Koberce gumové na Carinu Sportswagon
- rennoair
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Koberce gumové na Carinu Sportswagon
Zdravím všechny Cariňáky, sháním gumové koberce na Carinu SW 1.6 r.1995(96) univerzály jsou sice fajn, ale neplní přeci jen plně svoji funkci. Předpokládám, že by mohly pasovat i z Avensise ale to nevím na 100% nevíte někdo kde sehnat za solidní cenu gumové koberce do Carinky???? Na netu jsem hledal snad všude, ale úspěch žádný. 

Toyota Carina SW 1,6i r.v. 95 (96)
4A-FE, 73 kW Spotřeba 8litrů/100km převážně město
215 tisíc km na štítě
- rennoair
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Dík tam jsem psal borcovi dotaz a prej si není na 100% jistej zdali to bude pasovat tak to nemám brát abych to pak nereklamoval. Tak nevím máš s tím vlastní zkušenost???
To už mi tím tvarem spíš okem pasují ty co tam prodává na avensise.
215 tisíc km na štítě
Nemám s tím zkušenost. já mám koberečky originál. Ale tady máš další, tak to zkus. http://aukro.cz/item1244482440_presne_a ... 92_97.html
Já bych se s ním zkusil domluvit jestli jdou vrátit pokud nebudou pasovat a potom bych to zkusil.
Já bych se s ním zkusil domluvit jestli jdou vrátit pokud nebudou pasovat a potom bych to zkusil.
Toyota Carina E 2.0 GLI
- rennoair
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tohle jsou klasické koberce já potřebuji gumové na zimu (sníh, bláto atd.)Floki píše:Nemám s tím zkušenost. já mám koberečky originál. Ale tady máš další, tak to zkus. http://aukro.cz/item1244482440_presne_a ... 92_97.html
No domluvit se mohu, ale poštovné vypláznu tak jako tak a to je k ničemu.
Tak jsem si zvětšil obrázek vzal jej do auta a nejvíc odpovídá tvarově tenhle viz obrázek.
Aukro odkaz http://aukro.cz/item1235460889_gumove_k ... _2003.html
215 tisíc km na štítě
Ja jsem ty zminene gumove koberce z Aukra koupil na minulou zimu do me Cariny. Sice nejsou presne na milimetr, nicmene sedi dobre, mam je tam od te doby uz furt a nemuzu si je vynachvalit. Bordel, ktery se dostane kolem nich je minimalni a hlavne kdyz se tam v zime nataha snih nebo v lete bahno tak se nedostane mimo ten koberecek, protoze ma zvedly okraj, takze je to vlastne takova vanicka.
Toyota Carina E 1,8 16V, 1996 Liftback
- rennoair
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Skutak píše:Ja jsem ty zminene gumove koberce z Aukra koupil na minulou zimu do me Cariny. Sice nejsou presne na milimetr, nicmene sedi dobre, mam je tam od te doby uz furt a nemuzu si je vynachvalit. Bordel, ktery se dostane kolem nich je minimalni a hlavne kdyz se tam v zime nataha snih nebo v lete bahno tak se nedostane mimo ten koberecek, protoze ma zvedly okraj, takze je to vlastne takova vanicka.
A ty na carinu nebo avensise??? Dle výkrojů by mi měly spíše pasovat ty z avensise, ale kdo ví.
215 tisíc km na štítě
rennoair píše:Skutak píše:Ja jsem ty zminene gumove koberce z Aukra koupil na minulou zimu do me Cariny. Sice nejsou presne na milimetr, nicmene sedi dobre, mam je tam od te doby uz furt a nemuzu si je vynachvalit. Bordel, ktery se dostane kolem nich je minimalni a hlavne kdyz se tam v zime nataha snih nebo v lete bahno tak se nedostane mimo ten koberecek, protoze ma zvedly okraj, takze je to vlastne takova vanicka.
A ty na carinu nebo avensise??? Dle výkrojů by mi měly spíše pasovat ty z avensise, ale kdo ví.
Primo ty na tu Carinu. Sel jsem do toho hlavne i z duvodu dobre ceny. Kupoval jsem je tusim za 400Kc. Jinak jak jsem psal, nesedi naprosto presne nicmene ucel plni dobre.
Toyota Carina E 1,8 16V, 1996 Liftback
Re: Koberce gumové na Carinu Sportswagon
V německém Lidlu teď měli akci na univerzály asi za 13EUR, koupil jsem je, sedí skvěle, kde nesedí, dají se podle předem udělaných prolisů přistřihnout.rennoair píše:Zdravím všechny Cariňáky, sháním gumové koberce na Carinu SW 1.6 r.1995(96) univerzály jsou sice fajn, ale neplní přeci jen plně svoji funkci. Předpokládám, že by mohly pasovat i z Avensise ale to nevím na 100% nevíte někdo kde sehnat za solidní cenu gumové koberce do Carinky???? Na netu jsem hledal snad všude, ale úspěch žádný.