nerad se hadam,moc nerad takze tohle sem vyvolat ja urc nemoh,fotka kde cumim do motoru je z doby kdy me bylo mezi 16-17,a mimochodem se menil airbox,nebylo to ze by hele kamo ja si sem ted stoupnu a vyfot me jako kundaka...jenak o tom jak se clovek oblika myslim vubec nejde.videl sem lidi co dle me vypadaj jako socky a socky nejsou jen maj jiny prednosti nez dbat na to aby vypadaly jako modelky,ja si udelam radsi modelku z auta:)moje znalosti opravdu nejsou nejak slavne,ale mam o to aspon zajem a neco stim delam misto toho abych fetoval jako 60%naseho statu...co se tyce penez,bylo jich opravdu dost,pak sem zacal byt v rozporu se zakonem,a penize dosli(doufam ze ste to pochopily).Vim ze do ty ´´sracky´´ slo dat treba jen 250tis,a stalo by to asi i vic za to kdyby se do ni hodily jen skorapky s pasama,nakej podvozek a udelat cokoliv s motorem,ale kdyz sem auto koupil,vnitrek vypadal hur jak z Lady a repasovanej motor mel vykon pro me dostacujici...ale uz me to nebavi tak to uzavrem protoze auto je uz stejnak pryc

takze timhle se vsem clenum ktere sem slovne napadl v domence ze sem sam byl napaden kvuli bud mentalni zaostalosti(retardovanosti),zavisti nebo jen nepochopitelne nevericnosti omluvam...pardon Toyota Rulezz,i like you

sprint is shit,drift is tomorow fun...