CELOREPUBLIKOVÝ CELICA MEETING 17.9.-19.9.2010

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
Odpovědět

PŘIJEDU NA CELOREPUBLIKOVÝ CELICA MEETING

ANO
40
75%
NE
13
25%

Celkem hlasů: 53

jirka howard
Člen Týmu

Celica Meeting 2010

Příspěvek od jirka howard »

Byl jsem tam sice jenom vcera na otocku, ale musim rict, ze jsem si srazik fakt uzil.
Nadherny auta, plno nadsenych lidicek, bezva pokec, o spanilce netreba mluvit :D
Fooste za organizaci mas u me velky plus, doufam, ze ti to vydrzi 8)
Davam sem odkaz na par fotek (nez mi kiksla baterka)

http://img31.imageshack.us/gal.php?g=meet1.jpg
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Moc jsem si odpočnul a děkuju Všem s kterýma jsem mohl pokecat a spoznat je osobně.Určitě přijdu opět a udělám maximum ať přijdu již s pojízdným autem dost mně to nakoplo.Hodně nových invencí, hodně skvělých lidí.Mně bylo fajn a spanilou jízdu a Kysiho hledání peněženky jsem si užil asi nejvíce když jsme měl pocit že ho budu muset resuscitovat před OBI :lol: po jejím nalezení/alespoň jsem si zajezdil na jeho autíčku/.

P.S.Fooste jsi prostě borec!!!!!
Nějaké ty auta doma jsou.
Salceer
Navigátor

Příspěvek od Salceer »

Zde posílám zmiňovaný dokaz na fotky ze srazu...
http://salceer.rajce.idnes.cz/CELOREPUB ... TING_2010/
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

LennyLeonard píše:
martin.matess píše:sraz byl pěkný, fajn auta a fajn lidi, ale je pravda že některé lidi a i auta jsem viděl poprvé :) tak by mne zajímalo zda-li jsou či ne na klubu :)
Jaký auta si viděl například poprvé? Jinak sraz byl povedený, super organizace, a super pokec a krásný auta.
poprvé?? poprvé jsem naživo viděl tvé auto,pak celicu 6.g s majitelem v oranžovém,pak červenou celicu 6g s černým pruhem,pak toho sympaťáka s červenou krasavicí 6.g,stříbrnou gt4, nějaký ty sedmičky a tak.. takže tak :)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
MungoR
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MungoR »

Sraz perfektní, atmosféra perfektní, počasí vyšlo, jen kdyby se večer nemuselo sedět venku. Za sebe musim napsat že obdivuju lidi co tam vydrželi oba dva dny, protože já to vzdal v sobotu o půlnoci a klepat sem se přestal až daleko za Pardubicema :D

Jinak díky všem co se zúčastnili, byť třeba jenom na skok.
Celica VVT-I, 2001
Status: pomalu dojíždíme
Joey
Manager Týmu

Příspěvek od Joey »

Ahoj všichni ! Sraz byl supr, i když jsem mohl jenom na sobotu. Moc rád jsem Vás všechny poznal, ale Vaše jména a nicky si budu muset nadepsat na společné foto :oops:, tolik fandů Celicy pohromadě.... Díky moc a poklonu za organizaci Foostovi, za debaty se Všema a za svezení Garfiellde :D
Těším se na další setkání s Vámi kdykoliv a kdekoliv.

Carpe diem

můj první pokus o zveřejnění fotek prosím zde:
http://kookenzee.rajce.idnes.cz/Celimeet2010/
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Joe_y píše:Ahoj všichni ! Sraz byl supr, i když jsem mohl jenom na sobotu. Moc rád jsem Vás všechny poznal, ale Vaše jména a nicky si budu muset nadepsat na společné foto :oops:, tolik fandů Celicy pohromadě.... Díky moc a poklonu za organizaci Foostovi, za debaty se Všema a za svezení Garfiellde :D
Těším se na další setkání s Vámi kdykoliv a kdekoliv.

Carpe diem

můj první pokus o zveřejnění fotek prosím zde:
http://kookenzee.rajce.idnes.cz/Celimeet2010/
no ono tvá celica taky dělala ozdobu celé té skupině celic :) s tou historií a km to je prostě nádhera :) ěším se na pokec na dalším srazu :) doufám že dorazíš 8)
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Já se přidávám k dalším, kteří rádi všechny poznali, ale nutno říct, že u dobré 1/3 lidí vůbec nemám tušení, co byli zač :lol: Ale jsem ráda, že jsem v tom nebyla sama, vzhledem k tomu jak jsme v těch jménech plavali všichni - možná by příště nebyly od věci nějaké "jmenovky" - nebo spoň na auto písnout čí je, vypozorovat kdo si do něj pro něco jde už není takový problém ;) (a teď zpětně podle avatarů a různých jiných indicií poznávám s kým že jsem se to bavila =))

Jenom škoda byla, jak se nám roztrhala ta spanilá jízda cestou zpátky a že byla tak strašná zima v noci.

