Auris- zjištěné nedostatky po prvním týdnu užívání
Auris predne sedadla - vôla
caute, niekde to uz bolo spomenute, ze sedadlo vodica, hlavne operadlo maju nadpriemernu vôlu). Mám auris 1,6VMatic Luna..najazdene 2000km a mne to robi tiez...citit to hlavne v meste pri brzdeni a zrychlovani... v utorok idem kvoli tomu do servisu, nech sa na to pozru..to nie je normalne podla mna...sedadla musia byt jednoznacne tuhe..
mate podobny problem? dik za odpovede
mate podobny problem? dik za odpovede
-
- Navigátor
-
- Navigátor
Tak s tymto by som si dovolil nesuhlasit. Urcite maju sedadla auris lepsie bocne vedenie a su robusnejsie.krumlov píše:Nebudu na Toyotu čekat, plechy ohnu dolů. Ta sleva na auta se někde asi musela projevit. Koukněte se do Yarise, má o 100% lepší sedadla.
Toyota Corolla, 1.8 hybrid, e-CVT, 2019, sivá metalíza Celestin, vybava Comfort + paket STYLE + paket TECH
To rewerz : Podarilo sa ti zistit v com to bolo ?rewerz píše:ja zas mam iny problem. vzdy ked sa pohynam tak pocujem mierne klepanie. zhruba po 5 sekundach to prestane uz je ticho. robi to snad pri kazdom starte a pohnuti neviete co by to mohlo byt? nema niekto podobny problem?![]()
najazdene nieco vyse 4tis km
- MrafceK
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
mne to pri rozbehu klepe tiez, nezistil si nahodou, co to moze byt? iba ked je studene.. dikyrewerz píše:ja zas mam iny problem. vzdy ked sa pohynam tak pocujem mierne klepanie. zhruba po 5 sekundach to prestane uz je ticho. robi to snad pri kazdom starte a pohnuti neviete co by to mohlo byt? nema niekto podobny problem?![]()
najazdene nieco vyse 4tis km