Nový chladič na Carinu E 1995
Ahojky,
asi měsíc mi teče chladič u Toyota Carina E 2.0 rok výroky 11/1995, chtěl bych požádat o nasměrování, kam se obrátit na výměnu chladiče v Praze a okolí (nejlépe Praha 4) a případně, kde chladič sehnat za rozumnou cenu a jaká ta rozumná cena přibližně je.
Díky moc za reakce
Martin
asi měsíc mi teče chladič u Toyota Carina E 2.0 rok výroky 11/1995, chtěl bych požádat o nasměrování, kam se obrátit na výměnu chladiče v Praze a okolí (nejlépe Praha 4) a případně, kde chladič sehnat za rozumnou cenu a jaká ta rozumná cena přibližně je.
Díky moc za reakce
Martin
Chladič na Carina E
Věřím Jimmi,
ale já to nikdy nedělal a ani k tomu memám potřebné nástroje, tak bych to raději přenechal někomu, kdo s tím má víc zkušeností
Díky a prima den
Martin
ale já to nikdy nedělal a ani k tomu memám potřebné nástroje, tak bych to raději přenechal někomu, kdo s tím má víc zkušeností

Díky a prima den
Martin
Chladič na Carina E
Asi máš pravdu, ale já raději nejdřív mrknu na to, jak to dělá odborník. Taky se tam musi pravděpodobně sundat přední maska a to jsem taky nikdy nedělal. Třeba do mikrovlny, zesilovače, či televize bych šel, ale do auta ne. Holt jak říkám, nechám to raději na někoho, kdo má víc zkušeností. Kdybych to už někdy dělal tak to neřeším a udělám si to sám 

Re: Chladič na Carina E
Neuraž se, ale tohle by zvládla myslím i ženskáKorsican píše:Asi máš pravdu, ale já raději nejdřív mrknu na to, jak to dělá odborník. Taky se tam musi pravděpodobně sundat přední maska a to jsem taky nikdy nedělal. Třeba do mikrovlny, zesilovače, či televize bych šel, ale do auta ne. Holt jak říkám, nechám to raději na někoho, kdo má víc zkušeností. Kdybych to už někdy dělal tak to neřeším a udělám si to sám

Toyota Carina E 2.0 GLI
Prima, určitě jo. Asi bych tuhle diskusi uzavřel. Ale díky za názor 

Re: Nový chladič na Carinu E 1995
Taky budu pravděpodobně měnit u Idaho. Mám možnost sehnat dva chladiče. Úplně nové. Kus za 2200 kč. Tak se můžeme domluvit společně. Ale budu ho mít asi až tak za tři neděle.
Korsican píše:Ahojky,
Díky moc za reakce
Martin
Díky lezče za nabídku,
přijímám. Dohodněme se pak Idahem. Jinak termín za 3 neděle je úplně v pohodě, jezdím teď stejně jen krátké vzdálenosti.
Díky za reakci, udělala mi radost
Martin
P.S. Lezeš po skalách? Já ano, hlavně písek na Křížovém vrchu ..
přijímám. Dohodněme se pak Idahem. Jinak termín za 3 neděle je úplně v pohodě, jezdím teď stejně jen krátké vzdálenosti.
Martin

Re: Nový chladič na Carinu E 1995
Ahoj, tedka jsem si vsiml, ze más motor 2.0. A na to je potřeba asi jiný chladič, protože ten chladič co kupuju já je jenom pro 1,6 a 1,8 ...Takže se omlouvám. Ano, lezu, ale ne vraždy na písku. Jenom sportovky na vápně 

Korsican píše:Díky lezče za nabídku,
Martin
Jenom ještě, aby pasoval na ten můj model Toyota Carina E 2.0 GLX rok výroky 11/1995 (sedan) .. jsem jen laik a uživatel ... babičky Toyotky .. 
Martin

Martin
Přesto díky, počkám tedy na reakci Idaha ...
)