Koupě Yarise
Koupě Yarise
Ahoj, jsem tu nový a potřebuji radu zkušených. Chci koupit Yarise 1.0, 5-ti dveř., klima nutná ( na nového nemám ) a teď se rozhoduji mezi dvěmi nabídkami ( obě od autoriz. prodejců ). První r.v. 2001, najeto cca 110 tis., asi max. výbava, servis. knížka, cena cca 175 tis. a druhý r.v. 2004, Yaris Blue, najeto cca 30 tis. asi max. výbava, cena cca 245 tis. Je to víceméně otázka financí. Na prvního prašule mám, druhý by musel být podpořen leasingem nebo jiným finančním zdrojem. Kdyby ten první neměl nalítáno tolik km asi bych se moc nerozmýšlel ( nepotřebuji chromování a kožené doplňky ), ale nevím co na něm doposud bylo servisováno a mám obavy ať neušetřím při koupi a pak prodělám při servisu ( převodovka, spojka, brzdy atd ). Ani jednoho jsem zatím neviděl, informace mi byly sděleny dnes "per huba". Dík za názory.
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, ten první je asi ještě japonec a ty sou fakt dobrý máme jednoho v rodině a není s ním jedinej problém. Ten druhej je novější, lépe vypadající interiér, ale je to "evropan" ale já bych šel asi do toho novějšího je komfortnější a novější. Sám mám Yariska 05 a sem sním vcelku spokojenej za rok a čtvrt mám nalítáno 53000 km a je to v celku v pohodě. jinak když ho budeš brát na úvěr tak si to neber od Toyoty Finance mají vysoké navýšení. Cetelem nabízí když máš štěstí 5% ůrok a taky CCB finance není špatný. Co ti nabídnou a bude to nejvýhodnější to ber 
Ahoj Ivoš

Ahoj Ivoš