Ukažte svého miláčka - YARISka
Re: prispievam svojou bielou
zdar,jaro.v píše:Ahojte prispievam svojou bielou "zmurkou" dostala take meno, tak je to zmurkar.v.2009 1,33l ..docela sa mi pacili disky "momo reds black knight" tak som ich kupil na letnu prevadzku (zimne gumy su na orig. plechacoch)
disky velmi pekne, ale tie predne disky nejako potiahla hrdza
YARIS 2008 - 1.0-bublifuk
kdyby jsi dočetl diskuzi až do konce, tak bys to nemusel psát že?rama píše: disky velmi pekne, ale tie predne disky nejako potiahla hrdza
cca 70 tis. km
Jeden úplně v pohodě a na druhém se muselo měnit rameno a bude muset zase, něco tam při zatáčení vrže. Akorát spotřeba nic moc, čekal jsem že to bude lepší ale podle počítače kolem 7l (když moc dobře, tak 6 ale klidně i
, ještě musím změřit jestli ten kompl nekecá.
Jo a odešla baterie (asi důsledek toho debilního Stop Start systému nebo jak se tomu nadává)
Jeden úplně v pohodě a na druhém se muselo měnit rameno a bude muset zase, něco tam při zatáčení vrže. Akorát spotřeba nic moc, čekal jsem že to bude lepší ale podle počítače kolem 7l (když moc dobře, tak 6 ale klidně i
Jo a odešla baterie (asi důsledek toho debilního Stop Start systému nebo jak se tomu nadává)
OK, nevsimol som si toHyrogen píše:kdyby jsi dočetl diskuzi až do konce, tak bys to nemusel psát že?rama píše: disky velmi pekne, ale tie predne disky nejako potiahla hrdza
inak je to najkrajsie zladene auto na tomto linku, biela farba, super vybrate kolesa a ten bocny cierny pas / ktory mam mimochodom aj ja / len podtrhuje tu originalitu - no hold v jednoduchosti je krasa - velmi sa mi paci
YARIS 2008 - 1.0-bublifuk
Přezuto a nachystáno na sezonu rv.2000, 252tis.km 
http://resize.like.cz/images/193_165_15 ... 11777a.jpg
http://resize.like.cz/images/193_165_15 ... 11777a.jpg
Yaris r.v.00,najeto již 250000km!
Opravy: 1x uložení tlumičů, 1xbrzdove kotouče+3x desky, 1x lambda sonda při 220tkm.
Opravy: 1x uložení tlumičů, 1xbrzdove kotouče+3x desky, 1x lambda sonda při 220tkm.