CELOREPUBLIKOVÝ CELICA MEETING 17.9.-19.9.2010

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
Odpovědět

PŘIJEDU NA CELOREPUBLIKOVÝ CELICA MEETING

ANO
40
75%
NE
13
25%

Celkem hlasů: 53

Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

Mě teda docela zklamalo, ze i když to nebylo jen pro celdy tak jsem videl snad jen jednu bílou rollku. Ale jinak zabava
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Sraz parádní, káry parádní, lidi parádní, pivko Rebel parádní... supr. 8)
Díky foostovi za oraganizaci, díky obyvatelům chatky č 13 za ubytování bezdomovce :-), díky Dokymu za karton pivek- už je mam doma, a ani necinkaly v kufru, díky Šroubkovi za luxusní! svezení na spanilý sluneční jízdě v cabriu, fakt zážitek na celej život... myslim že se ani moje celica neurazila, že nejela, ale pustila mě a ani nežárlila :lol:

Byla ale fakt fest klendra v noci... to bylo na boty na snowboard a kalhoty na snowboard... příště si radši přibalim k povinný výbavě... pošasí ale jinak luxusní.

Tady je muj foto pack... některý fotky jsou 2jitý, to sluníčko ty fotky pěkně mění... cool!
http://dataport.cz/file/194441/micronce ... ng2K10.rar

PS: by mě celkem zajímalo jaký zvířátko mi tam hopsalo na kufru a spoileru... podle tlapek to vypadá na nějakou kočku? Na červený 5tce zase jsou ty tlapky na kapotě :lol: :lol:

videa uploadnu taky asi jako komplet... a pak to sestřiháme s blbem bráchou 8)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Ta klobasa s bramboračkama neměla chybu...pivečko, počasičko,vybrana společnost nezapomenutelna noc ve srubu č. 13, (chudinka micron)...prostě všechno jak ma bejt...Jo, zapomněl jsem...Sraz take ujde :lol: žert
Foostu obrovske poděkovani, a ucta za odvedenou praci...budu se těšit na jaro a zatim plnit pavlačovou plenárku ruznym sajrajtem... :lol:
P.S. fotky nemam...nějak jsem se na to vys...
7g, ZZ231
černa
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

Takze! Rad by som aj ja prihodil zopar teplych slov.

V prvom rade dakujem za organizaciu zrazu. Nemyslim teraz rozne aktivity ktore prebiehali a ja som ich uspesne prespal. Chvalim hlavne tu prvopodstatnu ideu dat dohromady bandu celicarov a dakam vyrazit. Proste parada. Ako za seba vravim: kludne aj nabuduce :) Tolko Celic pokope, to mozem ;)

dalej som rad ze som spoznal ludi z fora a hlavne ze uz viacmenej mozem priradit k avatarom fejsy a opacne :D len skoda ze som sa s niektorymi nestretol a s niektorymi len na chvilku. moja chyba...
hahaaaaa a mna nikto nevidel, stale som tajny :P

No a banda z Brna co dodat? Cestou na zraz som sa cim dalej tym viac bal o vodicak (rychlost jazdy=Maximalka*3.1415) a to mala byt podla Kysiho lezerna jazda :D Noa cestou domov som si uz dako zvykol, iked som si pripadal ako pojazdny lazaret. Jeden s polomrtvou spojkou, jeden s pridretymi (piskajucimi) brzdami, dalsi s KO rozdelovacom, ja som do tej kakofonie prispel zvukmi rapkajuceho spojkoveho lozsika a klikanim pravdepodobne gaykinetickych klbov. Ale hlavne som rad ze som vas stretol, dokonca aj Jezka (oranzovy Dan Nekonecny) :D
Obrázek
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Není zač Microne pro mně bylo ctí tě poznat osobně a malá recese nezaškodila s tím pivem.Auta supr kabrio nádherné, Tequillova motokára paráda ty kabria mejí přece něco do sebe :lol: , orange man supr vychytávka na ,,šarkana".Díky Kysi za nealko pivo :-), Garfielde dík za pokec a nestihl jsem se svézt na tvé ikterické krásce tak snad to vyjde.

Magda kloubou dolů celej víkend jsem se díky Tobě smál jaká energie a potrhlost se v Tobě skrývá,tolik bot v autě jsme myslím neviděl.Ještě i cestou zpátky do Chrudimi jsem se smál z toho výrazu ve tvářích když jsi zjistila že jsem vážně doktor kterej umí vyměnit světlo.

Jirka dík za půjčení 129tky jede supr ten motor je neskutečný kterej v ní máš!!!!Prostě se vyvedl.

