mě tehdy altik chytil byl nějakej načnutej a jak se to zkratovalo z vodou tak se začalo kouřit a už jsem sháněl novej ,ted tam mám od lenulky a je celkem 4 i s tím původním ,většinou jsem koupil starší a ten odešel protože měl cosi za sebou a do novýho jsem nechtěl jít k vůli výšší ceně,ale to je dlouhá historiemicron píše:petr> jo je to zaprasený ale to je od toho broušení a leštění blatníků.... sem se chvíli díval a ten prach lítal fakt krutě... hlavně abych to neměl i v kabině. Jinak motor sem myl asi 1x v životě za těch 7 let...14.07.2006 http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pic.php?pic_id=534
(to sem použil nějakej spc. sajrajt z benzínky na čištění motoru... smrdělo to fakt nechutně... jakoby hořlavěbylo tam napsáno že se to pak má opláchnout vodou, ale už mě tak bolely záda z toho ohejbání se, že sem to ani neoplách... no nevzplálo to, vypařilo se to, bylo pěkný vedro... a od tý doby sem to nikdy neřešil.
Neni důležitý jestli se leskne jak psí koule, ale jak jede.
ps: co je s altíkem? tenhle se mi zdá, že byl slušnej kousek... už jede asi 4 roky bez chybičky. věřim mu... ten jen tak nezklame a i kdyby tak co... dílů jsou 3 prdky, takže neni co řešitjo tááák jako že bych myl spodek auta a motor? tak to ani nápak já volim vždy program nejlevnější s kolama. Motor a spodek auta se zásadně nemeje myčkou, jen deštěm a loužema případně sněhem a solí

to je úplně jednoduchý, u spolujezdcovo A sloupku, měl šnorchl, to má kdejakej pořádnej offroad(aspon za příplatek), navíc je to diesel, ten elektriku k životu nepotřebujemicron píše:http://tn.nova.cz/vase-zpravy/extremni- ... -reky.html
To přeci neni možnýýýý??? jak může ten motor fachat pod vodou??? jakto že nechcípne?

ta barva je ale hezká včem je tedy problém jen v odstínu a že ty chceš mít origo odstín nebo včem je error??micron píše:No někdy to holt nejde na poprvý... včera už to bylo hotový... jenže nějakej kokot co míchal odstín byl zase barvoslepej a posral to... takže lakýrník je nasranej, já sem zatim trochu míň nasranej... a zase znova... odlakovat a pokus číslo 2.
Doufám, že se to stihne do srazu... komplikazione!