Auris 12/08 el. okna
Auris 12/08 el. okna
Dobrý den všem, chtěl jsem se zeptat, lze u Aurise nějakým způsobem zavřít el. okna pokud už jsem z auta vystoupil. Kupříkladu dálkovým ovládáním či klíčem v zámku...? Díky
Re: Auris 12/08 el. okna
Bohuzel/bohudik, temito "modernimi" i jinymi ficurami (napr. denni sviceni) obecne toyoty nedisponuji.ridefire píše:Dobrý den všem, chtěl jsem se zeptat, lze u Aurise nějakým způsobem zavřít el. okna pokud už jsem z auta vystoupil. Kupříkladu dálkovým ovládáním či klíčem v zámku...? Díky
Jediny co, podle navodu, funguje je, ze pri vytazeni klicku ze zapalovani muzes z mista ridice do minuty (spis min) dovrit vsechna okna.
Ja treba premyslel, ze si necham nainstalovat spinac denniho sviceni, ale kdyz jsem se dozvedel, ze to stejne nema vliv na podsviceni pristroju (rad bych pri rozsvicenych potkavackach aby pristroje svitily jako nyni pri vypnutych), tak jsem se na to vybodnul.
Auris 1.6, r.v. 2008
Jo o tom vím, že lze okna u ještě nějakou chvíli po vytažení klíčku zavřít, pokud se se neotevřou dveře. Tak dík za info....ferdak píše:Bohuzel/bohudik, temito "modernimi" i jinymi ficurami (napr. denni sviceni) obecne toyoty nedisponuji.ridefire píše:Dobrý den všem, chtěl jsem se zeptat, lze u Aurise nějakým způsobem zavřít el. okna pokud už jsem z auta vystoupil. Kupříkladu dálkovým ovládáním či klíčem v zámku...? Díky
Jediny co, podle navodu, funguje je, ze pri vytazeni klicku ze zapalovani muzes z mista ridice do minuty (spis min) dovrit vsechna okna.
Ja treba premyslel, ze si necham nainstalovat spinac denniho sviceni, ale kdyz jsem se dozvedel, ze to stejne nema vliv na podsviceni pristroju (rad bych pri rozsvicenych potkavackach aby pristroje svitily jako nyni pri vypnutych), tak jsem se na to vybodnul.
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
ee to maji jen auta toho skaredeho koncernuridefire píše:Dobrý den všem, chtěl jsem se zeptat, lze u Aurise nějakým způsobem zavřít el. okna pokud už jsem z auta vystoupil. Kupříkladu dálkovým ovládáním či klíčem v zámku...? Díky

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

Skaredeho koncernuLuke_Luke píše:ee to maji jen auta toho skaredeho koncernuridefire píše:Dobrý den všem, chtěl jsem se zeptat, lze u Aurise nějakým způsobem zavřít el. okna pokud už jsem z auta vystoupil. Kupříkladu dálkovým ovládáním či klíčem v zámku...? Díky

- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
jj presne tohoto koncernu...fakt nesnasim ochcavky a pasaty f tedeiicku, co vlastni kazdy spravny cesky kempar v kombiku 
Ale musim uznat, ze nove Polo je designove moc krasne, stejne jako scirocco

