I když se to nedá srovnat,tak vím co to je!! Když jsem poprvé přijel s Celdou na firmu a nechal ji tam stát,tak se ni nějaký kolega zvěčnil do laku,asi klíčem a to jsou tam prosím všichni inteligenti..rádobyinteligenti

CELICA FOREVER

zmrdi vole, já měl třebas na čeldě nový lak na blatníku PP za 3500czk... a u tesca cigoška ....mrd z dveřma od 120 a rejha jako prase a ona... sorry panko, ale když maš takový auto tak máš peněz dost na opravu... a s dalšíma 2metrovýma cigošema odkráčela !Sutech píše:Tak tohle..tohle..to je veliká zhovadilost.![]()
I když se to nedá srovnat,tak vím co to je!! Když jsem poprvé přijel s Celdou na firmu a nechal ji tam stát,tak se ni nějaký kolega zvěčnil do laku,asi klíčem a to jsou tam prosím všichni inteligenti..rádobyinteligenti![]()
CELICA FOREVER
Lidi jsou holt zmrdimartin.matess píše:zmrdi vole, já měl třebas na čeldě nový lak na blatníku PP za 3500czk... a u tesca cigoška ....mrd z dveřma od 120 a rejha jako prase a ona... sorry panko, ale když maš takový auto tak máš peněz dost na opravu... a s dalšíma 2metrovýma cigošema odkráčela !Sutech píše:Tak tohle..tohle..to je veliká zhovadilost.![]()
I když se to nedá srovnat,tak vím co to je!! Když jsem poprvé přijel s Celdou na firmu a nechal ji tam stát,tak se ni nějaký kolega zvěčnil do laku,asi klíčem a to jsou tam prosím všichni inteligenti..rádobyinteligenti![]()
CELICA FOREVER
nebo koupil jsem si mazdu 6 jdu zařizovat povinné ručení a 10 min stojím na námku a přidu a mrda ve dveřích až na plničzuppa, hold zuppa
upřímnou soustrast pavo, sklo kdyžtak mám ale nevím jak ho šetrně vyndat... už dx se mi to nepovedloto ho tam raději nechám