BTW cera mluvil pravdu a "stan" (resp Celdu) ani nepozvracel, ani na ni nespadl :wink: Doufám, že pak v poho dojel pro maminku ;)

Každopádně doufám, že se brzy sejdeme zase (a dorazí víc 5gen ;))
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

no ještě taková doufejme úsměvná příhoda, garfielld včera díky michaloviS náhodně zjistil že nemá stk a že bude mít hrachy jet domů.. přičemž jsme mu všici drželi palce ať ho nestaví benga no a já dnes jdu k čeldě kouknu dozadu na spz a já už si dva a půl měsíce jezdím také s propadlou stk :lol: jak říkal garf sladká nevidomost :) teď budu mít stažený svěrač z jízdy na nákup...ale co se dádělat, jezdit se musí a na stk to nejezdí :D chjo..
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czmk5 »

Ahojte, srazík uplně super jen večer zima, ale s tím se už nenadělá nic. Jak sme se Brňáci vraceli domů tam cca 15 km od Brna mi přeztala jet čelda nešla mi šťáva do svíček, tak odmontuju víčko rozdělovače a jak ho oddělávám tak se mi vysipe palec do motor prostoru. Jak se to kua u nového palce může stát? bude potřeba palec aj víčkem rozdělovače. Ale i za to to stálo a těším se zas až něco bude.

PS: Oranžovej borec se stříbrnou 6gen je z Brna a na Toy foru není pač nemá internet.

PS2: Vyfotili jste ten z nak toyoty poskládanej z čelik nebo ee?
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Sraz úplně parádní, zase hodně novejch lidí(pro mě je novej každej koho sem víc jak 2 měsíce neviděl :D ), Fost zase odvedl super práci(a jestli mu někdo pomáhal ?) a musim uznat že tenhle kemp byl asi lepší než lonskej, aspon sezení na chatce nebo u chatek bylo lepší a prostě zase pohodová atmosféra
martin.matess píše:no ještě taková doufejme úsměvná příhoda, garfielld včera díky michaloviS náhodně zjistil že nemá stk a že bude mít hrachy jet domů.. přičemž jsme mu všici drželi palce ať ho nestaví benga no a já dnes jdu k čeldě kouknu dozadu na spz a já už si dva a půl měsíce jezdím také s propadlou stk :lol: jak říkal garf sladká nevidomost :) teď budu mít stažený svěrač z jízdy na nákup...ale co se dádělat, jezdit se musí a na stk to nejezdí :D chjo..
každý policjení auto co sem dneska potkal sem opatrně objížděl.. a kdyby na mě mávli, tak snad radši zkusim ujet:D nemluvě o tom jak se na technický budou tvářit na to co sem s autem provedl
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

czmk5 píše:Ahojte, srazík uplně super jen večer zima, ale s tím se už nenadělá nic. Jak sme se Brňáci vraceli domů tam cca 15 km od Brna mi přeztala jet čelda nešla mi šťáva do svíček, tak odmontuju víčko rozdělovače a jak ho oddělávám tak se mi vysipe palec do motor prostoru. Jak se to kua u nového palce může stát? bude potřeba palec aj víčkem rozdělovače. Ale i za to to stálo a těším se zas až něco bude.

PS: Oranžovej borec se stříbrnou 6gen je z Brna a na Toy foru není pač nemá internet.

a ty toho borce znáš?? nevíš jestli předtím neměl corollu e10?? protože já si myslím že měl :)
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
vendys
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vendys »

Zdravím všechny, byl jsem letos poprvé a v těch lidech sem taky trochu plaval - já jsem ta stříbrná 6. gen s denníma světlama, pro ty kdo neví :-)

Rozhodně to překonalo všechna očekávání, nečekal jsem, že se sejde taková banda skvělých lidí :-)
Každopádně ještě jednou díky Foostovi a pomocníkům (pomocnicím) za organizaci, Cerovi za super dort (ty svíčky nám dali zabrat) a vůbec všem za bezva víkend.
PS: Dovezl jsem si rýmu jako trám.
Toyota Celica 6.gen (ST202), 3S-GE 125kW
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czmk5 »

martin.matess píše:
czmk5 píše:Ahojte, srazík uplně super jen večer zima, ale s tím se už nenadělá nic. Jak sme se Brňáci vraceli domů tam cca 15 km od Brna mi přeztala jet čelda nešla mi šťáva do svíček, tak odmontuju víčko rozdělovače a jak ho oddělávám tak se mi vysipe palec do motor prostoru. Jak se to kua u nového palce může stát? bude potřeba palec aj víčkem rozdělovače. Ale i za to to stálo a těším se zas až něco bude.

a ty toho borce znáš?? nevíš jestli předtím neměl corollu e10?? protože já si myslím že měl :)
Možná ju ještě má :wink:
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
Kk
Manager Týmu

Příspěvek od Kk »

Čaute lidičky,
díky moc za perfektní den :wink: (mohl jsem jen v sobotu :cry: ). Byl jsem poprvé a bylo to bezva. Jsem rád, že jsem aspoň něketré z Vás mohl poznat a pokecat, další snad poznám příště :D . Foostovi klobouk dolů za organizaci.
Pár mých fotek je na: http://momors.galerie.cz/4821807-celica-meeting-2010
Kk
PS: jsem strašně rád, že nejsem sám, kdo má hokej v tom kdo je kdo :lol: :lol: :lol:.
Celica 7g TS
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“