Ale musim uznat, ze nove Polo je designove moc krasne, stejne jako scirocco

Ja treba premyslel, ze si necham nainstalovat spinac denniho sviceni, ale kdyz jsem se dozvedel, ze to stejne nema vliv na podsviceni pristroju (rad bych pri rozsvicenych potkavackach aby pristroje svitily jako nyni pri vypnutych), tak jsem se na to vybodnul.[/quote]
Neviem kto ti to povedal, ale ja mám denne svietenie od nova a podsvietenie ovládacích prvkov: ventilácie, rádia atď nesvieti pokiaľ nezapnem svetlá. Ak máš na mysli podsvietenie otáčkomera atď. to sa dá nastaviť.
Neviem kto ti to povedal, ale ja mám denne svietenie od nova a podsvietenie ovládacích prvkov: ventilácie, rádia atď nesvieti pokiaľ nezapnem svetlá. Ak máš na mysli podsvietenie otáčkomera atď. to sa dá nastaviť.
AURIS 1,33 TERRA COOL
Ak sa to da nastavit tak ze pri zapnutom dennom svieteni budu svietit oprionove pristroje (otackemor -rychlomer) na maximum (pretoze cez den inac ciferniky riadne nevidiet) a pri manualnom zapnuti svetiel sa intenzita znizi o 1 stupen (pri znizeni o 1 .stupen sa skokovo dost znizi intenzita -ale postacuje to na nocnu jazdu a neoslnuje) a bude to fungovat automaticky tak to budem neskutocne rad pretoze podla servisu kde som sa pytal sa to takto nastavit neda.
Jedina moznost je dodatocne domontovat samostatne homologizovane LED svetla pre denne svietenie - v tom pripade sa LED automaticky rozsvietia po nastartovani a na maximum svietia aj optrionove pristroje (otackomer -rychlomer) a v pripade manualneho zapnutia riadnych stretavacich svetiel sa optriony prepnu do nocneho rezimu podla nastavenia (teda ho mozno znizit napriklad o 1 stupen)
Ak sa mylim - budem rad
Jedina moznost je dodatocne domontovat samostatne homologizovane LED svetla pre denne svietenie - v tom pripade sa LED automaticky rozsvietia po nastartovani a na maximum svietia aj optrionove pristroje (otackomer -rychlomer) a v pripade manualneho zapnutia riadnych stretavacich svetiel sa optriony prepnu do nocneho rezimu podla nastavenia (teda ho mozno znizit napriklad o 1 stupen)
Ak sa mylim - budem rad
Toyota Corolla, 1.8 hybrid, e-CVT, 2019, sivá metalíza Celestin, vybava Comfort + paket STYLE + paket TECH
2 ultra:
Presne toto jsem mel na mysli.
Ja mam nastaveny podsviceni budiku pro jizdu v noci, pri dennim svetle tam za urcitych podminek neni kolikrat nic videt. A abych to stale podle toho, kolik je venku svetla, prestelovaval, na to se muzu zvysoka ...
Ja bych to bral tak, ze v rezimu "denniho sviceni" at sviti budiky klidne naplno a az prijde sero, tak prepnu svetla normalne na "nocni".
Pokud u aurisu denni sviceni funguje stylem, ze se mi jenom automaticky po nastartovani rozsviti svetla a zhasne stredni panel, tak to je ale velmi, velmi slabe. Kvuli tomu to tam napotrebuju. Ten jeden pohyb v podobe otoceni cudliku pro rozsviceni svetel klidne obetuju a jeste usetrim 2500,- Kc.
Presne toto jsem mel na mysli.
Ja mam nastaveny podsviceni budiku pro jizdu v noci, pri dennim svetle tam za urcitych podminek neni kolikrat nic videt. A abych to stale podle toho, kolik je venku svetla, prestelovaval, na to se muzu zvysoka ...
Ja bych to bral tak, ze v rezimu "denniho sviceni" at sviti budiky klidne naplno a az prijde sero, tak prepnu svetla normalne na "nocni".
Pokud u aurisu denni sviceni funguje stylem, ze se mi jenom automaticky po nastartovani rozsviti svetla a zhasne stredni panel, tak to je ale velmi, velmi slabe. Kvuli tomu to tam napotrebuju. Ten jeden pohyb v podobe otoceni cudliku pro rozsviceni svetel klidne obetuju a jeste usetrim 2500,- Kc.
Auris 1.6, r.v. 2008
Mne to funguje tak, že keď naštartujem auto rozsvietia sa svetlá a budíky, ktorých intenzitu svietenia som si nastavil (myslím že som to dal na maximum).
Po zapnutí svetiel sa intenzita podsvietenia budíkov zníži a rozsvieti sa podsvietenie rádia a ventilácie.
Upozorňujem, že ja to mám takto od nova a auto som kupoval v PL.
Po zapnutí svetiel sa intenzita podsvietenia budíkov zníži a rozsvieti sa podsvietenie rádia a ventilácie.
AURIS 1,33 TERRA COOL
Jak to je presne s tim podsvicenim? To lze nastavit ve dvou rezimech? Nebo v druhem pripade dojde ke snizeni nejak automaticky, bez sasahu do nastaveni? Na starym aurisu lze nastavit podsviceni jenom jedno.hummer73 píše:Mne to funguje tak, že keď naštartujem auto rozsvietia sa svetlá a budíky, ktorých intenzitu svietenia som si nastavil (myslím že som to dal na maximum).
Auris 1.6, r.v. 2008
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Ja mam stary Auris a funguje mi to tak, jak pise kolega.
Mam 5 druhu podsviceni(intenzita) a pokud mam pri vypnutych svetlech na 5tku, tak kdyz je zapnu, mam to na 4ku(tedy o stupen nizssi, presne jak pise)...
Mam 5 druhu podsviceni(intenzita) a pokud mam pri vypnutych svetlech na 5tku, tak kdyz je zapnu, mam to na 4ku(tedy o stupen nizssi, presne jak pise)...

re
Tak som si vcera zobral manual a skusal som nastavenie podsvietenia budikov - (nemam modul denneho svietenia).
Moje zistenia su nasledovne:
Pokial po nastartovani nezapnete parkovacie a ani stretavacie svetla podsvietenie pristrojov na palubovke svieti na MAXIMUM (je predpoklad ze kedze nemate zapnute svetla je asi den.
Pokial otocite spinacom a zapnete parkovacky alebo stretavacie svetla - podsvietenie pristrojovky na palubovke sa zmeni podla nastaveného podsvietenia v SETUP-e.
To znamena ze som sa mylil a beriem svoje predchadzajuce slova spet (co som rad)
Otazka pre tych co maju domontovany modul denneho svietenia : Funguje to rovnako aj z modulom denneho svietenia ? resp.ma niekto domontovany modul denneho svietenia iny nez original od Toyoty?
Moje zistenia su nasledovne:
Pokial po nastartovani nezapnete parkovacie a ani stretavacie svetla podsvietenie pristrojov na palubovke svieti na MAXIMUM (je predpoklad ze kedze nemate zapnute svetla je asi den.
Pokial otocite spinacom a zapnete parkovacky alebo stretavacie svetla - podsvietenie pristrojovky na palubovke sa zmeni podla nastaveného podsvietenia v SETUP-e.
To znamena ze som sa mylil a beriem svoje predchadzajuce slova spet (co som rad)
Otazka pre tych co maju domontovany modul denneho svietenia : Funguje to rovnako aj z modulom denneho svietenia ? resp.ma niekto domontovany modul denneho svietenia iny nez original od Toyoty?
Toyota Corolla, 1.8 hybrid, e-CVT, 2019, sivá metalíza Celestin, vybava Comfort + paket STYLE + paket TECH