A děkuju že jsme si mohl s lidma jen tak pokecat.Parádní relax.
Nějaké ty auta doma jsou.
aczasa
Věčnej rejpal

doky

Příspěvek od aczasa »

Doky, už máš vypráno a vyžehleno, zabaleno a jedeš na check-in? :-)

Jinak opravdu paráda... auta jako od toyoty, lidi jako od maminky. :-) Děkuji všem za příjemný sobotní večer.
Back in Czech.
MichalS
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichalS »

Moc dobře jsem si pokecal a hlavně odzkoušel a poslechl některé 5g gti motory díky všem. Díky Foostovi za organizaci. Celic tam byla celá řada pěkných, ale asi nejvícě mě zaujala jistá 4gen s motorovým prostorem který jakoby vyjel z fabriky - paráda :twisted:
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
Praetorian
Řidič

Příspěvek od Praetorian »

:D ty brdo famozni relax zazitek a pocit! pocasi ideal no proste bomba! jen skoda ze nebyla plocha na kraveni.. takhle kazdymu z Brna+SK prijde fotoalbum!!:D

BRNO RULEZ!:D
Čelda 98'' GT (SS)
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

Praetorian píše::D ty brdo famozni relax zazitek a pocit! pocasi ideal no proste bomba! jen skoda ze nebyla plocha na kraveni.. takhle kazdymu z Brna+SK prijde fotoalbum!!:D

Aspon bych měl fotku se svým mazlíke, už se na to chystám přes půl roku. Jak jste to pak vyřešili, nechal to tam bratr? :)
LennyLeonard
Navigátor

Příspěvek od LennyLeonard »

Ahold píše:Mě teda docela zklamalo, ze i když to nebylo jen pro celdy tak jsem videl snad jen jednu bílou rollku. Ale jinak zabava
Žádná rollka, ale tercelka...
I am proud of my car...
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

LennyLeonard píše:
Ahold píše:Mě teda docela zklamalo, ze i když to nebylo jen pro celdy tak jsem videl snad jen jednu bílou rollku. Ale jinak zabava
Žádná rollka, ale tercelka...
Jooo tak to sorry. Já jsem Tě viděl jen při 1. srazu v tom futuru. Takže jediná moje corollka. Nebo sem si nějaké nevšiml?
Neus
Navigátor

Příspěvek od Neus »

Parádní srázek, hlavně super lidi. Všem díky:-)
Praetorian
Řidič

Příspěvek od Praetorian »

Ahold píše:
Praetorian píše::D ty brdo famozni relax zazitek a pocit! pocasi ideal no proste bomba! jen skoda ze nebyla plocha na kraveni.. takhle kazdymu z Brna+SK prijde fotoalbum!!:D

Aspon bych měl fotku se svým mazlíke, už se na to chystám přes půl roku. Jak jste to pak vyřešili, nechal to tam bratr? :)

no jo nechali jsme to tam...zajistili kola cihlama vylozili veci k nam a decka si sedli ke Stenkymu a Kysimu a samo se to nafotilo prze toto uz fakt presahuje vsechny mezky!!
Čelda 98'' GT (SS)
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

Praetorian píše:no jo nechali jsme to tam...zajistili kola cihlama vylozili veci k nam a decka si sedli ke Stenkymu a Kysimu a samo se to nafotilo prze toto uz fakt presahuje vsechny mezky!!
Tjn, jediné štěstí že se mu to nestalo na sraze, akorát by byl nasranej celej víkend :). S tím souhlasím, snad si to nějak pořeší, pač to auto je doopravdy v horším stanu než před servisem. Ted si pročítám to témátko od Kennyho a asi to vypadá že já se k Lenulce taky nedostavím. To je to o čem sme se tam bavili :)
RED5ive
Navigátor

Příspěvek od RED5ive »

Tak i za nás Náchodský musím vystřihnout maximální poklonu Foostovi, nezklamal a meeting prostě pecka:) Chatka č. 13 je poctěna, že mohla ubytovat takovou celicelebritu jako je Micron:-D A vůbec, prostě všem dík za úžasnej weekend... Jinak co se týče fotek, co nejdřív dám taky a hlavně...: Vy hradecký, pardubický a náchodský... hoďte sem nějakej kontakt (ideálně teda ty se sedmičkou, nevim jestli nějaký šestkaře budeme vůbec chtít - zúčastněný určitě vědí, do čeho reju:-D) a někdy se zase můžem potkat třeba na střeše Futura:)
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“