co říkáte za 4500 mimochodem motor hned první den naběh a už i jezdí,jen papíry nemá tj asi hlavní problém ale doufám že i to se tu bude dát vyřešit =)
mno kastle je překvapivě hodně v pořádku,jen začínaj lemy ale když se to podchytí =) jinak motor běží krásně a dost mě dostalo že se bez problémů dá rozjet i na 3.ku XD je to targa má i tempomat a teď se podrž jde XD a to byla pár dní od sešrotování,akorád umělci prorazili nádrž tak lea šikovnej zavařit páč to není jen tak bo sehnat jinou a ještě jediná věc co s ní nebylo je lišta pod čumák s blikačema to snad taky seženu časem
BaraS píše:mno kastle je překvapivě hodně v pořádku,jen začínaj lemy ale když se to podchytí =) jinak motor běží krásně a dost mě dostalo že se bez problémů dá rozjet i na 3.ku XD je to targa má i tempomat a teď se podrž jde XD a to byla pár dní od sešrotování,akorád umělci prorazili nádrž tak lea šikovnej zavařit páč to není jen tak bo sehnat jinou a ještě jediná věc co s ní nebylo je lišta pod čumák s blikačema to snad taky seženu časem
nadrž mi tu leží, když si pro ni přijedes nechám za odvoz. práve podel fotky vypadá kastle dost zubožene ( ono na suprách co sem videl tak hnijou snad jen ty lemy a domky tlumiču - tedy když není nejak extremně bořená a "opravovaná" ).
BaraS píše:mno kastle je překvapivě hodně v pořádku,jen začínaj lemy ale když se to podchytí =) jinak motor běží krásně a dost mě dostalo že se bez problémů dá rozjet i na 3.ku XD je to targa má i tempomat a teď se podrž jde XD a to byla pár dní od sešrotování,akorád umělci prorazili nádrž tak lea šikovnej zavařit páč to není jen tak bo sehnat jinou a ještě jediná věc co s ní nebylo je lišta pod čumák s blikačema to snad taky seženu časem
nadrž mi tu leží, když si pro ni přijedes nechám za odvoz. práve podel fotky vypadá kastle dost zubožene ( ono na suprách co sem videl tak hnijou snad jen ty lemy a domky tlumiču - tedy když není nejak extremně bořená a "opravovaná" ).
ještě jednou píšu že byla za 4000 jen za hodnotu železa,a navenek mě nezajímá když je cočko XD spíš podvozek a ten se zdá ok zatim
Toro píše:BaraS - mohu se optat, co s ní máš v plánu? Čistě teoreticky, neměl by jsi zájem o 2JZ? a věděl bych o kupci kliky z tvého 7Mka...
v plánu je to....v zimě rozebrat,zjistit vady a v zimě udělat XD zatim musim doladit cecilu ale mno 2jz,myslím že budu mít co dělat dát s otcem do kupy 7m než ještě předělávat usazení motoru,kdyby byl přesný plán a prostředky,tj jiná =)
Toro píše:BaraS - mohu se optat, co s ní máš v plánu? Čistě teoreticky, neměl by jsi zájem o 2JZ? a věděl bych o kupci kliky z tvého 7Mka...
v plánu je to....v zimě rozebrat,zjistit vady a v zimě udělat XD zatim musim doladit cecilu ale mno 2jz,myslím že budu mít co dělat dát s otcem do kupy 7m než ještě předělávat usazení motoru,kdyby byl přesný plán a prostředky,tj jiná =)
usazení motoru s enepředelává, koupíš jen jiné držáky silentu a mezikus na převodovku - to je z předelávek vše - NA 2JZ ( 2JZGE ) usadíš bez jakékoliv potřeby COčka a veřím že swap te vyjde na stejno jako 2JZGE od Torra ( tuším že má přístup práve k NA verzi, pokud se pletu a je to GTE tak tam je to trosku dražší - hlavne kvuli stavu 2JZGTE - instalace takřka stejná.. ).
Baras gratuluji, kdy se mohu stavit na návštěvu a zkontrolovat jak se má čelda a nový přírustek?? krásný nález
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw