Tónování autoskel a wrapping

vše o tuningu na vozech Toyota
BEnY23
Člen Týmu

Příspěvek od BEnY23 »

2Bůvol: atest na takhle tmavou fólii na předních bočních oknech nedostaneš.

2All: pro případné zájemce můžu nabídnout stejné spektrum služeb (včetně Carbonové fólie) v Praze... případné dotazy bud tady nebo na jara.benes@centrum.cz

2fischinka: doufám že se nezlobíš, přeci jen jsme od sebe 350km takže žádná velká konkurence nejsme :wink:
Cvok
Řidič

Příspěvek od Cvok »

Měl bych dotaz, pořád je povoleno zatmavení 30% na přední boky? A nemá se to nijak měnit?
Celica AT200 + LPG
HBOSS
Řidič

Příspěvek od HBOSS »

Cvok píše:Měl bych dotaz, pořád je povoleno zatmavení 30% na přední boky? A nemá se to nijak měnit?
Na předek je dle zákona povoleno 75% propustnost světla,což na autě ta fólie nejni zkoro ani vidět,co mi říkal pán co to dělá,tak prý podle barvy interiéru auta je rozdíl trochu znát,ale co jsem koukal,tak nejni :)
Celica 7 gen. silver metalic :)---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi :)
Cvok
Řidič

Příspěvek od Cvok »

HBOSS píše:
Cvok píše:Měl bych dotaz, pořád je povoleno zatmavení 30% na přední boky? A nemá se to nijak měnit?
Na předek je dle zákona povoleno 75% propustnost světla,což na autě ta fólie nejni zkoro ani vidět,co mi říkal pán co to dělá,tak prý podle barvy interiéru auta je rozdíl trochu znát,ale co jsem koukal,tak nejni :)
Fakt 75%? Předek jakože skla na dveřích myslíš? Teda ty jsem myslel já :-P Mám 70% na dveřích, tak jsem si říkal, že to snad mám v pohodě, no... :)
Celica AT200 + LPG
Petan
Řidič

Příspěvek od Petan »

Jenže pokud máš folie 70% tak ktomu musíš přičíst ještě zatmavení skel přímo z výroby což mají skoro všechny auta a to je nevím cca 15%+-
no a když to sečteš tak si přez :(
Toyota Corolla G6 1.4 1998 EX
Toyota Corolla G6R 1.6 1999
Lexus IS250 2005
HBOSS
Řidič

Příspěvek od HBOSS »

No ono jde v podstatě oto se domluvit s typem co to dělá,dá se domluvit že ti dá lehce tmavší a dá ti k tomu atest aj kartu,to pak nejni problém,tónování oken z fabriky je jak kde,nemyslím,že maj všechny auta,mělo by to být v technickém průkazu,fólie vám tam nikdo nedá.Ale jak koukám na ten tvůj předek,jestli to je fotka tvýho auta,tak tam už od oka nebude 70% propustnost :)

http://www.tintek.cz/vzornik

Tady můžete porovnat cca jak co vypadá,dole pod autem je tabulka a tam máš ty propustnosti a to si vem že to HP 70 má propustnost "jenom" 69% což je furt moc co na předku můžeš mít dle zákona a na autě už nejni vidět :D
Cvok
Řidič

Příspěvek od Cvok »

HBOSS píše:fólie vám tam nikdo nedá.Ale jak koukám na ten tvůj předek,jestli to je fotka tvýho auta,tak tam už od oka nebude 70% propustnost :)
No taky se mi to nezdálo, jsou to SunTec folie a mám i kartičku k tomu, kde je propustnost předek 70% a zadek 30%.. tak nevím. Naštěstí, policajti s tím zatím problém neměli... Tak doufám, že ani nebudou...

Jinak, tady jde trochu vidět, že jsou světlejší a je to dáno tím, že průhledné je jen přední sklo, jinak vše tmavé, tak není tolik skrz vidět, ale být to asi nemůže, no:) http://cvok-ce.rajce.idnes.cz/Zivotni_hrich/#CE2.jpg
Celica AT200 + LPG
HBOSS
Řidič

Příspěvek od HBOSS »

Tak to jsi měl zrovna štěstí asi na typana co se toho nebojí a rube tam ty fólie hlava nehlava :D Ale tak co,jestli máš ty atesty.Záleží na příslušníkovi,stačí aby byl nějakej orientovanej a může bejt problém,ale víš jak,nějakýmu se nezdá jinej nárazník,jinýmu zase vejfuk a tak dále...
rintin
Člen Týmu

masakr

Příspěvek od rintin »

Odpovědět

Zpět na „Tuning“