Zdravím kolegy "Cariňáky"
JIž přes rok jsem pyšným majitelem 1,6 16V Cariny E combi. Je sice pravdou, že hned po koubi z autobazaru jsem vystřízlivěl, když jsem zjistil, že musím do auta napumpovat asi 2 litry oleje po ujetí 80 km. Byl jsem to reklamovat, ale poslali mě někam. Auto mi sice opravili, ale chtěli po mě celkem brutální sumu - co dělat? Na soudy jsem neměl a stejně, pokud bych sehnal soudní posudek, že je chyba na jejich straně, oni by si prej sehnali jiný, který by říkal, že si za to mohu - nakonec jsem alespoň docílil určitého kompromisu. Auto mi běžně bohužel stojí před řadovkou na ulici mezi ostatními auty. O víkendu si mé auto vybral nějaký dobrák a ulomil mi zadní stěrač. Tak jsem si koupil nový (ten starý byl asi 3 měsíce nový) - ale zjistil jsem, že se kupuje jen ta guma co leží přímo na okně, ale ta páka, která je napojená na motorek ne. Takže co nyní??? prosím o info. Prý mám zkusit vrakoviště, ale kolem Nového Jičína určitě nikde, se zaměřením na Toyoty, není. Kamarád mi poradil jen originál od Toyoty - ale na kolik to může vyjít? Děkuji.....
Stěrač - prosba
-
- Člen Týmu
Jestli jde o raménko, tak to se použité shání dost blbě. Nedávno jsem to musel řešit taky (stržený vnitřek tisícihranu - protáčelo se), tak nakonec objednávka přes servis, cenu raději nechtěj vědět.Jan Kešelák píše:Ještě mě napadlo, nedalo by se to raménko použít z jiného auta (myslím značky)? třeba i kdybych to měl nějak krátit, či napojovat???