Jaké jméno pro miminko ??? Referendum !!!

Tlachání o všem - bez zaměření!
Bobešek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Jaké jméno pro miminko ??? Referendum !!!

Příspěvek od Bobešek »

Nazdárek! V pátek jsme byli s manželkou na ultrazvuku v Budějovicích a pan primář Čutka nám sdělil, že náš potomeček má lidově řečeno pinďoura a prý jestli to není kluk tak sežere koště! :D
A teď máme s manželkou samozřejmě problém s výběrem jména pro první dítě. Rozhodujeme se mezi: Alexandrem, Šimonem, Jakubem, Danielem a Filipem.
Tak Vás všechny prosím o takové malé hlasování. Necháme to na většině. Do nedělních 20.hod. mi sem prosím pište Vaše návrhy na jméno. Toto hlasování nechávám i na celém příbuzenstvu i v jiných fórech. V neděli po 20.hod. bych to všechno sečetl a samozřejmě sem napíšu, jaké jméno zvítězilo. Díky všem za spolupráci !!! :wink:
Nemám rád TMCZ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrázek
vintrc
Člen Týmu

Příspěvek od vintrc »

No ono je složité vybírat jméno, když nevíme k jakému příjmení to bude :)

Za mne se přikláním k DANIELOVI..
ale pokud by bylo vhodné příjmení, dalo by se i ALEXANDR

A velice gratuluji!!!
Bobešek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobešek »

Díky za gratulaci! Příjmení je Adamec :D
Obrázek
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

Gratuluji. Hele slusne receno an referendum se vy*er. Pokud jsi tak velky chlap, ze jsi dokazal splodit dite, urcite jsi dost velky tata na to, abys mu vybral jmeno!!

Nebo potrebujes anketu na to, abys dal sve ratolesti jmeno?
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
Bobešek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobešek »

Jo. Potřebuju bo se nemůžem rozhodnout :lol:
Obrázek
vintrc
Člen Týmu

Příspěvek od vintrc »

určitě se jen chtěl podělit o tu radostnou novinu ;) snad :D tak mu nekaž radost :)

stejně si tatík vybere jméno takové, jaké bude chtít..ale zůstal bych u Dana :D
wrc50
Manager Týmu

Příspěvek od wrc50 »

Velká gratulace k synáčkovi k příjmení se hodí určitě Alwxadr, ale já bych byl pro Viktora to jméno mě fascinuje
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

vintrc píše:....stejně si tatík vybere jméno takové, jaké bude chtít..ale zůstal bych u Dana :D
Tatík si dělá zbytečné starosti, nakonec o všem rozhodne manželka jako o všem v rodině :D , na manželovi jsou zásadní rozhodnutí jako jak to zaplatit,koho se bude volit,kdo opraví auto apod. Až příjde ten okamžik zeptá se žena primáře na jeho jméno a bude to :lol: hlavně ať je zdravý a vše proběhne OK :wink:
Naposledy upravil(a) m5t dne pon 06.12.2010, 22:01, celkem upraveno 1 x.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

připrav košte, doporučuji vrbové, s octem klouže líp do krku - nám doktor taky říkal na 99% že to bude kluk a máme Terezku :D

jinak za kluka - já jsem pro Tomáše :)
telleke
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od telleke »

Taky se připojím s gratulaci. Až budu nastávajícím otcem já, tak padne volba syn po otci, dcera po mamce ;)
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Na nerozhodnost se vyser. Je to tvůj syn a nikdo jinej nemá v celým vesmíru to privilegium ho pojmenovat, tak se toho tak nevzdávej. Buď chlap a prostě se koukej rozhodnout.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

Myfune píše:Na nerozhodnost se vyser. Je to tvůj syn a nikdo jinej nemá v celým vesmíru to privilegium ho pojmenovat, tak se toho tak nevzdávej. Buď chlap a prostě se koukej rozhodnout.
No presne tak, sdilim stejny nazor...
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

On to určitě nemyslí vážně ;) přinejmenším jeho paní určitě ne, protože tohle by žádná ženská nedopustila, ať už je momentálně sebevíc nerozhodná ;)

Jenom co můžu říct za sebe, tak Alexandr Adamec mi přijde hrozně tvrdý... (nj, šup sem ty veselé poznámky, ale ono se to jinak říct nedá =)

A pokud se Vám všechny ty jména opravdu tolik líbí, tak bych volila to, se kterým si ten prcek nejmíň užije...
(otázkou je, jestli se teď nedohodnete na něčem a až toho špunta uvidíte, tak si řeknete, že by měl mít stejně úplně jiné jméno ;) akorát, prosím, neudělejte z něj Adama =))

Mimochodem... když už to tady psal telleke, že syn po otci, dcera po matce - co rodiče vede k tomuhle?! Jedinou výhodu vidím v tom, že když třeba matka chce s něčím pomoct (a mají syna), tak zavolá jméno a má větší šanci, že jeden z těch dvou chlapů doma se chytí a přijde... =) Nikdy jsem to nepochopila a pokud mi to někdo vysvětlí, budu ráda... =)
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

to sa bude debilne vysvetlovat potom ked sa ta jedneho dna opyta, preco ste mu dali take meno ake ma a ty budes musiet zacat vetu :
"to vies, nebol som si isty a Simon vyhral na jednom fore hlasovanie ktore som tam dal. v podstate ti ho vybrali 'cudzi' ludia" :D to bude zniet dost zle :D

teda neviem aspon ja ked som bol maly som sa to mamy zo 2-3 krat opytal :)
Obrázek
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Mám tady v knihovně vedle kompu knížku, jmenuje se "Jak se bude naše dítě jmenovat". Tam jsou uvedena všechna u nás používaná křestní jména i s výkladem, původem a historií.
Jinak jméno musí ladit k příjmení. Mělo byho trochu doplňovat a vyvažovat. Tohle příjmení je výslovností vcelku nekonfliktní, ale také trochu obyčejné. Sneslo by to výraznější jméno.
Jinak mimochodem u našich předků něco jako příjmení neexistovalo. Měli jenom jméno, později s přídomkem. Proto není radno křestní jméno podceňovat.

Jo, a ať neskončí jako náš blahé paměti školní lékař na gymplu, který se jmenoval Mudr. Petr Patera :D
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“