CELOREPUBLIKOVÝ CELICA MEETING 17.9.-19.9.2010
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Sraz parádní, káry parádní, lidi parádní, pivko Rebel parádní... supr.
Díky foostovi za oraganizaci, díky obyvatelům chatky č 13 za ubytování bezdomovce
, díky Dokymu za karton pivek- už je mam doma, a ani necinkaly v kufru, díky Šroubkovi za luxusní! svezení na spanilý sluneční jízdě v cabriu, fakt zážitek na celej život... myslim že se ani moje celica neurazila, že nejela, ale pustila mě a ani nežárlila 
Byla ale fakt fest klendra v noci... to bylo na boty na snowboard a kalhoty na snowboard... příště si radši přibalim k povinný výbavě... pošasí ale jinak luxusní.
Tady je muj foto pack... některý fotky jsou 2jitý, to sluníčko ty fotky pěkně mění... cool!
http://dataport.cz/file/194441/micronce ... ng2K10.rar
PS: by mě celkem zajímalo jaký zvířátko mi tam hopsalo na kufru a spoileru... podle tlapek to vypadá na nějakou kočku? Na červený 5tce zase jsou ty tlapky na kapotě

videa uploadnu taky asi jako komplet... a pak to sestřiháme s blbem bráchou

Díky foostovi za oraganizaci, díky obyvatelům chatky č 13 za ubytování bezdomovce

Byla ale fakt fest klendra v noci... to bylo na boty na snowboard a kalhoty na snowboard... příště si radši přibalim k povinný výbavě... pošasí ale jinak luxusní.
Tady je muj foto pack... některý fotky jsou 2jitý, to sluníčko ty fotky pěkně mění... cool!
http://dataport.cz/file/194441/micronce ... ng2K10.rar
PS: by mě celkem zajímalo jaký zvířátko mi tam hopsalo na kufru a spoileru... podle tlapek to vypadá na nějakou kočku? Na červený 5tce zase jsou ty tlapky na kapotě

videa uploadnu taky asi jako komplet... a pak to sestřiháme s blbem bráchou

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ta klobasa s bramboračkama neměla chybu...pivečko, počasičko,vybrana společnost nezapomenutelna noc ve srubu č. 13, (chudinka micron)...prostě všechno jak ma bejt...Jo, zapomněl jsem...Sraz take ujde
žert
Foostu obrovske poděkovani, a ucta za odvedenou praci...budu se těšit na jaro a zatim plnit pavlačovou plenárku ruznym sajrajtem...
P.S. fotky nemam...nějak jsem se na to vys...

Foostu obrovske poděkovani, a ucta za odvedenou praci...budu se těšit na jaro a zatim plnit pavlačovou plenárku ruznym sajrajtem...

P.S. fotky nemam...nějak jsem se na to vys...
7g, ZZ231
černa
černa
Takze! Rad by som aj ja prihodil zopar teplych slov.
V prvom rade dakujem za organizaciu zrazu. Nemyslim teraz rozne aktivity ktore prebiehali a ja som ich uspesne prespal. Chvalim hlavne tu prvopodstatnu ideu dat dohromady bandu celicarov a dakam vyrazit. Proste parada. Ako za seba vravim: kludne aj nabuduce
Tolko Celic pokope, to mozem 
dalej som rad ze som spoznal ludi z fora a hlavne ze uz viacmenej mozem priradit k avatarom fejsy a opacne
len skoda ze som sa s niektorymi nestretol a s niektorymi len na chvilku. moja chyba...
hahaaaaa a mna nikto nevidel, stale som tajny
No a banda z Brna co dodat? Cestou na zraz som sa cim dalej tym viac bal o vodicak (rychlost jazdy=Maximalka*3.1415) a to mala byt podla Kysiho lezerna jazda
Noa cestou domov som si uz dako zvykol, iked som si pripadal ako pojazdny lazaret. Jeden s polomrtvou spojkou, jeden s pridretymi (piskajucimi) brzdami, dalsi s KO rozdelovacom, ja som do tej kakofonie prispel zvukmi rapkajuceho spojkoveho lozsika a klikanim pravdepodobne gaykinetickych klbov. Ale hlavne som rad ze som vas stretol, dokonca aj Jezka (oranzovy Dan Nekonecny) 
V prvom rade dakujem za organizaciu zrazu. Nemyslim teraz rozne aktivity ktore prebiehali a ja som ich uspesne prespal. Chvalim hlavne tu prvopodstatnu ideu dat dohromady bandu celicarov a dakam vyrazit. Proste parada. Ako za seba vravim: kludne aj nabuduce

dalej som rad ze som spoznal ludi z fora a hlavne ze uz viacmenej mozem priradit k avatarom fejsy a opacne

hahaaaaa a mna nikto nevidel, stale som tajny

No a banda z Brna co dodat? Cestou na zraz som sa cim dalej tym viac bal o vodicak (rychlost jazdy=Maximalka*3.1415) a to mala byt podla Kysiho lezerna jazda

