IMO máme ještě moře času než se spustí nějaká panika

K těm otázkám... Za sebe můžu teď jen odhadovat podle toho jak to bylo v předchozích letech (nicméně daleko od pravdy nebudu, viz komentáře níže):
a) adresu hotelu říct musí (jinak nebudeme vědět kam dojet

b) vždy se platilo na účet organizátora (neexistuje žádná PECM organizace nebo tak něco). Vždy každý platil sám za sebe, ne hromadně prostřednictvím národního organizátora. Takže bez prostředníka přímo organizátorovi. Za platbu si každý ručí sám.
c) vždy se platilo plných 100% (nikdo z organizátorů nemá rozpočet - a nikdy neměl - na to aby platil rezervaci hotelu pro 100-200lidí + jídlo a pití + pronájem dráhy ze svého). Osobně s tím nemám žádný problém. Pokud něco kupuju přes e-bay, taky platím vše předem. Je to normální... na e-bay je částečnou zárukou paypal, u PECM2011 je zárukou fakt že organizátory znám líp a déle než třeba Foosa a zejdyho dohromady (sorry chlapy že jsem si vás vzal do úst, ale nikdo jiný si tu se mnou nepovídá a příklad jsem potřeboval

Pokud někdo má strach o své peníze, tak věřte že jsme na stejné lodi a cokoliv se stane vám se stane mě taky.
Zároveň s klidným svědomím říkám, že já žádnou obavu o jakýkoliv podvod ze strany organizátorů nemám...
Samozřejmě jakékoliv informace budu mít se každý registrovaný dozví! Organizátoři by byli proti sobě kdyby s tím otáleli, nemyslíte?