No ja jsem delal komplet podvozek na MP a zastavil jsem se na castce 55000,- bez prace, pac jsem si delal co nejvic sam, ale i tak je potreba pricist kolem 10 tisic , geoska a veci co jsem sam nemohl udelat doma, nalisovat loziska a tak. Komplet podvozkem myslim loziska,silace,tlumice,blbosti co tam jsou a kterych se to tyka. je to i o vyberu dilu, nejlevnejsi neni nejlepsi. Brzdy repase jsou kategorie sama o sobe

Jedna vec je jak nakousl Doky dat dohromady SS ale pokud uz to dam dohromady nemuzu tam nechat rachotici nebo umirajici zbytek.
Repasovat nebo menit SS ma smysl pouze jako komlet podvozek. To znamena i zadek a tak, nema smysl mit super predek se skakajicim zadkem. NO a kdyz se to vsehcno udela poradne tak pak jak pise Tomas to bude na 200tkm.
Sam jsem to pocitil na MP kdyz jsem udelal vsechno a zustali originalni silace. Obava o dily ktery jsem uz vymenil me donutila to dotahnout dokonce. V mojem pripade si myslim, ze se investice vrati v podobe dobre postavenyho a nalazenyho MP, ktere a ted budu hodne drzej se vyrovna rozhrkanymu, nebo castecne udelanymu SS. Vzdycky je nejslabsi clanek slabinou celku. A docela by me nasralo kdyby se neco stalo nove komponentne jen proto, ze jsem cekal az se neco ozve a nebo si rekl nebo nechal nakecat ze to jeste vydrzi.
Takze pokud to nekdo mysli vazne a bude to chtit delat jedine komplet jinak jsou to opravdu vyhozeny penize. Pokud chci vyuzit potencial SS tak jak kdyz byl novej je to opravdu s cenou uplne nekde jinde.
Z tohodle pohledu jsem opravdu rad ze tam nemam SS ta castka by byla nekde jinde takze jsem si mohl dovolit uplne jiny veci na aute.
Pokud bych sel po aute na renovaci a komplet rozdelat a udelat pujdu urcite po SS.