ABS

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Čepo píše:Vážení,
dnes jsem zajel s naším Yarisem opět na diagnostiku ohledně čidla ABS ale teď do autorizovaného servisu Trendcar v Olomouci, kde servisuji Toyoty od roku 2007. Vadné čidlo se potvrdilu a bylo mě nabídnuto servisem rešení v rámci super goodwillu, který ještě musí schválit Toyota cz. Tedy výměna grátis. (Yaris vyroben 05/2007, najeto 64000 km) S tímto servisem mám nejlepší zkušenosti (řešil jsem s ním záruční opravy a také mě již vyšli vstříc s goodwillem u mé ex Corolly), vše k mé naprosté spokojenosti a to si dovolím tvrdit, že jsem hodně náročný a nenechám si nic líbit. Je pravdou, že Yarise jsem zde pravidelně servisoval, dodržoval kilometrové a časové proběhy prohlídek(15000/1 rok). Teď se mě to vyplací.

Tak tomu hovorím Galantná RAKLAMA s velkým "R" !!!- což teda dobre hreje pri srdci,že existuje servis,ktorému to "jedno nie je" :wink: :wink: :wink:

No a tebe tomko - by som zatial napísal tolko -som jednoducho zvedavý na odpoveď...
Ved koniec koncov neide o nejakú súčiastku,ktorá nemá vplyv na bezpečnosť na cestách. S brzdami sa nesranduje a myslím si,že servisy alebo dealery by mohli byť ohladuplní,tento problém nebrať na lahkú váhu a tlačiť to hoci aj vyššie-výrobcovi...Koniec koncov -ani oni za to nemôžu-a aby som si kupil druhý krát opäť Toyotu(a tá doba sa podla mňa aj blíži),ešte stále nie som na 100% presvedčený o tom,že pôjdem opäť do Toyoty..To som povedal včera aj do telefonu pri kladení otázok...Je to len a len o prístupe k zákazníkovy ..Apropoo - To sa má najskôr pár ludí "zabiť" aby sa to riešilo?? to snad nie! Toyota by mala zostať toyotou,to zn. BEZPEČNOST na PRVOM mieste 8)
Čepo
Věčnej rejpal

Příspěvek od Čepo »

2 Muco
časť odpovede pre Tomka bude možno znieť:
Toyota má pro své loajální zákazníky připraven štědrý program podpory. Tyto kompenzace jsou vždy řešeny individuálně ve spolupráci s autorizovaným servisem, v rámci jeho dobré vůle. Doporučovali bychom Vám tudíž, obrátit se eventuelně přímo na vedoucího servisu, který jistě pro Vás nalezne individuální řešení na míru Vašim potřebám.

TOYOTA MOTOR CZECH
Naposledy upravil(a) Čepo dne úte 08.02.2011, 05:38, celkem upraveno 1 x.
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

To nie je z tvojej hlavy..že ?

Takúto odpoveď ti "na akú poruchu " poslali ?- či práve na to čidlo??
Ako môžu vedieť a s takou istotou tvrdiť,že akú ja mám "mieru svojim potrebám? "
Colli
Řidič

Příspěvek od Colli »

Kdyby jsme to auto nepotrebovaly na jezdeni nak akutne tak by jsme to asi takhle resily protoze ty tisice ktere jsme daly do autorizovaneho servisu byli zbytecne,když sami o tomto problěmu vědí a ještě tak velký peníze za opravu tohoto cidla chtějí.Zlatý starý japonský toyoty.Ale na druhou stranu co by jsme chtěly model yaris je jedno z nejlevnějších aut.Tak je jasny,že se na výrobě musí šetřit.
Toyota Yaris 1.0 2007 TS Face
Čepo
Věčnej rejpal

Příspěvek od Čepo »

2 Muco
Je to časť odpovede na čidlo. A servis to rieši k mojej spokojnosti
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

keby niekoho zaujimalo ako vyzera cast pri zlom cidle, tak tu je. neviem ci je to dobre vidno, ale to biele je oxidacia a namiesto neho tam mal byt jeden PIN. teraz ani neviem ako mohlo aspon trosku ist to absko

http://img843.imageshack.us/i/23022011.jpg/
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

a to nehovorim ako vyzeral kablik
Colli
Řidič

Příspěvek od Colli »

tomko: Koukal jsi na ten můj jak vypadal? Fotky jsem tam přidal taky.Kolik tě stála oprava?
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

Colli píše:tomko: Koukal jsi na ten můj jak vypadal? Fotky jsem tam přidal taky.Kolik tě stála oprava?
videl som tvoje fotky a nevidel som fotku tej casti ked sa dava ten konektor. pisal si ze oprava trvala 3hod -keby si vedel kolko trvala skutocne....tak asi hodinku aj s kecanim. cena? no mna nestalo tak vela pretoze mne to robil kamarat a tymto si vazim ze mi to spravil. a stalo ma to 20eur-tolko stoji konektor.
Colli
Řidič

Příspěvek od Colli »

Mělo by tam být všechno vyfocene :) To mi je jasny,že 3 hodiny to nedělaly.Hlavne když v tom maj praxi a měnej už několikaté auto.Chceš mi řict že jsi komplet čidlo a kabeláž sehnal v přepočtu za cca 500,-kč??
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

ja som nezohnal, kamarat , ja som zaplatil len za konektor
Colli
Řidič

Příspěvek od Colli »

O.K A ted tam teda máš to nové čidlo z novějších modelů?Jako mám já kterému se už tato závada nikdy nestane? :wink:
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

ano, je to nove, certifikovane.mam plnu doveru v tom cloveku a pozna tento i ine problemy co sa vyskytuju v toyotach 8)
Colli
Řidič

Příspěvek od Colli »

To já ti vůbec nechci říkat,abys mu nevěřil jen se ptám vid. :)
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

Vsak ja to aj tak beriem ze sa len pytas.

ja som na to "dlhsie" cakal z dovodu ze bol pracovne zaneprazdneny, a to cidlo som mal pripravene. a musim povedat ze vacsina sa poskodzuje prave to zadne prave(v predu nie su tie cidla).
Odpovědět

Zpět na „Yaris“