Koberce gumové na Carinu Sportswagon

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
rennoair
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Koberce gumové na Carinu Sportswagon

Příspěvek od rennoair »

Zdravím všechny Cariňáky, sháním gumové koberce na Carinu SW 1.6 r.1995(96) univerzály jsou sice fajn, ale neplní přeci jen plně svoji funkci. Předpokládám, že by mohly pasovat i z Avensise ale to nevím na 100% nevíte někdo kde sehnat za solidní cenu gumové koberce do Carinky???? Na netu jsem hledal snad všude, ale úspěch žádný. :cry:
Floki
Věčnej rejpal

Příspěvek od Floki »

Toyota Carina E 2.0 GLI
rennoair
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rennoair »

Dík tam jsem psal borcovi dotaz a prej si není na 100% jistej zdali to bude pasovat tak to nemám brát abych to pak nereklamoval. Tak nevím máš s tím vlastní zkušenost???
To už mi tím tvarem spíš okem pasují ty co tam prodává na avensise.
Floki
Věčnej rejpal

Příspěvek od Floki »

Nemám s tím zkušenost. já mám koberečky originál. Ale tady máš další, tak to zkus. http://aukro.cz/item1244482440_presne_a ... 92_97.html
Já bych se s ním zkusil domluvit jestli jdou vrátit pokud nebudou pasovat a potom bych to zkusil.
Toyota Carina E 2.0 GLI
rennoair
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rennoair »

Floki píše:Nemám s tím zkušenost. já mám koberečky originál. Ale tady máš další, tak to zkus. http://aukro.cz/item1244482440_presne_a ... 92_97.html
Já bych se s ním zkusil domluvit jestli jdou vrátit pokud nebudou pasovat a potom bych to zkusil.
Tohle jsou klasické koberce já potřebuji gumové na zimu (sníh, bláto atd.)
No domluvit se mohu, ale poštovné vypláznu tak jako tak a to je k ničemu.

Tak jsem si zvětšil obrázek vzal jej do auta a nejvíc odpovídá tvarově tenhle viz obrázek.
Aukro odkaz http://aukro.cz/item1235460889_gumove_k ... _2003.html
Skutak
Člen Týmu

Příspěvek od Skutak »

Ja jsem ty zminene gumove koberce z Aukra koupil na minulou zimu do me Cariny. Sice nejsou presne na milimetr, nicmene sedi dobre, mam je tam od te doby uz furt a nemuzu si je vynachvalit. Bordel, ktery se dostane kolem nich je minimalni a hlavne kdyz se tam v zime nataha snih nebo v lete bahno tak se nedostane mimo ten koberecek, protoze ma zvedly okraj, takze je to vlastne takova vanicka.
Toyota Carina E 1,8 16V, 1996 Liftback
rennoair
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rennoair »

Skutak píše:Ja jsem ty zminene gumove koberce z Aukra koupil na minulou zimu do me Cariny. Sice nejsou presne na milimetr, nicmene sedi dobre, mam je tam od te doby uz furt a nemuzu si je vynachvalit. Bordel, ktery se dostane kolem nich je minimalni a hlavne kdyz se tam v zime nataha snih nebo v lete bahno tak se nedostane mimo ten koberecek, protoze ma zvedly okraj, takze je to vlastne takova vanicka.

A ty na carinu nebo avensise??? Dle výkrojů by mi měly spíše pasovat ty z avensise, ale kdo ví.
Skutak
Člen Týmu

Příspěvek od Skutak »

rennoair píše:
Skutak píše:Ja jsem ty zminene gumove koberce z Aukra koupil na minulou zimu do me Cariny. Sice nejsou presne na milimetr, nicmene sedi dobre, mam je tam od te doby uz furt a nemuzu si je vynachvalit. Bordel, ktery se dostane kolem nich je minimalni a hlavne kdyz se tam v zime nataha snih nebo v lete bahno tak se nedostane mimo ten koberecek, protoze ma zvedly okraj, takze je to vlastne takova vanicka.

A ty na carinu nebo avensise??? Dle výkrojů by mi měly spíše pasovat ty z avensise, ale kdo ví.

Primo ty na tu Carinu. Sel jsem do toho hlavne i z duvodu dobre ceny. Kupoval jsem je tusim za 400Kc. Jinak jak jsem psal, nesedi naprosto presne nicmene ucel plni dobre.
Toyota Carina E 1,8 16V, 1996 Liftback
ferenc
Člen Týmu

Re: Koberce gumové na Carinu Sportswagon

Příspěvek od ferenc »

rennoair píše:Zdravím všechny Cariňáky, sháním gumové koberce na Carinu SW 1.6 r.1995(96) univerzály jsou sice fajn, ale neplní přeci jen plně svoji funkci. Předpokládám, že by mohly pasovat i z Avensise ale to nevím na 100% nevíte někdo kde sehnat za solidní cenu gumové koberce do Carinky???? Na netu jsem hledal snad všude, ale úspěch žádný. :cry:
V německém Lidlu teď měli akci na univerzály asi za 13EUR, koupil jsem je, sedí skvěle, kde nesedí, dají se podle předem udělaných prolisů přistřihnout.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Carina“