Mrkněte do profilu na fotku, kterou se mi povedlo pořídit při průjezdu Budějicema

neznám slovenskou legislativu, ale u nás platí, že převozku máš jen na cestu ze salónu domů, nesmíš převážet cestující a do 10 pracovních dnů auto přihlásit, tudíž jakoukoli cestu dál než kolem komína považuju minimálně jako krajně nerozumnýCraken píše:chlapi mam otazku... kupil som Auris a este ho nemam prihlaseneho ... stale jazdim na prenosnych znackach... mozem s prenosnymi znackami it do zahranicia?
Tipl bych si, že do zahraničí se s převozní značkou nesmí.Craken píše:chlapi mam otazku... kupil som Auris a este ho nemam prihlaseneho ... stale jazdim na prenosnych znackach... mozem s prenosnymi znackami it do zahranicia?
napis sem potom prosim jak dlouho jim to trvalo... se svetlama mam stejny ´problem´ a budu tam taky muset zajet. jinak vcera jsem meril spotrebu do plne a ackoli se mi spotreba pohybovala behem prvnich 600 km ( auto mam zatim jen tyden ) na urovni 5,6 litru, po dotankovani jsem vypocital 6,7, coz mi prijde docela dost velky rozdil. mam 1,6 Luna.jawaman píše:Dneska ráno jsem odvezl auríska do toyoty na seřízení světel a kontrolu brzd, který mi při dobržďování nepříjemně pískaly, ačkoliv máme najetu už 2 tis. Konec hlášení