Nadherny auta, plno nadsenych lidicek, bezva pokec, o spanilce netreba mluvit

Fooste za organizaci mas u me velky plus, doufam, ze ti to vydrzi

Davam sem odkaz na par fotek (nez mi kiksla baterka)
http://img31.imageshack.us/gal.php?g=meet1.jpg
poprvé?? poprvé jsem naživo viděl tvé auto,pak celicu 6.g s majitelem v oranžovém,pak červenou celicu 6g s černým pruhem,pak toho sympaťáka s červenou krasavicí 6.g,stříbrnou gt4, nějaký ty sedmičky a tak.. takže takLennyLeonard píše:Jaký auta si viděl například poprvé? Jinak sraz byl povedený, super organizace, a super pokec a krásný auta.martin.matess píše:sraz byl pěkný, fajn auta a fajn lidi, ale je pravda že některé lidi a i auta jsem viděl poprvétak by mne zajímalo zda-li jsou či ne na klubu
no ono tvá celica taky dělala ozdobu celé té skupině celicJoe_y píše:Ahoj všichni ! Sraz byl supr, i když jsem mohl jenom na sobotu. Moc rád jsem Vás všechny poznal, ale Vaše jména a nicky si budu muset nadepsat na společné foto, tolik fandů Celicy pohromadě.... Díky moc a poklonu za organizaci Foostovi, za debaty se Všema a za svezení Garfiellde
![]()
Těším se na další setkání s Vámi kdykoliv a kdekoliv.
Carpe diem
můj první pokus o zveřejnění fotek prosím zde:
http://kookenzee.rajce.idnes.cz/Celimeet2010/
každý policjení auto co sem dneska potkal sem opatrně objížděl.. a kdyby na mě mávli, tak snad radši zkusim ujet:D nemluvě o tom jak se na technický budou tvářit na to co sem s autem provedlmartin.matess píše:no ještě taková doufejme úsměvná příhoda, garfielld včera díky michaloviS náhodně zjistil že nemá stk a že bude mít hrachy jet domů.. přičemž jsme mu všici drželi palce ať ho nestaví benga no a já dnes jdu k čeldě kouknu dozadu na spz a já už si dva a půl měsíce jezdím také s propadlou stkjak říkal garf sladká nevidomost
teď budu mít stažený svěrač z jízdy na nákup...ale co se dádělat, jezdit se musí a na stk to nejezdí
chjo..
a ty toho borce znáš?? nevíš jestli předtím neměl corollu e10?? protože já si myslím že mělczmk5 píše:Ahojte, srazík uplně super jen večer zima, ale s tím se už nenadělá nic. Jak sme se Brňáci vraceli domů tam cca 15 km od Brna mi přeztala jet čelda nešla mi šťáva do svíček, tak odmontuju víčko rozdělovače a jak ho oddělávám tak se mi vysipe palec do motor prostoru. Jak se to kua u nového palce může stát? bude potřeba palec aj víčkem rozdělovače. Ale i za to to stálo a těším se zas až něco bude.
PS: Oranžovej borec se stříbrnou 6gen je z Brna a na Toy foru není pač nemá internet.
PS2: Vyfotili jste ten z nak toyoty poskládanej z čelik nebo ee?
Možná ju ještě mámartin.matess píše:a ty toho borce znáš?? nevíš jestli předtím neměl corollu e10?? protože já si myslím že mělczmk5 píše:Ahojte, srazík uplně super jen večer zima, ale s tím se už nenadělá nic. Jak sme se Brňáci vraceli domů tam cca 15 km od Brna mi přeztala jet čelda nešla mi šťáva do svíček, tak odmontuju víčko rozdělovače a jak ho oddělávám tak se mi vysipe palec do motor prostoru. Jak se to kua u nového palce může stát? bude potřeba palec aj víčkem rozdělovače. Ale i za to to stálo a těším se zas až něco bude.
PS: Oranžovej borec se stříbrnou 6gen je z Brna a na Toy foru není pač nemá internet.
PS2: Vyfotili jste ten z nak toyoty poskládanej z čelik nebo ee?