CELOREPUBLIKOVÝ CELICA MEETING 17.9.-19.9.2010

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
Odpovědět

PŘIJEDU NA CELOREPUBLIKOVÝ CELICA MEETING

ANO
40
75%
NE
13
25%

Celkem hlasů: 53

Salceer
Navigátor

Příspěvek od Salceer »

cera píše:
LennyLeonard píše:
olik píše:S tou Imprezou bych se tolik nechlubil. Ja osobne si jidlo obstaram, a ohledne piti, bude to co si kazdy sam doveze ci koupi nebo se na neco hromadne skladame?
Osobně si taky jídlo obstarám, ale pití si vezu svoje zásoby + něco ještě dokoupim a jako bonus vezu pitíčko od strejdy z moravy. :D
Ja take mam nějake "strejdy" na Moravě, tak budeme zkoušet či strejda to umi nejlip... :lol:
Tak to se k vám přidávám.. taky něco vezmu se svých zásob od strejdy z moravy...:-D
aznoh24
Navigátor

bohuzel:-(

Příspěvek od aznoh24 »

Tak ja bych mohl vzit taky neco domaciho.... ale bohuzel mi to letos nevyjde. ale rad bych se projel s celdou kousek dal....
Joey
Manager Týmu

Re: sraz

Příspěvek od Joey »

martin.matess píše:
aczasa píše:Martine, je mi to jedno. Přijedu večer (nad ránem) z akce v havl. brodu, tak bych rád aspoň tři hodinky spal. Kolem sedmé mohu být nastartovaný na značkách. Kdyžtak tel. 603842551.
já právě taky budu takový rozespalý jsem ten typ ale řekněme že původně jsem měl v plánu vyrážet z čt někde v 9 ráno, to by šlo?? ještě se musím domluvit s MichalemS jak to vidí kdy pojede :)
Ahoj, pokud mi to vyjde, rád bych se k Vám přidal, mám v plánu jet v sobotu ráno, pojedu od Nového Jičína, nevím, jak jste přesně dohodnuti na čase odjezdu z ČT. ? Díky :wink:
aczasa
Věčnej rejpal

odjezd...

Příspěvek od aczasa »

Buď v devět z České třebové, nebo 9:15 z Litomyšle... :-)))
telefon máš, tak klidně volej (radši mě, abys nebudil matese... :-))))
Back in Czech.
Joey
Manager Týmu

Re: odjezd...

Příspěvek od Joey »

aczasa píše:Buď v devět z České třebové, nebo 9:15 z Litomyšle... :-)))
telefon máš, tak klidně volej (radši mě, abys nebudil matese... :-))))
Díky, vidím to na tu Litomyšl, u benziky ?
Lucinka
Řidič

Příspěvek od Lucinka »

Zdravim ze skoly z italske Sieny a preju vydareny srazik. Pak sem hodte nejake fotky at se aspon trochu pokocham. Tady jsem zatim nevidela ani jednu Celdu :shock:
Neus
Navigátor

Příspěvek od Neus »

a ti co si chtěli obkreslit koberečky tak nezapomente sebou omalovánky:-)
aczasa
Věčnej rejpal

litomyšl

Příspěvek od aczasa »

Jo, může bejt u Agipu. Najdeme si tě tam :-)
Back in Czech.
Thomas CZ
Řidič

:(((

Příspěvek od Thomas CZ »

zdarec,na sraz bohuzel nedorazim :cry: To mam za trest diky tomu ze vse nechavam na posledni chvili.Mam ko pneu a novy budou nejdriv v pondeli :x Tak fotte a tocte at je na co koukat :lol:
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Tak včera mně parta Toyoťaku nevyhodila na Focusu a bylo to příjemné posezení, dnes se otočím opět!Někdy bylo zajímavé sledovat jak jsme se poznávali když jsme začali mluvit a až pak se představili :lol: .Foost to organizuje moc hezky.
Nějaké ty auta doma jsou.
aczasa
Věčnej rejpal

sraz

Příspěvek od aczasa »

Jo, tak Foost to je organizér :-))))) Bohužel mě dohonila práce.... Takže dnes se tam stavím jen na kukačku na chvíli ráno (kolem deváté razíme z Litomyšle) a potom asi až večer na delší pokec....
Back in Czech.
votecc
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od votecc »

CELOREPUBLIKOVÝ CELICA MEETING v plnem proudu ale ja jsem musel bohuzel odjet driv, nicmene chci podekovat za perfektni srazik ktery se opet velmi vydaril.Zvlaste pak poznanim a pokecanim s novyma lidma ktere na foru moc videt nejsou nebo na foru nejsou zatim prihlaseni vubec jako v pripade clena neclena s nadhernou Celicou gen.4 :-) kterou jsem si zapomnel v zapalu rozhovoru vyfotit :-( tak snad bude mit foto nekdo jiny ....

Neco malinko ode mne

http://votecc.rajce.idnes.cz/Celica_Meeting_2010/
-----------------
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 320i e36 vanos coupe - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
Salceer
Navigátor

Příspěvek od Salceer »

votecc píše:CELOREPUBLIKOVÝ CELICA MEETING v plnem proudu ale ja jsem musel bohuzel odjet driv, nicmene chci podekovat za perfektni srazik ktery se opet velmi vydaril.Zvlaste pak poznanim a pokecanim s novyma lidma ktere na foru moc videt nejsou nebo na foru nejsou zatim prihlaseni vubec jako v pripade clena neclena s nadhernou Celicou gen.4 :-) kterou jsem si zapomnel v zapalu rozhovoru vyfotit :-( tak snad bude mit foto nekdo jiny ....

Neco malinko ode mne

http://votecc.rajce.idnes.cz/Celica_Meeting_2010/

Tak já jsem taky musel náhle odjet.. ale mám o hodně více fotek.. takže je nahraju na Rajče a hodím sem odkaz... a dokonce na 2 nebo na 3 fotkách je ona zmiňovaná 4.gen. Tak to celé pěkně doplnila..:-)
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

sraz byl pěkný, fajn auta a fajn lidi, ale je pravda že některé lidi a i auta jsem viděl poprvé :) tak by mne zajímalo zda-li jsou či ne na klubu :)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
LennyLeonard
Navigátor

Příspěvek od LennyLeonard »

martin.matess píše:sraz byl pěkný, fajn auta a fajn lidi, ale je pravda že některé lidi a i auta jsem viděl poprvé :) tak by mne zajímalo zda-li jsou či ne na klubu :)
Jaký auta si viděl například poprvé? Jinak sraz byl povedený, super organizace, a super pokec a krásný auta.
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“