CELOREPUBLIKOVÝ CELICA MEETING 17.9.-19.9.2010

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
Odpovědět

PŘIJEDU NA CELOREPUBLIKOVÝ CELICA MEETING

ANO
40
75%
NE
13
25%

Celkem hlasů: 53

martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: sraz

Příspěvek od martin.matess »

aczasa píše:Martine, je mi to jedno. Přijedu večer (nad ránem) z akce v havl. brodu, tak bych rád aspoň tři hodinky spal. Kolem sedmé mohu být nastartovaný na značkách. Kdyžtak tel. 603842551.
já právě taky budu takový rozespalý jsem ten typ ale řekněme že původně jsem měl v plánu vyrážet z čt někde v 9 ráno, to by šlo?? ještě se musím domluvit s MichalemS jak to vidí kdy pojede :)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
aczasa
Věčnej rejpal

goood

Příspěvek od aczasa »

To je good. .-) Tak to budete kolem 9:15 v Litomyšli, ne? :-) Ještě uvidím, jestli se Dacan chytne na nabídku dopravy od vlaku, pak bych mu navrhnul setkání možná až v Č.T. a jeli bychom od vás. :-))))) Kua to je hukot jak to logisticky vše zvládnout. :-))))))
Back in Czech.
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

no to jo pokud jede dacan vlakobusem tak to je v poho je to vše +- pár minut znáš to :) jinak se vše ještě domluví do přesnosti, čsu je ještě relativně dost 8)
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
aczasa
Věčnej rejpal

čas..

Příspěvek od aczasa »

To je pravda. :-) Času zatím dost. :-) A bude ho dost až do chvíle, kdy bude deset minut po... :-)))))
Back in Czech.
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

nadrz mam plnu ale STK a EK ktora sa mi mala vybavit za 2-3 dni uz visi asi 2 tyzdne v lufte.... bez STK a EK to nevidim ruzovo :( v systeme to sice nahodene je ale nemam karticky a nelepky tak preventivne jazdim MHD teraz :evil:
Obrázek
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

stenky píše:nadrz mam plnu ale STK a EK ktora sa mi mala vybavit za 2-3 dni uz visi asi 2 tyzdne v lufte.... bez STK a EK to nevidim ruzovo :( v systeme to sice nahodene je ale nemam karticky a nelepky tak preventivne jazdim MHD teraz :evil:
hmmm... špatné !! :(
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

martin.matess píše:
stenky píše:nadrz mam plnu ale STK a EK ktora sa mi mala vybavit za 2-3 dni uz visi asi 2 tyzdne v lufte.... bez STK a EK to nevidim ruzovo :( v systeme to sice nahodene je ale nemam karticky a nelepky tak preventivne jazdim MHD teraz :evil:
hmmm... špatné !! :(
policajt ktory to mal vybavit den pred tym ako mi to niesol si dal celovku s motorkarom a siel z auta rovno na operacku, tak teraz cakam ako sa to doriesi.... doriesuje sa to uz asi tyzden a kazdy den pocuvam ze zajtra to bude a na dalsi den zasa ze zajtra :D tak uz len cakam :D... alebo skor :( ale tak uvidime snad to dovtedy bude no
Obrázek
Vladas
Navigátor

Příspěvek od Vladas »

Dacan píše:tak to vypadá,že bych se mohl zůčastnit,akorát pojedu spíš v sobotu ale potřebuju někoho kdo pojede z prahy nebo aspoň přes,jelikož jsem bez řp,najde se dobrá duše?
Já dorazim taky jen jeko spolujezdec i s čeldou, sehnal sem si řidiče :D

Za co ti je sebrali, to kvůli tý značce?
Andrey
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrey »

Dacan píše:tak to vypadá,že bych se mohl zůčastnit,akorát pojedu spíš v sobotu ale potřebuju někoho kdo pojede z prahy nebo aspoň přes,jelikož jsem bez řp,najde se dobrá duše?
Jedes s nama v patek ale budes sedet vzadu :-)
mara.mww
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mara.mww »

kdyz to klapne tak bych se tam taky asi ukazal :)
MungoR
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MungoR »

Já se budu nakonec přibližovat z Prahy protože tam mám ňáký vyřizování v týdnu. Takže se snad připojim k ostantní pražákům a pojedu s nima (I když s Kráskou jinak dálnice moc nemusíme, dovoluje si tam na nás každý hloupý rozjetý TDI :D )
Celica VVT-I, 2001
Status: pomalu dojíždíme
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Andrey píše:
Jedes s nama v patek ale budes sedet vzadu :-)
tě vezmu klidně i dopředu, ale v pátek ;)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

dacan> tě vezmu taky , do kufru... a když mě omylem zastavěj, tak jim poslušně sdělim, že jsi mi sežral spz a zato sem tě naložil/uložil do kufru :lol: :lol: :lol:
ne já nevim jestli pojedu v pátek, nebo v sobotu... možná v sobotu... to uvidim tak 2 dny předem... 8) spíš bych se projel po vesničkách, i když známku mam... sice ne na okně, ale v přihrádce... vadí mi na okně :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

tak pokud micron pojede v sobotu jel bych s nim,jinak asi využiju nabídku odvozu od vlaku,teď je otázka jak se kdo vyjádří :lol:
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
aczasa
Věčnej rejpal

vlak..

Příspěvek od aczasa »

Dacane... odvoz od vlaku platí. :-) Jen pokud by ti nevadilo dojet až do české třebové (pojedeme odtamtud s martin.matess). Jinak platí Pardubice. Štěpán
Back in Czech.
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“