Stala se mi jedna vec. Po vymene pr. desek mi na vnejsi strane trmenu chybi (resp. prebyva) 2mm k tomu, abych dostal vse do puvodni polohy-pri stlacenem pistu (ten to stejne neovlivni, je zevnitr).
Trmen se mi zda již lehce pojebkaný, takže.. co dal? Krom odfrezovani trmenu
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
To vypadá na jiné destičky než potřebuješ,...nebo to máš trochu prorezlé a nestlačíš naplno váleček do třemnu, tak v tom případě rozebrat a vyčistit,...
hlavně to nepiluj nebo nefrézuj, když sem se koukal na přední kotouče a vyndal destičky(paxem nevim proč šlípl na brzdu) tak tam už spátky taky nešli, ale kde nepomůže síla pomůže ještě větší síla a nakonec sem to tam narval zpět:)
garfielld píše:hlavně to nepiluj nebo nefrézuj, když sem se koukal na přední kotouče a vyndal destičky(paxem nevim proč šlípl na brzdu) tak tam už spátky taky nešli, ale kde nepomůže síla pomůže ještě větší síla a nakonec sem to tam narval zpět:)
Já taky nasazoval třmeny na novej kotouč s novýma destičkama gumovou palicí. Ideální je to všechno pečlivě promazat, rozpohybovat a vyčistit od bordelu, potom se tam můžou objevit vůle, který původně bránily tomu to nasadit zpátky.
Toyota Supra 2.5 twin turbo Lexus IS200 Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům" http://www.supraklub.cz
ArnieGT píše:To vypadá na jiné destičky než potřebuješ,...nebo to máš trochu prorezlé a nestlačíš naplno váleček do třemnu, tak v tom případě rozebrat a vyčistit,...
Ono ty desky jsou origo Toyo.
Valecek je z vnitrni strany..stlaceny azaz. Ale ze strany vnejsi proste problem, 2mm, ktere mne serou.
jo, presne to isté sa stalo mne, chcel som dať nové doštičky, a boli tak hrubé, že som to tam potm nenarval. Valec stlačený sverákom, a aj tak chýbali 2-3 mm. A keďže ma tlačil čas, nakoniec som tam dal naspať jednu starú, aby som to nasadil.
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
ondrik píše:jo, presne to isté sa stalo mne, chcel som dať nové doštičky, a boli tak hrubé, že som to tam potm nenarval. Valec stlačený sverákom, a aj tak chýbali 2-3 mm. A keďže ma tlačil čas, nakoniec som tam dal naspať jednu starú, aby som to nasadil.
No takže přesně to samé.. teda jsem zvědavý, co nastane, až tam teď dám ještě nové kotouče
Takze..original trmeny TOYO.
Desticky TOYO.
Vymenim.
Stlacim pist na max.
ZEVNITR jde pist. Je stlacen.
Tedy zevnitr mam SPOUSTY mista.
Ze strany vnejsi mam -2mm místa.
Co jsem nakombinoval?
IMHO ti moc možností nezbylo. Pokud pomineme, že píst je opravdu v max. poloze, tedy že se nezastavil o rez a vodní kámen:-), vodicí trubičky nejsou zarostlé, třmeny jsou origo a desky jsou správné, tak tam budou nějaké Sonderangebot kotouče. Tedy ne že by to byly shity, ale možná patří do tohoto třmenu jiná tloušťka, byť by to byly originály.
ombre píše:IMHO ti moc možností nezbylo. Pokud pomineme, že píst je opravdu v max. poloze, tedy že se nezastavil o rez a vodní kámen:-), vodicí trubičky nejsou zarostlé, třmeny jsou origo a desky jsou správné, tak tam budou nějaké Sonderangebot kotouče.
Je to cely nejaky divny. Na te vnitrni strane mam mista 6 půlek (to je tam, odkud jde píst), zvnějšku jsem v řiti. No.. takže jsem zvědav na nové kotoučky
Takze..original trmeny TOYO.
Desticky TOYO.
Vymenim.
Stlacim pist na max.
ZEVNITR jde pist. Je stlacen.
Tedy zevnitr mam SPOUSTY mista.
Ze strany vnejsi mam -2mm místa.
Co jsem nakombinoval?
měl jsem na mysli, že můžeš kombinovat správný desky s kotoučema nebo třmenama z jinýho modelu apod. Takhle se těžko radí, nemůžeš nahodit foto?