ani nevadí.

ale nějaký noname filtr jsem měl, po městě se nepoznalo nic, ale na dálnici jsem ho musel přehodit - nechtělo to jet přes 130.. - změna potom byla zřetelná.
Svíčky mě taky čekají vyměnit asi koupim NGK
na kelly jsem koukal filtronem nic špatného neuděláš.Ale chtěl jsem tam dát originál.Ale předtím jsem uvažoval o KN,ale nakonec jsem koupil origoš.Ale hlavně jsem ho chtěl co nejdřív vyměnit,takhle jsem ještě špinavej filtr neviděl.Ted zkrátím interval. 

ja tam mam presne to iste co Ty - iridiove sviecky / kus stal v toyote 11€ / a KN filter. Spotreba kombi mi podla PC vychadza teraz pod 5l.Mr.JT píše:Ja som tam dal KN ešte ked som mal niečo pred 100.000 km a teraz mám 173.000 iba ho dva krát do roka vyčistím a to je všetko a plus tam mam iridiové sviečky to len pre svoj lepší pocit.
este sa spytam aky je postup cistenia filtra?
dakujem
YARIS 2008 - 1.0-bublifuk
na filter je taká sada s olejom a takým prípravkom ktorý ho postriekať a prepláchneš vo vode. No tak ti moje champion stáli skoro 100 €.rama píše:ja tam mam presne to iste co Ty - iridiove sviecky / kus stal v toyote 11€ / a KN filter. Spotreba kombi mi podla PC vychadza teraz pod 5l.Mr.JT píše:Ja som tam dal KN ešte ked som mal niečo pred 100.000 km a teraz mám 173.000 iba ho dva krát do roka vyčistím a to je všetko a plus tam mam iridiové sviečky to len pre svoj lepší pocit.
dakujem
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem z UK objednal K&N vzduchový filtr na yarise 1.0 ať se mu dobře dýchá, i s poštovným to vyšlo na 960,-Kč (u nás nejlevněji za 1300,- bez pošty).
Jsem zvědavý jaký to bude mít vliv, ale počítám že trochu to poznat pujde. když jsem do svojí motorky dal podobný (pipercross) zlepšil se chod motoru, byl plynulejší no a po nasazení sport.výfuků jsem rád že jej mám, udělel jsem tím trochu průvan v motoru a je to mazec:) přito´m ani spotřeba nešla nahoru.
A propo...uvažoval někdo z vás nasadit nějaký pořádný výfuk na yardu? Ani nemám představu co všechno by bylo třeba vyměnit a jaké výrobky jsou dostupné.
Jsem zvědavý jaký to bude mít vliv, ale počítám že trochu to poznat pujde. když jsem do svojí motorky dal podobný (pipercross) zlepšil se chod motoru, byl plynulejší no a po nasazení sport.výfuků jsem rád že jej mám, udělel jsem tím trochu průvan v motoru a je to mazec:) přito´m ani spotřeba nešla nahoru.
A propo...uvažoval někdo z vás nasadit nějaký pořádný výfuk na yardu? Ani nemám představu co všechno by bylo třeba vyměnit a jaké výrobky jsou dostupné.
sadu na cistenie si kupoval na nete alebo u nejakeho predajcu? kolko priblizne stoji?Mr.JT píše:na filter je taká sada s olejom a takým prípravkom ktorý ho postriekať a prepláchneš vo vode. No tak ti moje champion stáli skoro 100 €.rama píše:ja tam mam presne to iste co Ty - iridiove sviecky / kus stal v toyote 11€ / a KN filter. Spotreba kombi mi podla PC vychadza teraz pod 5l.Mr.JT píše:Ja som tam dal KN ešte ked som mal niečo pred 100.000 km a teraz mám 173.000 iba ho dva krát do roka vyčistím a to je všetko a plus tam mam iridiové sviečky to len pre svoj lepší pocit.
dakujem
dikes
YARIS 2008 - 1.0-bublifuk
Rama: Jasně čistící sadu koupíš například.: http://www.sportovni-filtry.cz/?record_ ... rd_company a kupuju tu EU za 420,-kč komplet.