Pomóóóc !!! Yarísek se mi porouchal při 76600km !!!
2 Bobešek
Přikládám odkaz ve kterém se diskutuje o tvém motoru a přístupu Toyoty, zajímavé čtení. http://oleje.cz/forum/viewtopic.php?t=3775
Přikládám odkaz ve kterém se diskutuje o tvém motoru a přístupu Toyoty, zajímavé čtení. http://oleje.cz/forum/viewtopic.php?t=3775
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
No,ta "reklama" o probléme Toyoty (zvlášť o servise + centrále a ich prístup k tejto veci) asi zabrala a naberá na otáčkach...
Ja tvrdím stále a nie raz sa mi to potvrdilo-že aj malý "bezvýznamný" človiečik vie pohnúť "ľadovcom" !
Len jediné s čím "bojuješ" je čas a trpezlivosť ,ktoré ťa stoja nemálo pevných "nervov"- avšak ak človek vydrží a bojuje,tak musí prísť nejaká odozva-či už zo strany jednej ako je prípadná snaha byť max.ustretový zo strany servisu alebo centrále ak sa dopočuli,že sa niečo niekde rozoberá a týka sa to výsostne "ich", môže sa stať,že sa bude snažiť trochu očistiť svoje meno...- alebo sa stane to,že pribudne "zákazníkov",ktorí si potom urobia svoj názor a obraz o tom danom probléme a automaticky sa na ten daný výrobok pozeraju hneď inými očami.Aj tým môže klesnuť predaj japoncov-ale nemusí... Ja osobne som si vymenil na základe tejto skusenosti ružové okuliare za iné a moje ďalšie auto zatial určite nebude toyota .Neide mi ani o auto ako také,ako uplne o niečo iného-a viete si to aj domyslieť že o čo..

Len jediné s čím "bojuješ" je čas a trpezlivosť ,ktoré ťa stoja nemálo pevných "nervov"- avšak ak človek vydrží a bojuje,tak musí prísť nejaká odozva-či už zo strany jednej ako je prípadná snaha byť max.ustretový zo strany servisu alebo centrále ak sa dopočuli,že sa niečo niekde rozoberá a týka sa to výsostne "ich", môže sa stať,že sa bude snažiť trochu očistiť svoje meno...- alebo sa stane to,že pribudne "zákazníkov",ktorí si potom urobia svoj názor a obraz o tom danom probléme a automaticky sa na ten daný výrobok pozeraju hneď inými očami.Aj tým môže klesnuť predaj japoncov-ale nemusí... Ja osobne som si vymenil na základe tejto skusenosti ružové okuliare za iné a moje ďalšie auto zatial určite nebude toyota .Neide mi ani o auto ako také,ako uplne o niečo iného-a viete si to aj domyslieť že o čo..

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
- Bobešek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Nějaký člověk na olejích.cz pochyboval jestli jsem na olej nejezdil 30000km tak tady je serviska: 
Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
- Bobešek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
To nevadí že to tam není. Mám orazítkované faktury a na nich olej i filr účtovaný je !!!! Ale jinak dobrý postřeh !!!
Toyota si to může stejně zkontrolovat přes komp. Vždyť jsou propojení online. To by mi hned vytkli kdyby v tom byl problém. Prostě chybí jeden blbej křížek, který bych tam klidně mohl dopsat a nikdo to stejně nepozná. 

- Bobešek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Jó. To už asi nezjistím. Ale vždycky jsem měl po servise olej čistý že na rysce nebyl normálně vidět. Je pravda že byl tak čisťounký i když jsem na ten servis jel. Abych lezl pod auto a kontroloval jestli šel olej přes výpustnej šroub tak na to bych se vyprdnul. Tenhle olej je stejně minimálně na 40000km. A filtr mi vyměnili bo jsem si starej vždycky označil abych věděl kdyby něco.
Hold musím servisu důvěřovat. A Jihlavě zatím plně důvěřuju!!!

Bráno do detailu, tak by olej vydržel klidně životnost auta.
Ale i přes mediální kvality a super vlastnosti olejů, je lepší ho vyměnit jednou za pár tisíc km.
Já třeba mám v motoru super mega nejvíc nejlepší olej a stejně ho měním po 15 - 17,5 tisících. A při výměně je dost poznat, že není jako z nově otevřené lahve.

Back in Czech.