mohol si nafotit postup ked uz si to robil
Ukažte svého miláčka - YARISka
Kurňa ti kucí šikmovocí to maj vymakaný...automat, televize, někde jsem i viděl el. sklapitelný špígle... Stačí zadat na youtube "yaris verso" nebo "fun cargo"...a budete čučet
http://www.youtube.com/watch?v=h3x0ohZW ... re=related
Ty velký kola a to zadní křídlo je fajn
http://www.youtube.com/watch?v=h3x0ohZW ... re=related
Ty velký kola a to zadní křídlo je fajn
Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
Pro ty co sedlaj Yaris Verso:
Hele dotaz...co máte vzadu za brzdy? Já mám kotouče...a pár lidí se tomu podivovalo, proč prej takovej prckolet má vzadu kotouče
Dle katalogu ND vím, že tam bývá oboje, ale zajímá mě, jestli se to lišilo rokem, nebo byly kotouče jen na přání....
Hele dotaz...co máte vzadu za brzdy? Já mám kotouče...a pár lidí se tomu podivovalo, proč prej takovej prckolet má vzadu kotouče
Dle katalogu ND vím, že tam bývá oboje, ale zajímá mě, jestli se to lišilo rokem, nebo byly kotouče jen na přání....
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Já mám bubny
Výbava podle samolepky na kufru Linea Luna. El. zrcátka, přední okna, mlhovky, rádio na kazety, 2x airbag, 2 střešní okna, posilovač řízení, ABS. Nemám klimu, zadní okna v el., výškově nastavitelné sedalo řidiče, zadní kotoučovky, víc airbagů, dokonce ani odkládací kapsy na pátých dveřích.
Edit: a díky střešnímu oknu nemám zadní světlo nad kufrem s vyndavací svítilnou.
Edit: a díky střešnímu oknu nemám zadní světlo nad kufrem s vyndavací svítilnou.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
perito: tak ty máš hlavně "fejslift", proto to výš. st. sedadlo (taky jsem chtěl)... Jinak mám asi to samý co ty, jen pytle 2. Pak mám mlhofky vpředu a na pátých dveřích mám takový ty kapsy. Rádio je na kazetu
, ale to je pořešeno ke spokojenosti X-carlinkem. A samo že svítilnu
telleke tywe ty nemáš svítilnu? No to bych nepřežil...já to kvůli svítilně kupoval
telleke tywe ty nemáš svítilnu? No to bych nepřežil...já to kvůli svítilně kupoval
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No nemám
Nějak na to asi zapomněli nebo co. Ale za to může pravděpodobně to druhé střešní okno. Zasouvá se do zadní části střechy a s největší pravděpodobností tam už prostě nebylo místo na svítilnu. Mám jenom vpředu a uprostřed.
Ještě jsem zapomněl dopsat centrál na DO....
perito: mrkni na zadní dveře k nápisu Yaris Verso. Já tam mám takovou čtvercovou samolepku kde je napsáno Linea Luna s obrázkem Luny
Ještě jsem zapomněl dopsat centrál na DO....
perito: mrkni na zadní dveře k nápisu Yaris Verso. Já tam mám takovou čtvercovou samolepku kde je napsáno Linea Luna s obrázkem Luny
Jo tak něco takovýho tam mám taky.... A volant teda rozhodně v kůži nenítelleke píše:mrkni na zadní dveře k nápisu Yaris Verso. Já tam mám takovou čtvercovou samolepku kde je napsáno Linea Luna s obrázkem Luny

Ono to bude asi něco podobnýho jak u Opela...tam mi to taky někdy připomíná lego
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
U Opelu to bylo klasika
Tam se to všechno míchalo mezi sebou CD mělo být nejvyšší, to jsem měl a neměl jsem okna v el a přední mlhovky. Ale měl jsem stavitelné sedalo řidiče, imitaci dřeva a el zrcátka. GLS zase mělo stavitelné sedalo řidiče včetně bederních opěrek, šíbr, mlhovky, ale nemělo okna a zrcátka v el. Prostě co kus, to jiná výbava, nehledě na označení.
Ono když si dneska může každý vybrat co chce, tak je to těžké no
Edit: ty máš sluníčko, já mám měsíček

Ono když si dneska může každý vybrat co chce, tak je to těžké no
Edit: ty máš sluníčko, já mám měsíček