Čepo píše:Vážení,
dnes jsem zajel s naším Yarisem opět na diagnostiku ohledně čidla ABS ale teď do autorizovaného servisu Trendcar v Olomouci, kde servisuji Toyoty od roku 2007. Vadné čidlo se potvrdilu a bylo mě nabídnuto servisem rešení v rámci super goodwillu, který ještě musí schválit Toyota cz. Tedy výměna grátis. (Yaris vyroben 05/2007, najeto 64000 km) S tímto servisem mám nejlepší zkušenosti (řešil jsem s ním záruční opravy a také mě již vyšli vstříc s goodwillem u mé ex Corolly), vše k mé naprosté spokojenosti a to si dovolím tvrdit, že jsem hodně náročný a nenechám si nic líbit. Je pravdou, že Yarise jsem zde pravidelně servisoval, dodržoval kilometrové a časové proběhy prohlídek(15000/1 rok). Teď se mě to vyplací.
Tak tomu hovorím Galantná RAKLAMA s velkým "R" !!!- což teda dobre hreje pri srdci,že existuje servis,ktorému to "jedno nie je"

No a tebe tomko - by som zatial napísal tolko -som jednoducho zvedavý na odpoveď...
Ved koniec koncov neide o nejakú súčiastku,ktorá nemá vplyv na bezpečnosť na cestách. S brzdami sa nesranduje a myslím si,že servisy alebo dealery by mohli byť ohladuplní,tento problém nebrať na lahkú váhu a tlačiť to hoci aj vyššie-výrobcovi...Koniec koncov -ani oni za to nemôžu-a aby som si kupil druhý krát opäť Toyotu(a tá doba sa podla mňa aj blíži),ešte stále nie som na 100% presvedčený o tom,že pôjdem opäť do Toyoty..To som povedal včera aj do telefonu pri kladení otázok...Je to len a len o prístupe k zákazníkovy ..Apropoo - To sa má najskôr pár ludí "zabiť" aby sa to riešilo?? to snad nie! Toyota by mala zostať toyotou,to zn. BEZPEČNOST až na PRVOM mieste