Ano,je to hanba servisu-to je všetko vporiadku! Má vlastne Praha alebo Brusel do toho čo hovoriť alebo nie?,je to jedno meno a tým poškodzujú všetci nepriamo meno celej značke vrátane pana TOYODU !!!
A mrzí ma,že sa každý "kompetentný" z toho vyzúva spôsobom,že je to na posúdenie servisu a dealera.Ja - ako obyčajný zákazník sa priznám,že neviem v akom su "rodinnom príbuzenstve" TOYOTA motor CZ so servismi na slovensku a v čechách a ani neviem ,čo maju spoločné s Bruselom,na akej urovni spolu komunikujú...
Jedno však viem-že ma to nezaujíma!!!!
"JA" vlastním Toyotu a ak niekto má na streche vycapenú značku
TOYOTA,či už je to servis,alebo výrobca,je to jednoducho TOYOTA a každý,ktorý oprávnene používa tuto značku by mal byť ústretový mať rešpekt pred touto značkou a nie kaziť meno tejto značky.
No mne sa zdá,že tá pravá Toyota na to sere! (vlastne ani neviem,ktorá je tá "pravá",kedže sa jeden vyhovára na druhého)
No čo..jednému odišiel motor-no boooože..to je toho.
Tak potom je zbytočné nad tým všetkým sa rozčulovať (teda okrem Bobešeka-ktroého sa to bohužial výsostne týka)
a myslím,že moje x-té auto-teda po yarise už určite TOYOTA nebude.A prisahám tu pred všetkými,že chváliť ho nebudem !!!!!
Na to si môžu brať jed všetci ,ktorý maju čo dočinenia so zákazníkmi -teda TOYOTA ako celok.
Mrzí ma len to,že jeden vyj.servis v Jihlave sa postaral o šírenie "dobrého mena" TOYOTY !
Nevadí mi to,že sa stalo čo sa stalo,-ved je to obyčajný stroj,ktorý sa môže pokaziť hoci komu,ale ALFOU - OMEGOU su "následky a naozaj starostlivosť o zákazníka !
A ked to nevadí Toyote ako takej,tak mne už tobôž nie...
A tie ich frázy typu:..."věřte nám,že nám jde především o zpokojenost zákazníka" ..
si môžu strčiť do r..i !!!!