Není zač Microne pro mně bylo ctí tě poznat osobně a malá recese nezaškodila s tím pivem.Auta supr kabrio nádherné, Tequillova motokára paráda ty kabria mejí přece něco do sebe
, orange man supr vychytávka na ,,šarkana".Díky Kysi za nealko pivo
, Garfielde dík za pokec a nestihl jsem se svézt na tvé ikterické krásce tak snad to vyjde.
Magda kloubou dolů celej víkend jsem se díky Tobě smál jaká energie a potrhlost se v Tobě skrývá,tolik bot v autě jsme myslím neviděl.Ještě i cestou zpátky do Chrudimi jsem se smál z toho výrazu ve tvářích když jsi zjistila že jsem vážně doktor kterej umí vyměnit světlo.
Jirka dík za půjčení 129tky jede supr ten motor je neskutečný kterej v ní máš!!!!Prostě se vyvedl.
A děkuju že jsme si mohl s lidma jen tak pokecat.Parádní relax.

Magda kloubou dolů celej víkend jsem se díky Tobě smál jaká energie a potrhlost se v Tobě skrývá,tolik bot v autě jsme myslím neviděl.Ještě i cestou zpátky do Chrudimi jsem se smál z toho výrazu ve tvářích když jsi zjistila že jsem vážně doktor kterej umí vyměnit světlo.
Jirka dík za půjčení 129tky jede supr ten motor je neskutečný kterej v ní máš!!!!Prostě se vyvedl.
A děkuju že jsme si mohl s lidma jen tak pokecat.Parádní relax.
Nějaké ty auta doma jsou.
- MichalS
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Moc dobře jsem si pokecal a hlavně odzkoušel a poslechl některé 5g gti motory díky všem. Díky Foostovi za organizaci. Celic tam byla celá řada pěkných, ale asi nejvícě mě zaujala jistá 4gen s motorovým prostorem který jakoby vyjel z fabriky - paráda 

Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
- Praetorian
- Řidič
- Ahold
- Věčnej rejpal
Aspon bych měl fotku se svým mazlíke, už se na to chystám přes půl roku. Jak jste to pak vyřešili, nechal to tam bratr?Praetorian píše:ty brdo famozni relax zazitek a pocit! pocasi ideal no proste bomba! jen skoda ze nebyla plocha na kraveni.. takhle kazdymu z Brna+SK prijde fotoalbum!!:D
BRNO RULEZ!:D

Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
- LennyLeonard
- Navigátor
- Ahold
- Věčnej rejpal
Jooo tak to sorry. Já jsem Tě viděl jen při 1. srazu v tom futuru. Takže jediná moje corollka. Nebo sem si nějaké nevšiml?LennyLeonard píše:Žádná rollka, ale tercelka...Ahold píše:Mě teda docela zklamalo, ze i když to nebylo jen pro celdy tak jsem videl snad jen jednu bílou rollku. Ale jinak zabava
- Praetorian
- Řidič
Ahold píše:Aspon bych měl fotku se svým mazlíke, už se na to chystám přes půl roku. Jak jste to pak vyřešili, nechal to tam bratr?Praetorian píše:ty brdo famozni relax zazitek a pocit! pocasi ideal no proste bomba! jen skoda ze nebyla plocha na kraveni.. takhle kazdymu z Brna+SK prijde fotoalbum!!:D
BRNO RULEZ!:D
no jo nechali jsme to tam...zajistili kola cihlama vylozili veci k nam a decka si sedli ke Stenkymu a Kysimu a samo se to nafotilo prze toto uz fakt presahuje vsechny mezky!!
Čelda 98'' GT (SS)
- Ahold
- Věčnej rejpal
Tjn, jediné štěstí že se mu to nestalo na sraze, akorát by byl nasranej celej víkendPraetorian píše:no jo nechali jsme to tam...zajistili kola cihlama vylozili veci k nam a decka si sedli ke Stenkymu a Kysimu a samo se to nafotilo prze toto uz fakt presahuje vsechny mezky!!

Tak i za nás Náchodský musím vystřihnout maximální poklonu Foostovi, nezklamal a meeting prostě pecka:) Chatka č. 13 je poctěna, že mohla ubytovat takovou celicelebritu jako je Micron:-D A vůbec, prostě všem dík za úžasnej weekend... Jinak co se týče fotek, co nejdřív dám taky a hlavně...: Vy hradecký, pardubický a náchodský... hoďte sem nějakej kontakt (ideálně teda ty se sedmičkou, nevim jestli nějaký šestkaře budeme vůbec chtít - zúčastněný určitě vědí, do čeho reju:-D) a někdy se zase můžem potkat třeba na střeše Futura:)