Toyota auris par dotazu do zacatku

nová modelová řada - nástupce Corolly
ferdak
Člen Týmu

Příspěvek od ferdak »

tramin píše:Takže chci mít zároveň okamžitou spotřebu a hodiny,to jde?
To nejde (nevim jak Auris po faceliftu).
Na hornim radku se zobrazuje (nerucim za spravne poradi) cas spolu s teplotou -> cas spolu s datumem -> okamzita spotreba -> prumerna spotreba -> dojezd km -> dojezd v minutach -> nastaveni
Na dolnim pak celkove kilometry -> indiv. kilometry 1 -> indiv. kilometry2 -> intenzita podsviceni
Poradi i zobrazene informace jsou pevne dany.
Auris 1.6, r.v. 2008
LN
Člen Týmu

Příspěvek od LN »

ferdak píše:
tramin píše:Takže chci mít zároveň okamžitou spotřebu a hodiny,to jde?
To nejde (nevim jak Auris po faceliftu).
Na hornim radku se zobrazuje (nerucim za spravne poradi) cas spolu s teplotou -> cas spolu s datumem -> okamzita spotreba -> prumerna spotreba -> dojezd km -> dojezd v minutach -> nastaveni
Na dolnim pak celkove kilometry -> indiv. kilometry 1 -> indiv. kilometry2 -> intenzita podsviceni
Poradi i zobrazene informace jsou pevne dany.
Po faceliftu bez problemu. Hodiny a celkove kilometry vidim porad, na tretim radku prepinam mezi prumernou spotrebou a ostatnimi udaji.
tramin
Navigátor

Příspěvek od tramin »

No a protože mám model 2009,mám smůlu...
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

To nejde, teda vsechno jde, kdyz se upravi software palubniho pocitace, tak to problem nebude, ale pokud se ptas, jestli to jde uzivatelsky v Aurisu07-09, tak nejde. Hodiny + teplota nebo aktualka.
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
tramin
Navigátor

Příspěvek od tramin »

Upravovat software mi přijde zbytečně komplikované,takže se vracím k původní otázce.Neví někdo o nějakých šikovných hodinách?
vifai
Člen Týmu

Příspěvek od vifai »

Nechci se někoho dotknout, ale pořád za jízdy pozorovat okamžitou spotřebu ?!?!...Z toho by mi za chvíli hráblo !!!
tramin
Navigátor

Příspěvek od tramin »

Já ji samozřejmě nepozoruji pořád,ale díky tomu jsem se naučil jezdit s lehkou nohou a to už i na předchozím Focusu.Prostě jsem na to zvyklý.
tlumex
Navigátor

Příspěvek od tlumex »

Vsem diskutujicim dekuji za vecne rady. Zacinam pomalu vyrizovat papiry na predschvaleny uver a v breznu podepisi kupni smlouvu. V cervnu rozsirim Vase rady.
Bude to tedy 1,6 Valvematic luna, barva stribrno modra, VSC TRC, plastova vana v kufru, gumove koberce, 4x zasterky, vyleptany win na okna, startovaci vypínač, bezpecnostni zamky kol. 8)
Oplik bud prezije bez investic do cervna tak ho prodam nebo pujde na ekologickou likvidaci a ja do cervna budu chodit pesky :lol:
LN
Člen Týmu

Příspěvek od LN »

tlumex píše:Vsem diskutujicim dekuji za vecne rady. Zacinam pomalu vyrizovat papiry na predschvaleny uver a v breznu podepisi kupni smlouvu. V cervnu rozsirim Vase rady.
Bude to tedy 1,6 Valvematic luna, barva stribrno modra, VSC TRC, plastova vana v kufru, gumove koberce, 4x zasterky, vyleptany win na okna, startovaci vypínač, bezpecnostni zamky kol. 8)
Oplik bud prezije bez investic do cervna tak ho prodam nebo pujde na ekologickou likvidaci a ja do cervna budu chodit pesky :lol:
Gratuluju k rozhodnuti:) Tim startovacim vypinacem mas na mysli startovani tlacitkem nebo tajny vypinac jako ochranu proti kradezi? Pokud je to to druhe, udelaji Ti to primo ve vyrobe nebo az po dodani v servisu u dealera? Kolik za to chteji? Diky
Stenlynew
Člen Týmu

Příspěvek od Stenlynew »

LN píše:
tlumex píše:Vsem diskutujicim dekuji za vecne rady. Zacinam pomalu vyrizovat papiry na predschvaleny uver a v breznu podepisi kupni smlouvu. V cervnu rozsirim Vase rady.
Gratuluju k rozhodnuti:) Tim startovacim vypinacem mas na mysli startovani tlacitkem nebo tajny vypinac jako ochranu proti kradezi? Pokud je to to druhe, udelaji Ti to primo ve vyrobe nebo az po dodani v servisu u dealera? Kolik za to chteji? Diky

Zdravim Gratuluji,budes spokojen a nadsen,tajne tlacitko to bude kolega si ho nechal montovat v Yarisu. :D
Toyota Auris 1.6 Luna,VSC-TRC,2011
tlumex
Navigátor

Příspěvek od tlumex »

@LN je to bezpecnostni vypinac u dealera si za to rekli 850kc. Neresim, alarm se mi tam davat nechce, mel sem s nim vzdycky problemy ve vsech autech. ToiToi se zase tolik nekrade a parkovat budu v garazi takze by nemel byt problem :D
tlumex
Navigátor

Příspěvek od tlumex »

Ciste ze zvedavosti neda se nekde na netu sehnat manual k aurisu? Koukal sem do guglu a nejaxem nic nenasel
100rk
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 100rk »

Nedá, tedy aspoň v češtině ne. Taky jsem hledal...
Suzuki GSR 600 ´07
Toyota Auris Luna ´10 1.6 Valvematic
Ford Focus combi ´15 1.5 ecoBoost
rkuzela
Navigátor

Příspěvek od rkuzela »

Tak jsem do toho taky práskl a stanu se Vašim kolegou, v březnu si pro něho jedu do Hradce! :D Pak sem něco hodím až se svezu z Hradce
tlumex
Navigátor

Příspěvek od tlumex »

mam jeste jeden dotaz. Kolik nechava u novyho auta toyota PHM. Tata kdyz koupil focus tak ujel 400 metru a po natankovani 53,5 litru sme docela zirali. V okoli mnou vybraneho dealera neni zadna kvalitni benzinka a nechcel bych si nabrat hned prvni nadrz nejakou sracku :mad:
Asi si vezmi sebou 5litrovy kanystrik co mam pro sekacku :lol:
Odpovědět

Zpět na „Auris“